Selecteer een pagina

GIO SWIKKER

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

GIO SWIKKER – ALLES

(17 mei 2024) Met de nieuwe catchy single ‘Alles’ is Gio Swikker klaar voor de zomer. Gio verwierf vooral bekendheid als het jongste talent uit de SBS reality serie ‘Ik Geloof In Mij’. Zijn single ‘Laat Je Gaan’ uit 2020 ging viral op TikTok en groeide uit tot een grote hit. Gio acteerde in de film ‘New Kids’ en de drama serie ‘Odds’, en daarmee had Gio zijn eerste rollen als acteur te pakken.

De nieuwe single ‘Alles’ werd speciaal voor Gio gecomponeerd door Olav Hesselmans, die al vele hits op zijn naam heeft staan. Met zomerse latin invloeden is ‘Alles’ op het lijf geschreven voor Gio. De productie lag in handen van Sonic Solutions. Hiermee bewijst Gio wederom een van de meestbelovende artiesten van Nederland te zijn en heeft hij een single in handen met heuse hitpotentie. 

Een bijpassende videoclip is beschikbaar op de bekende clipkanalen.

GIO SWIKKER – JOUW LACH MAAKT ALLES MOOIER

(24 februari 2023) De inmiddels 19-jarige Gio Swikker verwierf vooral bekendheid als het jongste talent uit de SBS reality serie ‘Ik Geloof In Mij’. Zijn single ‘Laat Je Gaan’ uit 2020 ging viral op TikTok en groeide uit tot een grote hit. Gio acteerde in de film ‘New Kids’ en de drama serie ‘Odds’, en daarmee had Gio zijn eerste rollen als acteur te pakken.

Nu is het tijd voor de nieuwe single van Gio Swikker, ‘Jouw Lach Maakt Alles Mooier’; een heerlijke zomerse en dansbare track boordevol latin invloeden, welke geproduceerd is door Sonic Solutions. Hiermee bewijst Gio wederom een van de meestbelovende artiesten van Nederland te zijn en heeft hij een single in handen met heuse hitpotentie.  

‘Jouw Lach Maakt Alles Mooier verschijnt via Hit It! Music en een bijpassende videoclip is beschikbaar op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?