Selecteer een pagina

GUUS NIESING

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

GUUS NIESING – MARINA

(20 oktober 2023) De Limburgse volkszanger Guus Niesing timmert hard aan de weg. Met ‘Marina’ presenteert hij alweer zijn vijfde single. Dit keer is gekozen voor een nieuwe bewerking van de Rocco Granta klassieker ‘Marina’. Samen met producers Sonic Solutions weet Guus dit nummer helemaal om te buigen naar deze tijd, zonder dat het liedje aangetast wordt. “De kracht zit hem in de herkenbaarheid, en ik merk bij mijn optredens dat het publiek er uitermate positief op reageert” weet Guus te vertellen over zijn remake van ‘Marina’.

Met ‘Marina’ komt Guus Niesing steeds dichter bij een landelijke doorbraak. De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen.

GUUS NIESING – DIT IS HET! 2023

(21 april 2023) Op veler verzoek verschijnt er nu een 2023 remix van de single ‘Dit Is Het!’ van Guus Niesing. Guus Niesing, ook wel bekend als de Zingende Kastelein uit Hoensbroek, bleef steeds aangesproken worden op dit liedje, en wasa verbaasd van de populairteit van ‘Dit Is Het!’ in het land. “Ik was verrast toen bleek dat ‘Dit Is Het!’ zoveel losmaakt bij het publiek. Daarom heb ik besloten om de single in een nieuwe 2023 remix uit te brengen” vertelt Guus. Samen met zijn producers Sonic Solutions is er hard gewerkt om de sound van de single nog meer te perfectioneren en het resultaat mag er wezen. Deze dansbare en zomerse plaat zou zomaar eens de doorbraak van Guus Niesing kunnen betekenen.  De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

GUUS NIESING – DIT IS HET!

(22 juli 2022) Guus Niesing, ook wel bekend als de Zingende Kastelein uit Hoensbroek, presenteert met ‘Dit is Het!’ zijn derde single. Het betreft een dansbaar en zomers liedje, voortreffelijk geproduceerd door Sonic Solutions. Sonic Solutions schreef deze track speciaal voor Guus, welke door Hans Louws van de tekst werd voorzien. Het is voor Guus de eerste samenwerking met Sonic Solutions, en aan het resultaat te horen, werkt de samenwerking voortreffelijk.

Voor de bijbehorende videoclip zijn passende zomerse beelden geschoten, welke op de bekende clipkanalen te zien is.  

GUUS NIESING – Hé SCHAT HALLO

(28 februari 2020) ‘Hé Schat Hallo’ is de nieuwe single van Guus Niesing, ook wel bekend als de zingende kastelein van Hoensbroek. Toch heeft hij er voor gekozen om te stoppen met het café leven en meer tijd te maken voor zijn gezin, muziek en muziek te maken. Muziek en zijn gezin staan op nr. 1. Ook de vele fans in het zuiden van het land spoorden hem aan om nog meer met de muziek te doen. ‘Hé Schat Hallo’ is de opvolger van ‘Dit Moet Toch Echte Liefde Zijn’ en is wederom opgenomen bij producer Kees Tel. Deze aanstekelijke song blijft na één keer luisteren in je hoofd hangen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?