Selecteer een pagina

ERIK VAN KLINKEN

ERIK VAN KLINKEN – PAPPIE LOOP TOCH NIET ZO SNEL

(26 april 2024) Erik van Klinken, de Nederlandstalige zanger uit Emmen, presenteert met trots zijn nieuwe single, een hedendaagse bewerking van de klassieker ‘Pappie Loop Toch Niet zo Snel’. Samen met producer Frank Verkooyen bewerkte hij deze klassieker in de Boom Music Studio tot een hedendaagse meezinger van formaat.

In 1971 scoorde Herman van Keeken een wereldhit in Nederland met ‘Pappie Loop Toch Niet Zo Snel’, die uitgroeide tot een evergreen. Nu, ruim 50 jaar later, heeft Erik van Klinken deze tophit in een 2024 jasje verpakt, welke Nederland ongetwijfeld massaal zal gaan meezingen.

Het gaat goed met de carrière van Erik van Klinken. Zijn laatste singles wisten stuk voor stuk de hitlijsten te behalen en stonden in de hogere regionen op de playlisten van de radio stations. Met ‘Pappie Loop Toch Niet Zo Snel’ zal Erik dan ook volgende stappen maken in

zijn carrière.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ERIK VAN KLINKEN – MEER DAN EEN 10

(2 februari 2024) Erik van Klinken, de Nederlandstalige zanger uit Emmen, presenteert met trots zijn nieuwe single ‘Meer Dan Een 10’. Dit aanstekelijke nummer belicht de veelvoorkomende onzekerheden die vrouwen ervaren en verzekert hen dat ze absoluut prachtig zijn, ongeacht hun vorm, grootte of figuur.

In ‘Meer Dan Een 10’ weet Erik van Klinken op een vrolijke en opbeurende manier de boodschap over te brengen dat de onzekerheid die zo vaak bij vrouwen speelt, geheel onnodig is. Het liedje is een ode aan alle vrouwen en moedigt hen aan om zichzelf te omarmen en te waarderen voor wie ze zijn.

De bijbehorende videoclip benadrukt op krachtige wijze waarom vrouwen soms onterecht geloven dat ze te dik, te dun, te groot of te klein zijn. Het geeft een positief tegengeluid aan de voortdurende druk van schoonheidsnormen en moedigt vrouwen aan om hun unieke schoonheid te omarmen. 

Met ‘Meer Dan Een 10’ bewijst Erik van Klinken opnieuw zijn talent met een belangrijke boodschap. Zijn muziek raakt niet alleen het hart, maar inspireert dit keer ook tot zelfacceptatie.

ERIK VAN KLINKEN – ONE WAY TICKET

(16 juni 2023) De uit Emmen afkomstige zanger Erik van Klinken presenteert met zijn nieuwe single ‘One Way Ticket’ een zomerhit van jewelste. Het is na ‘Ik Gaf Mijn Hart Aan Jou’ en ‘Tussen Kroegen En Kerken’ alweer de derde release van Erik op het label NRGY Music. Het liedje ‘One Way Ticket’ stamt uit 1959 van Neil Sedaka en werd in 1979 opnieuw een wereldhit door de disco formatie Eruption. Anno 2023 doet Erik van Klinken het dunnetjes over, en hiervoor schreef de bekende tekstschrijver Bram Koning een pakkende Nederlandse tekst. Frank Verkooyen produceerde en arrangeerde het geheel tot een heerlijke zomerse single, welke deze zomer ongetwijfeld veel in het land en op de radio te horen zal zijn.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ERIK VAN KLINKEN – TUSSEN KROEGEN EN KERKEN

(30 december 2022) Met ‘Tussen Kroegen En Kerken’ heeft de uit Emmen afkomstige zanger/entertainer Erik van Klinken een knaller van een opvolger in handen van zijn afgelopen jaar verschenen zomerhit ‘Ik Gaf Mijn Hart Aan Jou’. Uiteraard kennen we de klassieker ‘Tussen Kroegen En Kerken’ van de onlangs overleden Vader Abraham/Pierre Kartner, en samen met producer Frank Verkooyen brengt Erik van Klinken nu een prachtig eerbetoon aan dit icoon van het Nederlandse lied. Met een compleet nieuw arrangement zijn Erik en Frank er in geslaagd om ‘Tussen Kroegen En Kerken’ weer helemaal anno 2022 te laten klinken, en deze zal tijdens het komende feestseizoen veelvuldig door heel het land én in de Après Ski gebieden te horen zijn.


A

ERIK VAN KLINKEN – IK GAF MIJN HART AAN JOU

(1 juli 2022) Met ‘Ik Gaf M’n Hart Aan Jou’ lanceert de uit Emmen afkomstige zanger/entertainer Erik van Klinken zijn nieuwste wapenfeit. Het is de opvolger van de single ‘Geef’ en hiermee is Erik van Klinken klaar om de zomer van 2022 in te gaan. Voor de productie van deze single ging Erik de samenwerking aan met zanger/producer Frank Verkooyen van de Boom Studio’s. “Ik werd door een vriend van me geattendeerd op dit oude liedje van de Volendamse formatie Stampvast. Ik kende ‘Ik Gaf M’n Hart Aan Jou’ en vond het altijd al een geweldig liedje. Daarom besloot ik dat dit mijn nieuwe single moest worden.” aldus van Klinken. Ger Oerlemans verzorgde wederom de videoclip en de single verschijnt via NRGY Music.


A

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?