Selecteer een pagina

FRANK VAN ETTEN

FRANK VAN ETTEN FT YES-R – HUISJE OP WIELEN (REMIX)

23 februari 2018) Afgelopen jaar scoorde de populaire volkszanger Frank van Etten een joekel van een hit met “Huisje Op Wielen”.  Vanaf nu is deze track ook beschikbaar als remix, waarvoor Frank van Etten een bijzondere samenwerking aanging met rapper Yes-R.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

FRANK VAN ETTEN – NOSTALGIE

(17 november 2017) Met ‘Nostalgie’ presenteert Frank van Etten zijn splinternieuwe album en laat hiermee een totaal andere kant zien dan we van hem gewend zijn. ‘Nostalgie’ bevat 13 klassiekers uit de geschiedenis van de Nederlandstalige lichte muziek, stuk voor stuk uit het leven gegrepen, waarmee Frank van Etten is opgegroeid. Op volstrekt eigen wijze vertolkt Frank liedjes van grote sterren als Boudewijn de Groot, Rob de Nijs , Ramses Shaffy, Wim Sonneveld, Frans Halsema, Stef Bos, Paul de Leeuw en vele anderen, uitgevoerd vanuit Frank’s eigen gevoel. ‘Nostalgie’ bevat tevens een duet met Jacques Herb in de vorm van ‘Pappie Loop Toch Niet Zo Snel’.

Met ‘Nostalgie’ weet Frank van Etten te verrassen en levert hij een prachtig album af. 

FRANK VAN ETTEN – JOU LOSLATEN KAN IK NIET

(13 oktober 2017) Frank van Etten heeft na een moeilijke periode zijn hart gelucht in een nieuwe single. In het nummer ‘Jou Loslaten Dat Kan Ik Niet’ zullen zich vele kunnen herkennen. Hoe moeilijk is het om iemand los te laten waar je nog zo vreselijk veel van houdt? Eerder maakte Frank al bekend dat hij en zijn vrouw Irma allebei een eigen weg zullen gaan. ‘We hebben een tijdje geprobeerd het huwelijk te redden, maar zijn helaas tot de conclusie gekomen dat het niet gaat lukken,’ aldus Frank in Shownieuws.
Het nummer is door Frank van Etten zelf geschreven en geproduceerd, en wordt begeleid door een  aangrijpende videoclip. 

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

FRANK VAN ETTEN – HUISJE OP WIELEN

(30 juni 2017) Met de gloednieuwe single “Huisje Op Wielen” keert de populaire volkszanger Frank van Etten terug naar zijn roots. 15 Jaar geleden kwam de carrière van Frank van Etten in een stroomversnelling dankzij de hit “Leef Als Een Zigeuner”, welke uitgroeide tot een ware klassieker. Vele succesvolle singles volgden, zoals “Ik Ben Een Vagabundo”, “Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen” en “Ik Sta In Lichterlaaie”. Onlangs verscheen Franks 7e album “Mijn Zigeunerhart”, welke zeer succesvol bleek. Recentelijk vernieuwde Frank van Etten zijn contract met NRGY Music en zal hiermee, in samenwerking met zijn management QenQ Events zijn carrière verder uitbouwen. Op 18 november zal Frank van Etten een groot concert geven i.s.m. de Marcel Fisser Band in de Americahal te Apeldoorn, met diverse gastartiesten.

De nieuwe single “Huisje Op Wielen” is een eigen compositie van Frank en wordt weer op onvervalste wijze, recht uit het hart, gezongen zoals alleen Frank van Etten dat kan.

Meer info over mijn diensten?