Selecteer een pagina

DUO KNOTSGEK

DUO KNOTSGEK – ZO GÈÈL ALS EEN BANAAN

(20 januari 2023) Duo Knotsgek meldt zich ook dit jaar weer met een geweldige carnavalskraker ‘Zo Gèèl Als Een Banaan’. Dit zelfgeschreven nummer werd vakkundig geproduceerd door Mario Veltman, en belooft weer een van de kneiters van het carnavals seizoen te worden.
Duo Knotsgek blijkt al jaren een vaste waarde tijdens het carnavalsseizoen en weet het uit Tilburg afkomstige duo iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke feestganger herinnert zich niet bekende hits als ‘Hedde Gij Mischien ADHD’, ‘Die Alpenknotsen’, ‘Liters Bier Op ’n Doktersrecept’, ‘We Hebben Een Bierbuik’ en de kneiter ‘Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou’, waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma ‘3 Uurkes Vurraf’? Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers hebben weer een overvolle agenda, dus ook dit jaar kan niemand om Duo Knotsgek heen. Voor ‘Zo Gèèl Als Een Banaan’ werd wederom een te uiterst passende clip geschoten. Hiermee zorgt Duo Knotsgek ook in 2023 voor het ultieme carnavalsgevoel.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DUO KNOTSGEK X DJ RAVE – LITERS BIER OP ‘N DOKTERSRECEPT (HARDSTYLE REMIX)

(30 december 2022) Met ‘Liters Bier Op ’n Doktersrecept’ scoorde het Tilburgse Duo Knotsgek een kneiter van een hit. In aanloop naar een gloednieuwe single verschijnt er nu een beukende hardstyle remix van ‘Liters Bier Op ’n Doktersrecept’ i.s.m. DJ Rave.carnavalsgevoel.

DUO KNOTSGEK – WE HEBBEN EEN BIERBUIK

(5 februari 2021) Terwijl carnaval dit jaar anders dan anders gevierd zal worden, zorgt Duo Knotsgek met de nieuwe single ‘We Hebben Een Bierbuik’ tóch voor het ultieme carnavalsgevoel. Duo Knotsgek blijkt al jaren een vaste waarde tijdens het carnavalsseizoen en weet het uit Tilburg afkomstige duo iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke feestganger herinnert zich niet bekende hits als ‘Hedde Gij Mischien ADHD’, ‘Die Alpenknotsen’, ‘Liters Bier Op ’n Doktersrecept’ en de kneiter ‘Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou’, waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma ‘3 Uurkes Vurraf’? Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af. Voor ‘We Hebben Een Bierbuik’ werd wederom een te uiterst passende clip geschoten. Hiermee zorgt Duo Knotsgek ook in 2021 voor het ultieme carnavalsgevoel.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

DUO KNOTSGEK – ANOUSHKA

(15 november 2019) Het carnavalsseizoen is weer geopend, dus de hoogste tijd voor de nieuwe single van Duo Knotsgek. Wederom treffen ze met het aanstekelijke ‘Anoushka’ een schot in de roos. De heren nemen ons mee naar heerlijke Russische polkasferen, waarin de mooie Anoushka centraal staat. Duo Knotsgek blijkt al jaren een vaste waarde tijdens het carnavalsseizoen en weet het uit Tilburg afkomstige duo iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke feestganger herinnert zich niet bekende hits als ‘Hedde Gij Mischien ADHD’, ‘Die Alpenknotsen’, ‘Liters Bier Op ’n Doktersrecept’ en de kneiter ‘Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou’, waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma ‘3 Uurkes Vurraf’? Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Voor ‘Anoushka’ werd wederom een te uiterst passende clip geschoten. Hiermee is Duo Knotsgek weer helemaal klaar voor het komende feest seizoen.

In de videoclip zien we de sexy en wulpse Djamiah, bekend als verleidster uit Temptation Island VIPS.  In Temptation Island wist Djamiah met haar sexy dansmoves de mannenharten sneller te laten kloppen. Ook in de videoclip van ‘Anoushka’ van Duo Knotsgek past zij haar talenten toe, en laat ze zich weer van haar beste kant zien. Dit leverde haar eerder de nodige kritiek op; “Daar zijn mijn billen goed voor, ik kan er goed mee schudden. Als je het kan moet je er gebruik van maken! Ik sta ook op festivals met tepelplakkers aan een paal te dansen. Dus denk je dat ik me zorgen maak om wat ik op tv doe, dat ik daar sta te twerken?” verklaarde zij onlangs. En dat het werkt moge duidelijk zijn; de videoclip van Duo Knotsgek ‘Anoushka’ wordt meteen al massaal bekeken.

DUO KNOTSGEK – LITERS BIER OP ‘N DOKTERSRECEPT

(11 januari 2019) Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als “Hedde Gij Mischien ADHD”, “Die Alpenknotsen” en de kneiter van vorig jaar “Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou”, waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma “3 Uurkes Vurraf”? Ook in 2017 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie “Laat Het Feest Maar Snel Beginnen”. Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Laat het feest maar snel beginnen…. Duo Knotsgek is er klaar voor!!!

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DUO KNOTSGEK – MINA AAN DE OVERKANT

(3 november 2017) Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als “Hedde Gij Mischien ADHD”, “Die Alpenknotsen” en de kneiter “Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou”, waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma “3 Uurkes Vurraf”? Ook in 2018 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie “Mina Van De Overkant”. Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af en net voordat het feest losbarst met 11/11 ziet deze single het levenslicht. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Voor deze single werd wederom een kolderieke clip geschoten. Hiermee is Duo Knotsgek weer helemaal klaar voor het komende feest seizoen.

DUO KNOTSGEK – LAAT HET FEEST MAAR SNEL BEGINNEN

(6 januari 2017) Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als “Hedde Gij Mischien ADHD”, “Die Alpenknotsen” en de kneiter van vorig jaar “Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou”, waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma “3 Uurkes Vurraf”? Ook in 2017 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie “Laat Het Feest Maar Snel Beginnen”. Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Laat het feest maar snel beginnen…. Duo Knotsgek is er klaar voor!!!

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DUO KNOTSGEK – ONZE PETER

(26 augustus 2016) Duo Knotsgek verrast deze zomer met een gewéldige nieuwe single, getiteld “Onze Peter”. Op ‘ volkstümliche’ jodelklanken vertelt “Onze Peter” het verhaal van Peter. Dennis Musters schreef het liedje, en in de Tilburgse HQ Studio werd het geheel door Harald Queens vakkundig geproduceerd.

Duo Knotsgek wist in de afgelopen jaren met liedjes als “Hedde Gij Misschien ADHD”, “Die Alpenknotsen”, “Op De Lange Latten” en “Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou”  flinke feest-/après ski-/carnavalshits te scoren. De nieuwe single “Onze Peter” en past perfect in dit rijtje thuis en zal in de komende periode in menig feesttent, kroeg maar ook op oktoberfesten veelvuldig uit de speakers knallen.
Uiteraard werd er voor “Onze Peter” een passende videoclip geschoten door Cliphuis welke volop te zien is op de bekende clipkanalen. 

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DUO KNOTSGEK – IK HEB UNNE SMILEY IN DE SNEEUW GEPIST VUR JOU

(13 november 2015) Duo Knotsgek wist in de afgelopen jaren met liedjes als “Hedde Gij Misschien ADHD”, “Die Alpenknotsen” en “Op De Lange Latten” flinke feest-/après ski-/carnavalshits te scoren. De nieuwe single is getiteld “Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou” en past perfect in dit rijtje thuis. 
Voor deze single doken Gerbrand en Dennis (Duo Knotsgek) wederom de studio in met topproducer Harald Queens, met als resultaat een knaller van jewelste, welke ongetwijfeld in de komende maanden op menig après ski en carnavalsfeest te horen zal zijn. 

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DUO KNOTSGEK – WE GAAN ER TEGENAAN

(29 mei 2015) Na de feesthit “Op De Lange Latten” is Duo Knotsgek er weer helemaal klaar voor met de nieuwe single “We Gaan Er Tegenaan”. Hiermee zullen Dennis en Gerbrand de komende maanden menig feestje op stelten zetten. De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook hoog gespannen, zeker omdat Duo Knotsgek met singles zoals “Hedde Gij Misschien ADHD”, “Die Alpenknotsen”, “Zij Is Te Mooi” en “Op De Lange Latten” al enkele jaren garant staat voor enorme feestknallers.

De productie van “We Gaan Er Tegenaan” werd wederom verzorgd door topproducer Harald Queens en natuurlijk is er een passende videoclip geschoten.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DUO KNOTSGEK – OP DE LANGE LATTEN

(7 november 2014) Na de feesthit “Zij Is Te Mooi” (nummer 1 in de Feest Top 20!) verrast Duo Knotsgek feestminnend Nederland met de volgende knaller “Op De Lange Latten”. Hiermee is Duo Knotsgek weer helemaal klaar voor het komende après ski en carnavals seizoen. De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook hoog gespannen, zeker omdat Duo Knotsgek vorig jaar met “Die Alpenknotsen” een van de grootste feesthits wisten te scoren van het seizoen.

Voor “Op De Lange Latten” doken de Fabian en Gebrand (Duo Knotsgek) wederom de studio in van topproducer Harald Queens met wellicht hun beste single tot nu toe. Als bonus is “Die Alpenknotsen” als tweede track toegevoegd op de single, en succes lijkt verzekerd. Voor de videoclip reisde Duo Knotsgek af naar Duitsland en Snowworld in het Limburgse Landgraaf, waarmee ook op dit gebied kosten noch moeite gespaard zijn.

Deze aanstekelijke single zal het ongetwijfeld goed doen tijdens het komende après ski- seizoen en carnaval, maar ook in de feesttenten en ski-hutten. Duo Knotsgek is er klaar voor… (www.hititmusic.nl)

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

DUO KNOTSGEK – ZIJ IS TE MOOI

(27 juni 2014) De uit Tilburg afkomstige Fabian Somers en Gerbrand vormen al heel wat jaren het Duo Knotsgek, en krijgen steeds meer bekendheid dankzij singles als: “Feest Feest Feest”, “Blaas Maar Op Mijn Fluitje”  en natuurlijk “Hedde Gij Misschien ADHD”, waarmee ze ook landelijk goed gescoord hebben. Begin 2014 scoorden ze een enorme carnavals- en après ski hit met “De Alpenknotsen”. Nu is het tijd voor een zomerhit, met als titel “Zij Is Te Mooi”. Met deze door Harald Queens geproduceerde single heeft Duo Knotsgek wederom een knaller afgeleverd.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?