Selecteer een pagina

HANS COOLEN

HANS COOLEN – MORGEN WORDT ALLES ANDERS

Het is de laatste jaren snel gegaan met de carrière van de Brabander Hans Coolen. Toen hij op 17 jarige leeftijd door een ongeval in een rolstoel belandde had hij al een jarenlange muziek ervaring achter de rug.

Na een paar jaar afstand te hebben genomen van de muziek kon hij het toch niet laten om weer te beginnen, ditmaal met een eigen drive-in show als DJ/zanger en later als solozanger van Engelstalige muziek.
Enkele jaren geleden heeft de zanger de overstap gemaakt naar een puur Nederlandstalig repertoire. In 2008 verscheen het debuutalbum van Hans Coolen, getiteld “Een Droom” en zijn singles werden goed opgepakt door de Nederlandse radiostations.
De nieuwe single “Morgen Wordt Alles Anders” verschijnt op het nieuwe label Hit It! Music en de verwachtingen zijn hooggespannen. Het door Leslie Laverman geschreven liedje geeft een optimistische kijk op de huidige economische crisis en dankzij de fantastische ”poppy” productie en de actuele en originele tekst past “Morgen Wordt Alles Anders” helemaal in deze tijd. Kosten noch moeite zijn gespaard en de release wordt ondersteund d.m.v. een prachtige videoclip.
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?