Selecteer een pagina

GUNEY VAN DE OETELAAR

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

GU-NEE VAN DEN OETELAAR – EEN BEETJE VAN ME HOUDEN

(28 januari 2022) Met ‘Een Beetje Van Me Houden’ heeft de uit Den Bosch afkomstige zanger Gu-Nee van den Oetelaar een knaller van jewelste in handen. Het kan dan ook niet anders dan dat Gu-Nee hiermee een grotere naamsbekendheid zal gaan verwerven. Eerder bracht Gu-Nee succesvolle singles uit als ‘Zij Zoekt Haar Eigen Vader’ en ‘Het Gaat Iedereen Op De Poen’. De nieuwe single ‘Een Beetje Van Je Houden is geproduceerd door Sonic Solutions die in samenwerking met Pascal de Vormer ook verantwoordelijk zijn voor de compositie en tekst.  

GUNEY VAN DEN OETELAAR – ZIJ ZOEKT HAAR EIGEN VADER

(6 januari 2017) Met “Zij Zoekt Haar Eigen Vader” lanceert de uit ‘s Hertogenbosch afkomstige 30 jarige zanger Guney van den Oetelaar zijn nieuwe single. Eerder wist hij al de aandacht op zich te wekken met de in 2015 verschenen single “Dans Toch Met Mij”. 
Voor “Zij Zoekt Haar Eigen Vader” ging Guney in zee met het Hit It! Music en onder leiding van het productieteam Sonic Solutions (bekend van o.a. Charelle & Franky Falcon, Evert van Huygevoort, Arno Kolenbrander, Wesley Boes, Dennis Jones e.v.a.) kwam deze single tot stand. 
Showtime Den Bosch verzorgde tevens een prachtige videoclip. Al met al lijkt niets Guney van den Oetelaar in de weg te staan om 2017 goed te beginnen. Met “Zij Zoekt Haar Eigen Vader” heeft hij in ieder geval een topproduct afgeleverd.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?