Selecteer een pagina

EVY

EVY – MIJN ALLERGROOTSTE ONGELUK

14 april 2023) Met ‘Mijn Allergrootste Ongeluk’ presenteert de uit Tilburg afkomstige singer/songwriter Evy haar tweede single. Evy debuteerde vorig jaar met haart single ‘Mooie Zon’ waarmee ze de nodige aandacht wist te vergaren. Net zoals ‘Mooie Zon’ kwam ook ‘Mijn Allergrootste Ongeluk’ tot stand met haar vaste team Jeffrey Heesen en Kenny B., die Evy’s carrière begeleiden.

Evy maakt Nederlandse country pop met folk en americana invloeden. Dat allemaal met een vleugje van Evy natuurlijk. ‘’Ik sta achter wat ik doe en ik ben ook heel blij met wat ik mag maken. Er zijn daarentegen altijd nog stappen te zetten, overal is ruimte voor ontwikkeling.’’ Dat is precies wat Evy nooit uit de weg zal gaan: uitdaging en streven naar ontwikkeling om dingen nog beter te kunnen vatten in het verhaal dat ze wil vertellen binnen haar liedjes. Maar waar het natuurlijk echt om draait is het gewoon kunnen genieten en ooit op een dag te kunnen leven van haar muziek.

‘Mijn Allergrootste Ongeluk’ werd geschreven door Roy Koopman en Edwin Balogh en kwam onder productionele leiding van de jonge talentvolle producer Nick Jongejan tot stand. Evy is in alle facetten nauw betrokken bij het songwriting en productie proces van haar muziek zodat het ook écht haar verhaal is wat ze vertelt in haar liedjes, die daarom heel erg bij haar passen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

EVY – MOOIE ZON

(24 juni 2022) Hier is Evy! Maar wie is Evy eigenlijk en waar staat zij voor? Dat is nou precies wat Evy het liefst via haar muziek vertelt. Zoals ze daar zelf over zegt: ‘’Wanneer ik zing kan ik mezelf het beste openstellen en valt de muur om mij heen in één keer weg, iets wat ik moeilijker vind in gesprek met iemand. Mijn verhaal vertel ik via mijn liedjes. Zonder mijn liedjes ben ik gewoon Evy, een meisje uit Tilburg dat geniet van het leven.’’
Evy zingt liedjes die haar verhaal vertellen of liedjes met een verhaal dat haar past door situaties uit het leven. Via haar eigen liedje(s) of dan wel via covers van anderen.
Haar leven, dat zich afspeelt in Tilburg, de stad van haar dromen waar ze nooit en te nimmer meer weg zou willen. Een stad die haar alles geeft wat ze nodig heeft en waar ze zich het prettigst voelt. Het waarom en hoe? Dat hoor je wel terug in haar liedjes en hiermee bedoelen we niet dat al haar liedjes over Tilburg gaan natuurlijk.

Evy maakt Nederlandse country pop met wat folk en americana invloeden. Dat allemaal met een vleugje van Evy natuurlijk. ‘’Ik sta achter wat ik doe en ik ben ook heel blij met wat ik mag maken. Er zijn daarentegen altijd nog stappen te zetten, overal is ruimte voor ontwikkeling.’’ Dat is precies wat Evy nooit uit de weg zal gaan: uitdaging en streven naar ontwikkeling om dingen nog beter te kunnen vatten in het verhaal die ze wil vertellen binnen haar liedjes. Maar waar het natuurlijk echt omdraait is het gewoon kunnen genieten en ooit op een dag te kunnen leven van haar muziek.

Evy schrijft samen met anderen die haar verhaal begrijpen. Ze bemoeit zich met de topics, het creatieve- en het productionele proces. Evy ontwikkelt zich op dit moment op veel vlakken: het spelen van gitaar, songwriting, producties maken. Zij geniet er ontzettend van om dit met de mensen te kunnen doen die zij vertrouwt en haar verhaal begrijpen. Dat maakt muziek toch een cadeautje?

Wat interessant is aan Evy is dat zij heel veelzijdig is. Vele kanten in wie zij wil zijn, waar ze voor staat en waar ze van geniet in het leven, zoals de vele fijne mensen om haar heen.
Daarnaast is er ook een serieuze kant, waarin zij haar doelen nastreeft. Het échte doel ligt in haar muziek. Om via haar muziek door te dringen en iets bij te dragen aan het leven van de mensen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?