Selecteer een pagina

GERTJAN WELS

GERTJAN WELS – SPECIAAL VOOR JOU 

(10 maart 2017) “Speciaal Voor Jou” is de titel van het debuutalbum van Gertjan Wels, welke verschijnt via Hit It! Music. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op door het land.

Gertjan zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom: zingen. “Ik ben blij om nu samen met Hit It! Music een volgende stap in mijn carrière te maken, en ik kijk ontzettend uit naar deze samenwerking” vertelt Gertjan trots. De videoclip van de nieuwe single “Ga Jij Maar Weg” draait inmiddels volop op de bekende clipkanalen, en de single is op diverse radio stations opgenomen in de playlist.

Het album “Speciaal Voor Jou” is geproduceerd door Willem Laseroms in de befaamde Soundwise Studios van Fluitsma & van Tijn. Samen met Laseroms is Gertjan verantwoordelijk voor de composities.

“Speciaal Voor Jou” is een divers album geworden van levenslied naar feestmuziek en van ballads naar poppy songs. 

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

GERTJAN WELS – GA JIJ MAAR WEG

(17 februari 2017) Als voorloper van het in maart te verschijnen debuutalbum van Gertjan Wels “Speciaal Voor Jou” verschijnt de single “Ga Jij Maar Weg”. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid met singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Vanavond”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana” waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op in het land. Zo zal Gertjan op 25 maart a.s. te zien zijn in het “Rondje Van De Regio” tijdens het Mega Piraten Festijn in Nijmegen.

Met “Ga Jij Maar Weg” heeft Gertjan een topsingle in handen en een prima visitekaartje voor zijn te verschijnen album.

GERTJAN WELS – KERST MET JOU

(2 december 2016) Met “Kerst Met Jou” levert de in Nijmegen geboren zanger een sfeervolle kerstsingle af. Hiervoor dook hij samen met zijn vaste producer Willem Laseroms de befaamde Soundwise Studio’s van Fluitsma en van Tijn in. Gertjan en Willem tekenden ook voor de compositie van “Kerst Met Jou”. Momenteel is Gertjan druk aan het werk in de studio om te werken aan zijn debuutalbum, welke in 2017 zal verschijnen. Een bijpassende videoclip zal “Kerst Met Jou” ondersteunen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

GERTJAN WELS – ZIGANA

(29 juli 2016) Met “Zigana” presenteert Gertjan Wels zijn gloednieuwe zomersingle en opvolger van “Liefde Bestaat”. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf eerder bekendheid met singles als “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Vanavond” en “Deze Ene Nacht”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op door het land. Gertjan zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom: zingen. “Met “Zigana” heb ik nu een single opgenomen die precies laat horen waar mijn muzikale hart ligt” aldus een trotse Gertjan over zijn nieuwe single. “Wigana” werd geproduceerd door Willem Lasaroms en opgenomen in de befaamde Soundwise Studios van Fluitsma & van Tijn. De videoclip van “Zigana” is momenteel volop te bewonderen op de bekende clipkanalen.

GERTJAN WELS – LIEFDE BESTAAT

(1 april 2016) “Liefde Bestaat” is de titel van de gloednieuwe single van Gertjan Wels, welke verschijnt via Hit It! Music. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Vanavond” en “Deze Ene Nacht”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op door het land. Gertjan zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom: zingen. “Ik ben blij om nu samen met Hit It! Music een volgende stap in mijn carrière te maken, en ik kijk ontzettend uit naar deze samenwerking” vertelt Gertjan trots. De videoclip van “Liefde Bestaat” is momenteel volop te bewonderen op de bekende clipkanalen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?