Selecteer een pagina

HAROLD MIEGER

HAROLD MIEGER – GIGA GEWELDIG

(5 januari 2024) De zingende vrachtwagenchauffeur Harold Mieger speelde zich eerder al in de kijker met de singles ‘Dolores’, ‘De Griekse Sfeer’ en ‘Wat Een Mooie Dag’ en begint het nieuwe jaar sterk met zijn nieuwe single ‘GIGA Geweldig’.

Het betreft een vrolijke dansbare single, die meteen in je hoofd blijft hangen. Het liedje is opegenomen en geproduceerd door Stefan Uijtdewilligen van Rood Muziekk hij schreef dit liedje samen met Angela Radtke.

Een passende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

HAROLD MIEGER & TESS – GEEN OORLOG MEER

(26 mei 2023) Harold Mieger kennen we van gezellige feestplaatjes zoals ‘Dolores’ en ‘De Griekse Sfeer’, maar nu laat hij een hele andere kant van zich horen. Dit keer presenteert Harold als trotse opa een duet met zijn kleindochter Tess. In tijden als deze komen opa en kleindochter met een actuele protestsong, getiteld ‘Geen Oorlog Meer’. Het is een bewerking van de Udo Lindenberg song ‘’Wozu sind Kriege da, met een Nederlandstalige tekst van Angela Radtke.

Een passende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

HAROLD MIEGER – WAT EEN MOOIE DAG

(22 juli 2022) Na het succes van Dolores en de Griekse sfeer is de zingende vrachtwagenchauffeur

Harold Mieger inmiddels toe aan zijn derde single met als titel ‘Wat Een Mooie Dag’.

Een heerlijk zomers lied waarbij gedanst mag worden. Het originele uit Portugal afkomstige lied is door Angela Radtke voorzien van een Nederlandstalige tekst.

In het lied ontmoet Harold zijn Carmen en beleven zij een mooie dag op de kermis. Een passende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

HAROLD MIEGER – DE GRIEKSE SFEER

(23 juli 2021) De 53-jarige Harold Mieger presenteert vol trots zijn tweede single ‘De Griekse Sfeer’. Het is de opvolger van de vorig jaar verschenen ‘Dolores’. Dit keer heeft Harold de bekende Demis Roussos klassieker ‘My Friend The Wind’ op geheel eigen wijze onder handen genomen en voorzien van een Nederlandse tekst. De productie lag in handen van Stefan Uijtdewilligen van Roodmuziek Producties.  Een passende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

HAROLD MIEGER – DOLORES

(5 juni 2020) De 52-jarige Harold Mieger is zijn leven lang al gek van muziek. Jarenlang draaide én zong hij als gangmaker op feesten en partijen, maar hij koos enkele jaren geleden uiteindelijk toch voor zijn bestaan als internationaal chauffeur. Harold is al 25 jaar getrouwd an vader van 5 kinderen. Een van zijn kinderen, zijn dochter Romy, besloot Harold op te geven voor een zang-contest van BergenopzoomNL. Daar ontmoette hij zanger Alex Krijnen, die Harold onder zijn hoede nam om hem verder te helpen in de muziek.  De agenda liep snel vol met optredens en samen met producer Stefan Uijtedewilligen van Roodmuziek Producties werd nagedacht over een single. Het resultaat ligt er nu en hiermee blaast Harold Mieger nieuw leven in de Rita Hovink klassieker ‘Dolores’, die hiervoor in een dansbaar 2020 jasje gegoten is.  

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?