Selecteer een pagina

GUSTAF & OTTO

GUSTAF & OTTO – WIL JIJ EEN BIRD VAN MIJ

(10 januari 2020) Gustaf & Otto staan bekend als “de leukste, gezelligste en meest ‘foute’ feest-act van dit moment”, en zijn dan ook veelvuldig te vinden op de Nederlandse podia.  De nieuwe single ‘Wil Jij Een Bird Van Mij’ is tot stand gekomen in het TV73 programma ‘De Muzikale Uitdaging’ van Nol Roos in de studio van Kees Tel en het resultaat is een carnavalskraker van jewelste. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd voordat het feestminnend publiek deze single luidkeels zal gaan meezingen.  

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

GUSTAF & OTTO – JIJ LEEK LEUKER OP DE FOTO

(4 oktober 2019) De leukste, gezelligste en meest ‘foute’ feest-act van dit moment, Gustaf & Otto, neemt ons mee terug naar de jaren ’70 met de disco knaller ‘Jij Leek Leuker Op De Foto’.  Het feestduo Gustaf & Otto wordt gevormd door zanger en entertainer Dave Joosten (Gustaf) en feestbeest en zanger Silvio van de Ven (Otto) en oogstten al eerder succes met hun singles ‘Belinda (De Heetste Meid Op Tinder)’ en ‘Nooit Meer Naar Huis’. Voor de nieuwe single hebben de heren i.s.m. producer Kees Tel de Jimmy James & The Vagabonds klassieker ‘I’ll Go Where Music Takes Me’ onder handen genomen en voorzien van een Nederlandse tekst waarin de Tinder-generatie op de hak wordt genomen. Een hilarische videoclip is momenteel op alle clipkanalen te bewonderen.

GUSTAF & OTTO – NOOIT MEER NAAR HUIS

(25 januari 2019) Gustaf en Otto zijn de leukste, gezelligste en meest ‘foute’ feest-act van dit moment.  Met hun optredens in Nederland, België en Oostenrijk oogsten ze overal veel succes en laten ze een onuitwisbare indruk achter. Afgelopen jaar verrasten ze vriend en vijand met hun feestkraker ‘Belinda (De Heetste Meid Op Tinder)’ en nu laten Gustaf & Otto weer van zich horen met een gloednieuwe party plaat, getiteld ‘Nooit Meer Naar Huis’. Hiervoor doken ze wederom de Strictly Music studio in onder productionele leiding van Peter van Nierop. De tekst van ‘Nooit Meer Naar Huis’ is geschreven door Peter van Nierop en René Karst. Gustaf & Otto zijn dus helemaal klaar voor het komende feest seizoen en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zal ongetwijfeld veelvuldig te horen zijn tijdens carnaval, (Oostenrijkse) après ski feesten, in feesttenten en aan de Spaanse Costa’s.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?