Selecteer een pagina

GIANLUCA

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

GIANLUCA – JIJ BENT HET HELEMAAL

(24 juni 2022) ‘Jij Bent Het Helemaal’ is de allernieuwste single van de 21-jarige talentvolle zanger Gianluca. Hiermee heeft hij een hitgevoelige opvolger in handen van de single ‘Perfect Voor Mij’, waarmee Gianluca de nodige aandacht wist te vergaren.

Reeds op 17-jarige leeftijd maakte hij zijn debuutsingle met de single ‘Voor Mij’ nadat hij zijn eerste bühne ervaring opdeed in het Haagse Café Rustenburg.  

De single ‘Jij Bent Het Helemaalj’ is geproduceerd door Sonic Solutions. Het resultaat is een vrolijke en dansbare meezinger, waarmee Gianluca zich met zijn warme stemgeluid ongetwijfeld nog meer op de kaart zal zetten. Hiermee hoopt Gianluca in de voetsporen te kunnen treden van zijn Haagse voorbeelden John West, Mike Peterson en Tino Martin.

De videoclip van ‘Jij Bent Het Helemaal’ is inmiddels veelvuldig te zien op de bekende clipkanalen en de single is te streamen en te downloaden op alle gebruikelijke portals.

GIANLUCA – PERFECT VOOR MIJ

(9 juli 2021) Met ‘Perfect Voor Mij’ brengt het 20-jarige Haagse talent Gianluca zijn allernieuwste single op de markt. Reeds op 17-jarige leeftijd maakte hij zijn debuutsingle met de single ‘Voor Mij’ nadat hij zijn eerste bühne ervaring opdeed in het Haagse Café Rustenburg.  

De single ‘Perfect Voor Mij’ is geschreven en geproduceerd door niemand minder dan topproducer Manfred Jongenelis. Het resultaat is een vrolijke en dansbare meezinger, waarmee Gianluca zich met zijn warme stemgeluid ongetwijfeld op de kaart zal zetten. Hiermee hoopt Gianluca in de voetsporen te kunnen treden van zijn Haagse voorbeelden John West, Mike Peterson en Tino Martin.

De videoclip van ‘Perfect Voor Mij’ is inmiddels veelvuldig te zien op de bekende clipkanalen en de single is te streamen en te downloaden op alle gebruikelijke portals.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?