Selecteer een pagina

EDWIN BOS

EDWIN BOS – MOE MAAR VOLDAAN (KERSTMIX)

(2 december 2016) De zanger Edwin Bos uit Schoonebeek presenteert met “Moe Maar Voldaan” alweer zijn 6e single. Het is de opvolger van de single “Onze Liefde” welke door vele radiostations breed opgepakt werd, en zelfs wekenlang op de nummer 1 positie stond van de Piraten Top 30. Hierdoor groeit de bekendheid van de sympathieke zanger gestaag en beschikt Edwin over een goed gevulde agenda met optredens.

De nieuwe single “Moe Maar Voldaan” verschijnt, passend in de tijd van het jaar, nu in een speciale ‘kerst-mix’ maar zal later ook als reguliere versie verschijnen. De productie lag in handen van Terry West. 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

EDWIN BOS – ONZE LIEFDE

(29 juli 2016) De in Schoonebeek geboren zanger Edwin Bos, presenteert alweer zijn vijfde single “Onze Liefde”. Edwin, die in het dagelijks leven als lasser werkzaam is, is inmiddels drie jaar bezig met het vertolken van de Nederlandstalige muziek.

Met optredens van Garnwerd (Groningen) tot aan Mander (Overijssel) wordt hij in de Noordelijke provincies steeds bekender, maar ook de radiostations in de rest van Nederland en Vlaanderen pikken inmiddels zijn singles op. De productie van de nieuwe single “Onze Liefde” lag wederom in vakkundige handen van Terry West.

De videoclip van “Onze Liefde” is opgenomen in het dorpje Schoonebeek. Het nummer heeft, net als zijn vorige twee singles “Bloedmooie Vrouw” en “Jij Bent Meer Dan Alles”, een hoog country-gehalte.

EDWIN BOS – BLOEDMOOIE VROUW

(8 april 2016) Met “Bloedmooie Vrouw” presenteert de uit Schoonebeek (Drenthe) afkomstige zanger Edwin Bos zijn nieuwste single. In het dagelijkse leven werkt Edwin als lasser, met name in het noorden van het land. Via karaokeshows kreeg hij de smaak van het zingen te pakken, en inmiddels heeft Edwin diverse singles op zijn naam staan.

“Bloedmooie Vrouw” is de opvolger van “Jij Bent Meer Dan Alles” en bevat wederom country achtige elementen, waar Edwin patent op lijkt te hebben. De tekst werd geschreven door Edwin’s vrouw Jannie en de productie en opname lag in vakkundige handen van Terry West. Hiermee lijkt Edwin een volgende stap in zijn carrière gezet te hebben. Het resultaat is een heerlijk in het gehoor liggend liedje wat erg ‘radiovriendelijk’ is en hiermee hoopt Edwin in de komende maanden flink mee te scoren.

Een bijbehorende videoclip draait inmiddels volop op de bekende clipkanalen.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?