Selecteer een pagina

ERNEST

ERNEST  & RUBY – SAMEN één

(12 oktober 2018) Ernest van Hartingsveldt en Ruby van Urk zijn beide door de wol geverfde artiesten. Velen kennen Ernest als enige kandidaat in de historie die twee seizoenen mocht meedoen aan het TV programma “Bloed Zweet & Tranen”. Anderen kennen hem als vaste zanger in het Amsterdamse café van Peter Beense waar hij jarenlang, avond aan avond, heeft gezongen en de laatste drie jaar is hij de vaste huiszanger in het beroemde Amsterdamse Café Bolle Jan. Weer anderen kennen hem van zijn optredens in het land, als zanger van de band “De Mannen Van Oranje” of van zijn eerdere singles. In 2017 gaf Ernest een groots concert met live band in Zaandam met gastoptredens van o.a. Tino Martin, Peter Beense, Ben Cramer, Ruby van Urk en Marc Canto.

Ruby deed voorprogramma’s van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Daarnaast is ze een gediplomeerde zangpedagoge. De veelzijdige zangeres nam reeds diverse succesvolle solo singles op, waaronder ‘Neem Me Mee’ en wist in duo- of project-verband met o.a. De Meiden, John Medley en Side Kick met diverse singles hoog te scoren. Als ‘stijlvol feestzangers’ weet Ruby op ieder feest een passende performance neer te zetten. Onlangs was Ruby nog te zien in het RTL-7 programma Businessclass, waar ze een voortreffelijke versie van de jazz standard ‘At Last’ vertolkte.

Nu hebben Ernest en Ruby hun krachten gebundeld en namen onder bezielende leiding van Merijn Nelemans het prachtige ‘Samen Één’ op. Vergezeld met een sfeervolle videoclip kan niets succes nog in de weg staan. 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ernest – als ik kon toveren

(23 oktober 2015) Velen kennen Ernest als enige kanditdaat in de historie die twee seizoenen mocht meedoen aan het TV programma “Bloed Zweet & Tranen”. Anderen kennen hem als vaste zanger in het Amsterdamse caf’;e van Peter Beense waar hij jarenlang, avond aan avond, heeft gezongen. Weer anderen kennen hem van zijn optredens in het land, als zanger van de band “De Mannen Van Oranje” of van zijn eerdere single met als titel “Hoe Kan Ik Van Je Houden”.

Maar nu is de tijd aangebroken dat heel Nederland Ernest leert kennen. Ernest brengt in deze onrustige tijden een lied met een positieve uitstraling uit. Een lied over een droom die misschien wel nooi zal uitkomen, maar die desondanks altijd door ons hoofd zal spelen.

Op de melodie van de ‘Symphony Nr. 3 In C Minor, Opus 78’ van de Franse componist Camille Sain-Saens zingt Ernest een tekst om bij weg te dromen. Velen kennen dit lied in de versie van Yvonne Keeley en Scott Fitzgerald.

Hewt nummer past zeer goed in deze periode waarin Nederland zich opmaakt voor de gezellige Decembermaand.

De tekst is geschreven door Arie Kuipers, de productie was in handen van Cor Smit.

Als ik nou zomaar eens kon toveren

Maakte ik iedereen vrolijk en blij

Liefde zou de wereld veroveren

Heel de mensheid – was voor altijd vrij

Honger liet ik spontaan verdwijnen

Geen haat, geen nijd, geen pijn, ook geen verdriet

De zon zou voor ieder mens schijnen

Dood en geweld waren er dan niet

Meer info over mijn diensten?