Selecteer een pagina

GRUTTE GEART

GRUTTE GEART – LYDIA

’Lydia’ is de ideale vrouw als we Grutte Geart mogen geloven. Het is de titel van de nieuwe single van de vrolijke Fries. De clip die door Arnold Wolda (IJsselduo) is gemaakt is op You-Tube in 1 week tijd al bijna 3000 bekeken en uitgebracht door CD Hamster die ook het hoesontwerp maakte. Arjan Venema heeft het liedje geproduceerd. Het is 1972 geschreven door Ben Lansink.

Grutte Geart begon zijn carriere rond de tijd dat NationaalFM werd opgericht, zo’n 10-11 jaar geleden. Hij was geruime side-kick op de zondagmiddag bij Johan Terpstra. Met zijn droge humor boekte hij veel good-will bij de luisteraars en daarna zijn de vele singles, zoals o.a. Rosie, Was het nou in Drachten (met Gyna), Wat doet een cowboy in Parijs, De overall aan de muur, De zilveren ster (met Hennie), Geluk is niet te koop, Mijn windje, Waarheid of waanzin, Langzaam gaat de nacht voorbij, Sterren daarboven stralen (met Jose), Een traan in m’n bier en Als onze liefde, van de in Veenwouden wonende zanger, altijd spontaan ontvangen wat resulteerde in vele optredens.

Het nieuwe lied is een vrolijk nummer, goed voor de dansvloer en zeker passend in het repertoire van menig radio station.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?