Selecteer een pagina

FRED POST

FRED POST – ZOMAAR

(20 januari 2023) ‘Zomaar’ is de derde single van de in IJmuiden geboren zanger Fred Post, die zich sinds 2020 in de kijker wist te spelen met de singles ‘De Oude Muzikant’ en ‘Als Ze Lacht’. ‘Zomaar’ schreef Fred samen met Pascal de Vormer en Sonic Solutions, waarvan de laatste uiteraard de productie verzorgde. ‘Zomaar’ is een radio vriendelijke song met een lichte poppy inslag waarin het prettige stemgeluid van Fred de boventoon voert.

Fred Post is een graag geziene gast op de diverse podia in het land en hij is huiszanger van voetbalclub Telstar.

‘Zomaar’ wort natuurlijk ondersteund met een bijpassende videoclip welke te zien is op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

FRED POST – ALS ZE LACHT

(6 augustus 2021) De in IJmuiden geboren zanger Fred Post zingt entertaint inmiddels alweer ruim 10 jaar, maar debuteerde pas vorig jaar op de plaat met goed ontvangen single ‘De Oude Muzikant’. Nu is het tijd voor de opvolger, en met ‘Als Ze Lacht’ heeft Fred een ijzersterke opvolger in handen, welke geproduceerd is door Sonic Solutions.

De laatste jaren nemen de optredens steeds meer toe en Fred is de afgelopen vier seizoenen huiszanger van voetbalclub Telstar.

‘Als Ze Lacht’ wort natuurlijk ondersteund met een bijpassende videoclip welke te zien is op de bekende clipkanalen.

FRED POST – DE OUDE MUZIKANT

(19 juni 2020) De in IJmuiden geboren zanger Fred Post zingt entertaint inmiddels alweer 10 jaar. De laatste jaren nemen de optredens steeds meer toe en Fred is de afgelopen drie seizoenen huiszanger van voetbalclub Telstar. Nu vond Fred het tijd worden om een eigen single op te nemen. Gekozen werd voor een spetterende nieuwe versie van Ben Cramer’s ‘De Oude Muzikant’, waarvoor Fred Post contact zocht met het producersteam Sonic Solutions. Zij staken deze klassieker uit 1973 op hun zeer kundige wijze in een knallend 2020-jasje. Hiermee lanceert Fred Post zijn debuutsingle en kan ‘De Oude Muzikant’ weer jaren mee.  

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?