Selecteer een pagina

GERRY HOLLAND

GERRY HOLLAND -VIER EEN FEESTJE MET MIJ

(24 juni 2022) De nieuwe hit van Gerry Holland is uit! “Vier Een Feestje Met Mij” zingt hij in een vrolijk liedje wat meteen uitnodigt tot meezingen. Gerry Holland – of Gerry Berghoef voor zijn vrienden – is vooral bekend van “Laat De Hele Boel Maar Waaien” en andere hits zoals “Meisjes Van Het Leven”.

De compositie van “Vier Een Feestje Met Mij” komt weer uit de illustere Kees Tel hitstudio uit Helmond. Kees is vooral bekend door zijn produkties voor Gerard Joling en voor de Luizenmoeder. Kees speelt ook op deze hit de sterren van de hemel, allemaal met eigen instrumenten.

De Amsterdamse volkszanger Gerry Holland – de zingende taxichauffeur – is al vele jaren een begrip in de Nederlandstalige scene. Hij was pas dertien jaar oud toen hij meedeed aan zijn eerste talentenjacht in de Jordaan. Hij zong met Harry Slinger, Danny de Munk en Nico Haak en trad op met grootheden als Lee Towers, Anita Meijer, Corry Konings, André Hazes en vele anderen. Onlangs was Gerry te zien in het TV programma ‘Lang Leve De Liefde’. 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

GERRY HOLLAND – MOEDERTJE LIEF

(26 november 2021) Met ‘Moedertje Lief’ brengt de Amsterdamse volkszanger Gerry Holland een prachtig eerbetoon aan zijn onlangs overleden moeder. Hiermee laat Gerry, die doorgaans bekend is van meer feestelijk repertoire, een andere kant van zichzelf zien.”Het overlijden van mijn moeder heeft er flink ingehakt. Vrijwel iedereen komt er ooit voor te staan, of heeft het al meegemaakt dat je afscheid moet nemen van één van je ouders. Daarom zal het gevoel van ‘Moedertje Lief’ voor veel mensen herkenbaar zijn. Samen met Kees Tel heb ik het liedje zo gemaakt, dat iedereen er zich mee kan identificeren”, aldus Holland.  ‘Moedertje Lief’ is dan ook een prachtig gevoelig lied geworden.

In de bijbehorende videoclip zijn tevens beelden te zien van Gerry’s moeder, waardoor deze release extra speciaal geworden is. Hiermee laat Gerry Holland zien in staat te zijn om mensen te raken en met een lied onder de huid te kunnen kruipen.

GERRY HOLLAND – HAAL JE BIKINI UIT HET VET

(9 juli 2021) De nieuwe zomerhit van Gerry Holland is uit! “Haal je bikini uit het vet”, zingt hij in een vrolijk liedje over het strand. Gerry Holland – of Gerry Berghoef voor zijn vrienden – is vooral bekend van “Laat De Hele Boel Maar Waaien” en andere hits zoals “Meisjes Van Het Leven”.

Net als alle andere artiesten is deze Amsterdamse volkszanger dolblij dat we weer los kunnen en daarvoor is hij met een vriendin naar het strand van Zandvoort gegaan. “Je kleedt je uit, dat kan nu weer. Het wordt romantisch op het strand, ik zie ons liggen hand in hand en onze namen schrijf ik in het warme zand …” Je ziet het voor je, toch?

Gerry: “We hebben even allemaal genoeg van gemiezer en gezeur. We willen weer happy zijn. We willen met vrienden naar het strand. Naar buiten. We zoeken de zon op. Daar gaat dit liedje om en ik heb het met volle overtuiging gezongen. Ik hoop het deze zomer vooral ook live te mogen gaan brengen. De festivals en de partijtjes barsten nu weer los. Ik ben er klaar voor!”

De compositie van “Haal Je Bikini Uit Het Vet” komt weer uit uit de illustere Kees Tel hitstudio uit Helmond en van tekstschrijver Bas van Vuren. Kees is vooral bekend door zijn produkties voor Gerard Joling en voor de Luizenmoeder. Kees speelt ook op deze hit de sterren van de hemel, allemaal met eigen instrumenten, en dit keer met een heel bijzonder Spaans tintje. Ole! En tekstschrijver Bas maakt hiermee zijn trio voor Gerry Holland vol na het songfestivalliedje “Holland Douze Points” en het coronaliedje “We Zijn Er Nu Wel Klaar Mee”.

De Amsterdamse volkszanger Gerry Holland – de zingende taxichauffeur – is al vele jaren een begrip in de Nederlandstalige scene. Hij was pas dertien jaar oud toen hij meedeed aan zijn eerste talentenjacht in de Jordaan. Hij zong met Harry Slinger, Danny de Munk en Nico Haak en trad op met grootheden als Lee Towers, Anita Meijer, Corry Konings, André Hazes en vele anderen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?