Selecteer een pagina

HANS SNOEK

HANS SNOEK – ELKE NACHT BEN IK EENZAAM

(10 november 2023) “De gezelligste zanger van Nederland” Hans Snoek laat na het succes van ‘Ik Ben Met Jou Niet Getrouwd’ weer van zich horen met een heerlijke nieuwe single ‘Elke Nacht Ben Ik Eenzaam’. Hiervoor dook Hans opnieuw de studio in met producer Kees Tel om een eigentijdse Nederlandstalige versie te maken van de nederpopklassieker ‘Every Time I Am Lonely’ van Long Tall Ernie & The Shakers.
Deze single zal binnenkort ongetwijfeld volop uit de radio zenders schallen en te horen zijn in de vele feest café’s van Nederland en Vlaanderen.
De single verschijnt via Hit It! Music en is te downloaden en te streamen op de bekende portals en wordt ondersteund door een passende videoclip.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK – IK BEN MET JOU NIET GETROUWD

(19 mei 2023) Met ‘Ik Ben Met Jou Niet Getrouwd’ presenteert de “gezelligste zanger van Nederland” Hans Snoek een kneiter van een hit. Samen met hit-producer Harald Queens (bekend van o.a. Marco Schuitmaker, Robert Pater, Rutger van Barneveld, Rudy de Wit, Raymon Hermans) stak hij deze Tony Bass klassieker uit 1968 in een gloednieuw 2023 jasje. Hiermee zal de track binnenkort uit de radio zenders schallen en te horen zijn in de vele feest café’s van Nederland en Vlaanderen. De single verschijnt via Hit It! Music en is te downloaden en te streamen op de bekende portals en wordt ondersteund door een passende videoclip.

HANS SNOEK & ALICIA – CELEBRE LA VIDA

(12 augustus 2022) Na enkele solo singles presenteert de Bossche volkszanger Hans Snoek weer een duet met zijn dochter Alicia, getiteld ‘Celebre La Vida’. Als duo timmeren ze stevig aan de weg, en hebben ze o.a. opgetreden op het Mega Piraten Festijn.

‘Celebre La Vida’ is een utlieme zomerplaat, welke wederom vakkundig geproduceerd is door Kees Tel. Niemand minder dan Alie Bakker tekende voor de tekst.

“Voor mij blijft het bijzonder om samen met mijn dochter, waar ik zo trots op ben te zingen, en ik denk dat we met ‘Celebra La Vida’ iets heel moois neergezet hebben”, aldus een trotse Hans Snoek.

Cannonball Media schoot een prachtige zomerse videoclip die perfect aansluit bij de tijd van het jaar.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK – IK DANK JE LIEVE MAMA

(22 april 2022) Met het oog op moederdag verschijnt de gloednieuwe single van volkszanger Hans Snoek ‘Ik Dank Je Lieve Mama’. Deze prachtige en hitgevoelige track is geschreven door Hans Leijten en geproduceerd door Kees Tel en is de voorloper van het binnenkort te verschijnen tweede album van Hans Snoek. Voor ‘Ik Dank Je Lieve Mama’ werd uiteraard een passende videoclip geschoten. De single verschijnt via Hit It! Music en is te downloaden en te streamen op de bekende portals.

HANS SNOEK & JOHAN VLEMMIX ft. KNSHA – NAAR DE KLOTE (Hardstyle Remix)

(7 januari 2022) ‘Naar De Klote’ van Hans Snoek & Johan Vlemmix nu ook in een beukende hardstyle remix door Knsha.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK & JOHAN VLEMMIX – NAAR DE KLOTE

(29 oktober 2021) Volkszanger Hans Snoek en media persoonlijkheid Johan Vlemmix hebben hun krachten gebundeld voor het ultieme party anthem ‘Naar De Klote’. Naar verwachting zal binnenkort heel feestend Nederland & Vlaanderen deze track luidkeels meezingen. De productie werd verzorgd door Kees Tel.

Kees Tel tekende voor de productie en Cannonball Media verzorgde een spectaculaire videoclip.

Binnenkort verschijnt het nieuwe album van Hans Snoek, getiteld ‘Een Mooie Dag’ waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd. De single verschijnt via Hit It! Music.

HANS SNOEK – EILAND IN DE ZON

(30 juli 2021) De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek is terug met een gloednieuwe zomerhit ‘Eiland In De Zon’. Het liedje werd Hans op het lijf geschreven door Kees Tel, en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen.

Kees Tel tekende uiteraard ook voor de productie en Cannonball Media verzorgde een prachtige zomerse videoclip.

‘Eiland In De Zon’ is de voorloper van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Hans Snoek, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd. Hiermee lijkt Hans Snoek helemaal klaar voor de zomer en brengt hij met ‘Eiland In De Zon’ het ultieme vakantiegevoel. De single verschijnt via Hit It! Music.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK – DANS DE HELE NACHT MET MIJ

(6 november 2020) Bosschenaar Hans Snoek wint steeds meer terrein als solo zanger, maar hij timmert ook stevig aan de weg met het duo wat hij vormt met zijn 17-jarige dochter Alicia. Zo traden vader en dochter onlangs samen op tijdens het Mega Piraten Festijn in Maaskantje en zijn ze steeds vaker samen te bewonderen op de diverse podia in het land. Hans & Alicia presenteren nu een uiterst vrolijke en dansbare single ‘Dans De Hele Nacht Met Mij’.

Het idee voor deze single kwam van Alicia, die zich langzaam maar zeker aan het voorbereiden is op een solo carrière. Kees Tel was verantwoordelijk voor de productie van ‘Dans De Hele Nacht Met Mij’ en Cannonball Media schoot een prachtige videoclip, waarin naast Hans en Alicia ook een rol is weggelegd voor de kleinkinderen van Hans Snoek. En zo blijft het allemaal in de familie…

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK – OH WAT EEN MOOIE DAG

(19 juni 2020) Met ‘Oh Wat Een Mooie Dag’ meldt de “gezelligste zanger van Nederland” Hans Snoek zich weer met een heerlijke single. Hiermee heeft Hans Snoek een absolute topplaat in handen als opvolger van ‘Als De Zomer Komt’, waarmee hij vorig jaar de playlisten bestormde. Het liedje werd Hans op het lijf geschreven door topproducer Kees Tel, en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Hans, een familieman pur sang, vroeg zijn dochter Alicia wederom om de koortjes te verzorgen op deze productie.

Kees Tel tekende uiteraard ok voor de productie en Cannonball Media verzorgde een prachtige zomerse videoclip. Hiermee lijkt Hans Snoek helemaal klaar voor de zomer en laat hij met ‘Oh Wat Een Mooie Dag’ de temperaturen oplopen.

De single verschijnt via Hit It! Music.

HANS SNOEK – IK LOOP NIET NAAST MIJN SCHOENEN

(24 januari 2020) De Bosschenaren Hans Snoek en Ron Besselink hebben hun krachten gebundeld voor een feestplaat van jewelste, getiteld ‘Ik Loop Niet Naast Mijn Schoenen’. Kees Tel schreef en produceerde de track, welke na één keer beluisteren luidkeels meegezongen kan worden. Snoek & Besselink nemen zichzelf in deze single een beetje op de hak met de nodige zelfspot, wat ook duidelijk wordt in de begeleidende videoclip.

Een feestplaat voor heel het jaar, welke tijdens de après ski en het komende carnaval ongetwijfeld veel te horen zal zijn.  

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK & ALICIA – IK BREEK DE REGELS VOOR JOU

(22 november 2019) Naast het feit dat Bosschenaar Hans Snoek steeds meer terrein wint als solo zanger, timmert hij ook stevig aan de weg met het duo wat hij vormt met zijn 16-jarige dochter Alicia. Zo traden vader en dochter onlangs samen op tijdens het Mega Piraten Festijn in Maaskantje en zijn ze steeds vaker samen te bewonderen op de diverse podia in het land. Nu is het dan ook tijd voor een nieuwe single van dit gezellige duo. Gekozen is voor een nieuwe bewerking van de jaren-70 popklassieker van Elton John & Kiki Dee ‘Don’t Go Breaking My Heart’. Omdat er een sterke band is tussen vader en dochter heeft deze single dan ook een zeer toepasselijke titel; ‘Ik Breek De Regels Voor Jou’. “Ik denk dat de tekst veel ouders aan zal spreken, want voor je kind doe je alles. Dat is bij mij niet anders” vertelt Hans Snoek. Alicia vult aan “Er komt niemand tussen mij en mijn vader, dat was altijd al zo. Ik vind het heel bijzonder dat wij samen op mogen treden.”

Kees Tel was verantwoordelijk voor de tekst en de productie van ‘Ik Breek De Regels Voor Jou’ en Cannonball Media schoot een prachtige videoclip.

HANS SNOEK – ALS DE ZOMER KOMT

(3 mei 2019) De “gezelligste zanger van Nederland” Hans Snoek luidt de zomer in met zijn nieuwe single ‘Als De Zomer Komt’, de opvolger van het veel gedraaide ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’. Hiermee heeft Hans een uiterst zomerse single in handen welke meteen uitnodigt tot meezingen en een dansje. Hans, een familieman pur sang, vroeg zijn dochter Alicia, om de koortjes te verzorgen.

Kees Tel tekende wederom voor de productie en Cannonball Media verzorgde een prachtige zomerse videoclip. Hiermee lijkt Hans Snoek helemaal klaar voor de zomer en laat hij met ‘Als De Zomer Komt’ de zon spontaan schijnen.

De single verschijnt via Hit It! Music.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK & ALICIA FT FC DEN BOSCH – OP WEG NAAR DE EREDIVISIE

(22 februari 2019)  “FC Den Bosch, Op Weg Naar De Eredivisie” is een bewerking van het van Hans Snoek & Alicia, ‘Mijn Beste Vrienden’. Tijdens een optreden ontstond er door de fans van Hans, al jaren een trouwe FC Den Bosch supporter, een kampioensfeer. ‘Mijn Beste Vrienden’ heeft tijdens optredens en bij feesten & partijen dan ook een een hoge score. Hiermee willen Hans & Alicia hun steun en support uitbrengen voor FC Den Bosch, op weg naar de Eredivisie. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd wanneer alle FC Den Bosch supporters dit lied uit volle borst zullen zingen in het stadion.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK – MEISJE (BLIJF JE VANACHT BIJ MIJ)

(16 november 2018) De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek laat weer van zich horen met zijn nieuwe single ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’. De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Dit is inmiddels alweer mijn vierde single die ik met Kees Tel opgenomen heb, en ik merk heel goed dat sinds ik met Kees werk, dat mijn liedjes veel beter ontvangen en gedraaid worden. Daarom hou ik deze lijn vast, en ik denk dat ik met ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’ een topliedje in handen heb.” Aldus een enthousiaste Hans Snoek, die hoge verwachtingen heeft van deze nieuwe single. Die verwachtingen zijn dan ook niet geheel onterecht; ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’ is een pakkende plaat geworden die de weg naar de liefhebber ongetwijfeld gaat vinden.

Een bijpassende videoclip, welke geschoten is door Cannonball Media, is te zien op de bekende clipkanalen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK -& ALICIA – MIJN BESTE VRIENDEN

Bosschenaar Hans Snoek vormt naast zijn solo carrière een duo met zijn dochter Alicia (15). Samen hebben ze al diverse liedjes opgenomen, waaronder enkele onder de naam Duo Faith. Nu is er besloten om dit voortaan gewoon onder de naam Hans Snoek & Alicia te doen en het nieuwste resultaat van dit bijzondere duo is getiteld ‘Mijn Beste Vrienden’. “Het was vroeger vaak feest bij ons thuis met familie en vrienden. Ik herinner me nog dat we dan vaak een medley draaiden van de Havenzangers. Dan zongen we allemaal luidkeels mee en werd er gedanst. Dat gevoel van saamhorigheid blijf ik koesteren. Hieraan terugdenkend, kwam ik op het idee om dit liedje samen met mijn dochter op te nemen en heb ik mijn oudste dochter Mariska gevraagd om de tekst te herschrijven waardoor het meer bij me past” aldus een enthousiaste en trotse Hans Snoek over de samenwerking met zijn beide dochters.

Kees Tel verzorgde de productie van ‘Mijn Beste Vrienden’ en Wescur schoot de videoclip.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK – IK HOU ALLEEN NOG MAAR VAN JOU

(27 april 2018) Met ‘Ik Hou Alleen Nog Maar Van Jou’ heeft de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek een waardige opvolger in handen van zijn airplayhit ‘De Vrouw Van Mijn Leven’. ‘Ik Hou Alleen Nog Maar Van Jou’ komt wederom uit de pen van Kees Tel, die het nummer tevens produceerde. Hans is erg te spreken over zijn samenwerking met Kees Tel; “Kees is een échte muziek tovenaar. Hij heeft het wederom voor elkaar gekregen om met een liedje en productie te komen die perfect bij mij past. Ik heb er dan ook erg veel zin in om dit liedje op de bühne te brengen.” Aldus een enthousiaste Hans. Op 3 juni a.s. zal de single tijdens een feestelijke presentatie in Café de Sjang in ’s Hertogenbosch officieel gepresenteerd worden, met daarbij gastoptredens van o.a. Jeffrey Heesen, Theo van Cleeff, Kobus Engels, Marco Meesters, Yosee, Dennis Jones, Ron Besselink, Guney, Joey Kerkhof en Frank van Etten. De kaartverkoop is inmiddels gestart. 

Sinds 2016 is Hans erg actief als zanger en bracht hij enkele singles en een album uit. Met de nieuwe single “Ik Hou Alleen Van Jou” zet Hans een volgende stap in zijn carrière. Een bijpassende videoclip, welke geschoten is door Cannonball Media, is te zien op de bekende clipkanalen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK – DE VROUW VAN MIJN LEVEN

(29 september 2017) “De Vrouw Van Mijn Leven” is de splinternieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek. Hiervoor dook Hans de studio in met topproducer Kees Tel, die ook verantwoordelijk is voor de compositie van deze song.

Het laatste jaar is Hans erg actief als zanger en bracht hij enkele singles en een album uit. Met de nieuwe single “De Vrouw Van Mijn Leven” zet Hans een flinke stap voorwaarts in zijn carrière. Een bijpassende videoclip, welke geschoten is door Cannonball Media, is te zien op de bekende clipkanalen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK – AMIGO’S PARA SIEMPRE

16 juni 2017) Afkomstig van zijn album “Jaren Komen, Jaren Gaan” van de uit Den Bosch afkomstige zanger Hans Snoek verschijnt hierbij de sfeervolle single en videoclip van “Amigo’s Para Siempre”, een prachtig lied over échte vriendschap. De opnames van de videoclip hiervan werden gemaakt tijdens de succesvolle albumpresentatie in de Orangerie in ‘s Hertogenbosch, waarin Hans werd omringd door zijn trouwste vrienden. De tekst van “Amigo’s Para Siempre” werd geschreven door Mariska Snoek, de dochter van Hans, op de compositie van Hans Leijten.

HANS SNOEK – OORLOGSKINDEREN

(5 mei 2017) Hans Snoek timmert al geruime tijd aan de weg en heeft al diverse singles uitgebracht. Na het vrolijke “Zing En Lach Met Mij” laat Hans een totaal andere kant van zichzelf zien met het aangrijpende lied “Oorlogskinderen”. “Helaas is het onderwerp nog steeds actueel en het grijpt me enorm aan dat kinderen nog steeds slachtoffer worden van de ellende in de wereld. Het is afschuwelijk om te zien wat er in het verleden heeft afgespeeld, maar ook in het heden nog zo actueel is.” Aldus Hans Snoek. Hans’ dochter Mariska schreef de aangrijpende tekst, waar Hans Leijten passende muziek op componeerde.

“Oorlogskinderen” is de voorloper van het binnenkort te verschijnen album “Jaren Komen, Jaren Gaan”, welke op 28 mei gepresenteerd zal worden in de Orangerie in Den Bosch.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK – ZING EN LACH MET MIJ

 (3 februari 2017) Hans Snoek timmert al geruime tijd aan de weg en heeft al diverse singles uitgebracht.
​Hij verzorgt regelmatig verschillende optredens in Belgische en Spaanse Cafés met veel succes.
​Eenmaal weer terug beland in Nederland woont Hans in het altijd gezellige Den Bosch, en inmiddels is het weer tijd voor een nieuwe single.
​In samenwerking met producer Martin Sterken kwam het nummer “Zing En Lach Met Mij” tot stand; een vrolijke dansbare meezinger welke zich meteen in je hoofd nestelt. De videoclip van “Zing En Lach Met Mij” is in de maak en zal spoedig te zien zijn op de bekende clipkanalen.
De single verschijnt via Dutch Favorite Music en is verkrijgbaar via alle bekende download- en streamingsportals.

HANS SNOEK – KERST VOOR JOU EN MIJ

(9 december 2016) Na weken van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver.
Hans had ooit de droom om een nummer te zingen samen met zijn dochter Alicia.
​Dutch Favorite Music vondt dit een geweldig leuk plan. In overleg hebben ze samen met
Hans besloten om een kerst nummer te realiseren om het geheel een nog diepere betekenis te geven.
​De andere dochter, Mariska, die al de nieuwe nummers van haar vader schrijft,
klom direct na de opdracht in de pen om voor haar vader en zusje een geweldig mooi nummer te schrijven.
​Na een aantal demo’s gemaakt te hebben in de DFM Demo studio o.l.v Hans Leijten,
werd er besloten om het nummer te gaan produceren met vaste huis Producent Martin Sterken.
​Maaar… op de demo’s van het nummer zong zijn dochter Alicia op de achtergrond.
​Na het beluisteren van de demo die gemaakt was vond DFM dat Hans dit in duet samen met Alicia moest gaan zingen in plaats dat Alicia alleen op de achtergrond te horen was, want haar stem is niet geheel onverdienstelijk.
​Na opdracht van Dutch Favorite Music produceerde Martin Sterken een geweldig mooi kerst duet voor Hans en Alicia,​getiteld ”Kerst Voor Jou En Mij”. Het resultaat mag er wezen.

De videoclip is te bewonderen op TV Oranje en op Youtube.
​Tevens is het nieuwe nummer van Hans en Alicia ”Kerst Voor Jou En Mij” te downloaden op de bekende downloadwebsite’s.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?