Selecteer een pagina

DONNY VAN DER ROEST

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DONNY VAN DER ROEST – ZIGEUNERBLOED

(11 maart 2022) ‘Zigeunerbloed’ is het nieuwste wapenfeit van de in Den Haag geboren zanger Donny van der Roest. Het betreft een nieuwe uitvoering van een liedje van Benny Neyman uit 1984, welke in samenwerking met het producersteam Sonic Solutions in een gloednieuw 2022 jasje gestoken is.

De carrière van Donny van der Roest kwam in 2017 in een stroomversnelling terecht, toen hij de single ‘En Dan Komt Ze Binnen’ uitbracht, welke inmiddels maar liefst 2,5 miljoen Spotify streams op de teller heeft staan. Succesvolle singles zoals ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ en ‘Wie Weet’ volgden en daarmee werd Donny van der Roest een graag gezien gast op vele podia.

De nieuwe single ‘Zigeunerbloed’ heeft alles in zich om uit te groeien tot een flinke hit en zal ongetwijfeld de status van Donny van der Roest naar een hoger plan tillen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.

Kaska Producties verzorgde de videoclip, en de single verschijnt via Hit It! Music.

DONNY VAN DER ROEST – WIE WEET

(20 november 2020) Met ‘En Dan Komt Ze Binnen’ scoorde de in Den Haag geboren zanger Donny van der Roest een kneiter van een hit die inmiddels al meer dan 1 miljoen Spotify streams heeft en ook op YouTube de 1 miljoen grens gepasseerd is. De sympathieke Donny komt nu met een geweldige nieuwe single met als titel ‘Wie Weet’ waarmee hij het succes van ‘En Dan Komt Ze Binnen’ zomaar eens zou kunnen evenaren, zo niet overtreffen. Voor ‘Wie Weet’ trok Donny wederom de studio in met het productieteam Sonic Solutions in Roosendaal, die al voor meerdere producties van Donny van der roest verantwoordelijk zijn. Kaska Producties verzorgde de videoclip.

Donny van der Roest timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg, en is een sterk opkomende zanger waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Hij bracht diverse singles uit, waaronder ‘De Liefde Is Van Ons Allebei’ waarvoor niemand minder dan Jeffrey Heesen de tekst schreef en ‘Love Me Baby’,  een duet met Jordi Falcon. De single ‘En Dan Komt Ze Binnen’ groeide uit tot een hit in het land en hiermee maakte Donny een flinke stap voorwaarts in zijn carrière. Naar verwachting zal het hitgevoelige ‘Wie Weet’ zijn weg naar de hitlijsten dan ook zeker weten te vinden.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DONNY VAN DER ROEST – MAAR DAN WEL ALLEEN MET JOU

(28 september 2018) Met ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ heeft de in Den Haag geboren Donny van der Roest (24) een fantastische opvolger van zijn hit ‘En Dan Komt Ze Binnen’ in handen. Het betreft een dansbare track met een refrein wat zich meteen in je hoofd nestelt. ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ werd geproduceerd door Sonic Solutions. Kaska Producties verzorgde de videoclip.

Donny van der Roest timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg, en lijkt een van de meest opkomende jonge talenten van dit moment. Hij bracht diverse singles uit, waaronder ‘De Liefde Is Van Ons Allebei’ waarvoor niemand minder dan Jeffrey Heesen de tekst schreef en ‘Love Me Baby’,  een duet met Jordi Falcon. De vorig jaar verschenen single ‘En Dan Komt Ze Binnen’ groeide uit tot een hit in het land en hiermee maakte Donny een flinke stap voorwaarts in zijn carrière. De verwachtingen voor het hitgevoelige ‘Maar Dan Wel Alleen Met Jou’ zijn dan ook hooggespannen.

DONNY VAN DER ROEST – EN DAN KOMT ZE BINNEN

(8 september 2017) De in Den Haag geboren Donny van der Roest (23) timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg. Met zijn singles “Mijn Hart Gaat Boem Boem” (2014), “De Liefde Heeft Ons Allebei” (2015), “Love Me Baby” (2015, duet met Jordi Falcon, welke 7 weken in de Oranje Top 30 genoteerd stond) en “Never Nooit Meer” (2016) wist Donny zich al flink in de kijker te spelen. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar zijn nieuwste werk, welke nu via Hit It! Music het levenslicht ziet. De nieuwe single is getiteld “En Dan Komt Ze Binnen” en werd opgenomen in de studio van het succesvolle Sonic Solutions. “En Dan Komt Ze Binnen” lijkt over alle ingrediënten te beschikken om uit te groeien tot een succes voor de veelbelovende Donny van der Roest. 

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?