Selecteer een pagina

DJ MENNO FT. DENNIS JONES

DJ MENNO FT. DENNIS JONES – DOE EEN STAPJE NAAR VOREN

DJ Menno heeft samen met Dennis Jones de carnavalsklassieker “Doe Een Stapje Naar Voren” van de Deurzakkers in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is een opzwepende partytrack geworden.

DJ Menno is een jonge upcoming DJ, die momenteel diverse prijzen in de wacht sleept. Zo won hij onlangs de Apres Skihut DJ Contest 2011 en zal hij te zien zijn op Go Apres Ski 2012 in AHOY.

Dennis Jones is natuurlijk geen onbekende. Vanaf eind jaren ’80 scoort hij regelmatig hits zoals ”Don’t Wanna Give Up”, ”Heart Of Gold” en ”Ma Belle Amie”. Vanaf 2006 behaalt hij met Nederlandstalig repertoire diverse hitnoteringen w.o. “Mississippi” (samen met Pussycat) (2007), “De Zon Die Zal Schijnen” (2008) en “Cheerio” (2010).

Deze aanstekelijke remake van “Doe Een Stapje Naar Voren” zal het ongetwijfeld goed doen tijdens carnaval, (Oostenrijkse) apres ski feesten, in feesttenten en aan de Spaanse Costa’s. It’s Party Time met DJ Menno ft. Dennis Jones!

Klik hier voor recensie op Hollandse Hits Forum:

http://hollandsehitsforum.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1904:dj-menno-ft-dennis-jones-doe-een-stapje-naar-voren&catid=3:singles-&Itemid=3

Meer info over mijn diensten?