Selecteer een pagina

FEESTGANGERS XXL

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

FEESTGANGERS XXL – HANDEN OMHOOG

(12 januari 2024) Met ‘Handen Omhoog’ zijn de heren van Feestgangers XXL weer helemaal klaar voor het komende carnaval.

Feestgangers XXL bestaat inmiddels alweer 8 jaar, en Danny, Hans, Michel en Raymond zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Met de singles ‘zet De Deur Maar Op ’n Kier’, ‘Naturel’, ‘De Kabouterdans 2.0.’ en ‘Lekker Carnavallen’ wisten de heren zich in de afgelopen jaren goed op de kaart te zetten en een steeds grotere naamsbekendheid te genereren. De nieuwe single ‘Handen Omhoog’ werd wederom geproduceerd door Marco Leeuwis (a.k.a. DJ Galaga) en de teskt werd geschreven door Raymond Cornelissen. Hiermee zullen de Feestgangers XXL ongetwijfeld weer gaan scoren en brengen ze Nederland en Vlaanderen wederom in de feeststemming.  

FEESTGANGERS XXL – LEKKER CARNAVALLEN

(6 januari 2023) De heren Feestgangers XXL melden zich weer met een geweldige carnavals-kraker ‘Lekker Carnavallen’. Hiermee presenteert het kwartet dé perfecte plaat voor het jaarlijkse carnaval. Feestgangers XXL bestaat inmiddels alweer 7 jaar, en Danny, Hans, Michel en Raymond zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Met de singles ‘zet De Deur Maar Op ’n Kier’, ‘Naturel’, ‘De Kabouterdans 2.0.’ en ‘Samen Met Jou’ wisten de heren zich in de afgelopen jaren goed op de kaart te zetten en een steeds grotere naamsbekendheid te genereren. De nieuwe single ‘Lekker Carnavallen’ werd wederom geproduceerd door Marco Leeuwis (a.k.a. DJ Galaga) en de teskt werd geschreven door Raymond Cornelissen. Hiermee zullen de Feestgangers XXL ongetwijfeld weer gaan scoren en brengen ze Nederland en Vlaanderen wederom in de feeststemming.  

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

FEESTGANGERS XXL – SAMEN MET JOU (AMARILLO)

(18 februari 2022) Het land gaat weer open, en de feestjes kunnen weer georganiseerd worden. Feestgangers XXL presenteren met ‘Samen Met Jou (Amarillo)’ dé ideale plaat om weer lekker los te gaan.  Zes jaar geleden opgericht en vier jaar geleden debuteerde dit kwartet, bestaande uit Danny, Hans, Michel en Raymond, met de single ‘Zet De Deur Maar Op Een Kier’ en ook met de opvolger ‘Naturel’ wist dit viertal zich verder op de muzikale kaart te zetten. Dit resulteerde tot de nodige optredens en een steeds grotere naamsbekendheid. In 2019 werd er gescoord met ‘Kabouterdans 2.0.’. De nieuwe single ‘Samen Met Jou (Amarillo)’ is wederom vakkundig geproduceerd is door Marco Leeuwis (DJ Galaga). Hiermee zullen de Feestgangers XXL ongetwijfeld weer gaan scoren en brengen ze Nederland en Vlaanderen wederom in de feeststemming.  

FEESTGANGERS XXL – KABOUTERDANS 2.0

13 december 2019) Met ‘Kabouterdans 2.0.’ zijn de Feestgangers XXL klaar voor het nieuwe party seizoen.  Vier jaar geleden opgericht en twee jaar geleden debuteerde dit kwartet, bestaande uit Danny, Hans, Michel en Raymond, met de single ‘Zet De Deur Maar Op Een Kier’ en ook met de opvolger ‘Naturel’ wist dit viertal zich verder op de muzikale kaart te zetten. Dit resulteerde tot de nodige optredens en een steeds grotere naamsbekendheid. ‘Kabouterdans 2.0.’ is een nieuwe versie van de legendarische Kabouter Plop klassieker, welke vakkundig geproduceerd is door Marco Leeuwis (DJ Galaga). Hiermee zullen de Feestgangers XXL ongetwijfeld weer gaan scoren en brengen ze Nederland en Vlaanderen wederom in de ban van de Kabouterdans.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?