Selecteer een pagina

GERRIT DENEKAMP

GERRIT DENEKAMP – WAT EEN BIJZONDER MOMENT

(1 juni 2018) ‘Wat Een Bijzonder Moment’; hierover zingt de uit Emmen afkomstige sympathieke zanger Gerrit Denekamp. De single is de opvolger van “Leef Je Leven” waarmee Gerrit zich goed op de muzikale kaart heeft gezet.

Gerrit zingt graag over de werkelijke dingen van het leven, dit is hem dan ook op het lijf geschreven. Zo ook dit nummer ‘Wat Een Bijzonder Moment’, een kwaliteits product, door de muzikale invloeden van instrumenten zoals de saxofoon, basgitaar  en drums in combinatie met de warme stem van Gerrit. Het nummer geschreven door Hans Louws en opgenomen in de studio van Jeff Zwart (bekend van o.a. Dilana Smith, Mooi Wark, Sieb van der Ploeg, Nick en Simon etc.).

Door de poppy sound weet Gerrit een verrassende nieuwe en pakkende single te brengen.

De bijbehorende videoclip is opgenomen in een  voorjaars omgeving waar de sfeer aangevuld wordt met mooie effecten.

Gerrit is met  ‘Wat Een Bijzonder Moment’ weer een stap dichterbij naar een landelijke doorbraak.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

GERRIT DENEKAMP & MARTIN DE JAGER – WIJ HANGEN SAMEN WEL DE SLINGERS OP

(17 november 2017) Gerrit Denekamp en Martin de Jager hebben elkaar 3 jaar geleden leren kennen tijdens Dé Talentenjacht in Amsterdam. In de voorrondes kwamen ze elkaar tegen en het klikte meteen en ze stonden zelfs samen in de Finale. Daarna werd er vaak afgesproken en samen gezongen tijdens diverse feestjes. Gerrit komt uit Emmen en Martin komt uit Medemblik; zo zie je dat vriendschap geen afstand kent.

Uiteindelijk besloten de heren dat het wel heel leuk zou zijn om samen een feestnummer te gaan opnemen. Het motto in hun leven is: Je moet er zelf wat van maken… kortom; Je moet zelf de slingers in het leven ophangen. Omdat de vriendschap ontstaan is in Amsterdam in het mooie feestcafé Jantjes Verjaardag aan het Rembrandtsplein is er voor gekozen om in die omgeving de videoclip op te nemen.

Het nummer is geschreven door Hans Louws en geproduceerd door Maarten de Groot van M-works. De clip is gemaakt door Sander Droogleven van Xandro-media en het nummer wordt uitgegeven onder het label van Klaas Prent, CD Hal Ruinen.

GERRIT DENEKAMP – GA VERDER MET JE LEVEN

(16 januari 2015) De uit Emmen afkomstige sympathieke zanger Gerrit Denekamp verrast met zijn nieuwe single “Ga Verder Met Je Leven”, welke geschreven en geproduceerd is door de bekende producer Martin Sterken. Zelf omschrijft Gerrit zijn nieuwe single als “volkse blues”, waarmee de stijl van deze single treffend wordt samengevat.

In 2014 won Gerrit het  Dreentse Liedties Festival georganiseerd door RTV Drenthe en het Hoes van de Toal. Na Drenthe wil Gerrit Denekamp nu Nederland veroveren, en met zijn nieuwe single “Ga Verder Met Je Leven” lijkt de eerste flinke stap gezet.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?