Selecteer een pagina

FLORIS & MARIO FT PARTY DJ JOHN

FLORIS & MARIO FT PARTY DJ JOHN – TE LAM OM TE LOPEN

14 november) Albert Casanova is geboren in Amsterdam op 28 mei 1974. Op jonge leeftijd bleek dat hij als zanger een natuurtalent was, hij wil heel graag doorbreken met een professionele zangcarrière!

Albert is een echt feestbeest en daarom bestaat zijn repertoire voornamelijk uit Nederlandstalige feest/après-ski muziek. Met zijn repertoire maakt hij menig feest tot een feest om nooit meer te vergeten!

Albert van Benthem is bekend van: TV met o.a. gastrollen in ONM, GTST, Peter R de Vries, en als zanger natuurlijk van de vele optredens in Nederland en Gran Canaria – Playa del Inglés.

Albert Casanova is weer volop bezig. Na in 2011/2012 een knoeperd van een après-ski hit te hebben gescoord met “De Hoedjesdans”, heeft Albert opnieuw een knaller in handen waarmee hij het carnaval en de après-ski gaat bestormen. Volgens serieuze bronnen kan dit weleens “De Feestplaat van het jaar” gaan worden.

De nieuwe weg die Albert is ingeslagen blijkt een succes en daar zijn Albert en boekingsbureau feestartiesten.nl erg tevreden mee. De nieuwe feestplaat heet “De Hoempadans” en gaat vanaf 14 november in release bij Storm Records.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?