Selecteer een pagina

HENK HARDERS

HENK HARDERS – ZEG KEN IK JOU NIET ERGENS VAN

(21 oktober 2016) Met “Zeg Ken Ik Jou Niet Ergens Van” meldt de uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders zich terug met een ijzersterke single. Hiermee kan Henk een nieuwe topplaat toevoegen aan zijn inmiddels toch wel indrukwekkende lijstje van successen. Eerder wist Henk met singles zoals “Mary Jane”, “Als De Sterren Weer Gaan Stralen”, “Geef Jouw Hart Aan Mij” en “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)” al flinke airplayhits te scoren in Nederland en Vlaanderen. Hierdoor heeft Henk een goed gevulde agenda door heel het land en was hij inmiddels te bewonderen op het Mega Piraten Festijn.

De productie van de nieuwe single “Zeg Ken Ik Jou Niet Ergens Van” lag wederom in handen van de bekende producer Kees Tel, en de verwachtingen zijn hooggespannen. Die videoclip draait volop op de clipkanalen.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

HENK HARDERS – ZIE HOE MOOI HET LEVEN IS

(13 maart 2015) De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een splinternieuwe single, getiteld “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)”.

De populariteit van Henk breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een artiest is zijn ster rijzende. Singles zoals “Verlangen”, “Zie Ik Een Ster”, “Mary Jane”, “Geef Jouw Hart Aan Mij” en “Als De Sterren Weer Gaan Stralen” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandstalige én Belgische radio
zenders. Ook was Henk Harders te bewonderen op het Mega Piraten Festijn.

De nieuwe single “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)” werd opgenomen onder leiding van topproducer Kees Tel (bekend van o.a. Gerard Joling, René Schuurmans, Gebroeders Ko, Helemaal Hollands, Jody Bernal e.v.a.).

De nieuwe single én bijbehorende videoclip werden op 8 maart jl. gepresenteerd in Café ’t Mingelmous in Stadskanaal. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door niemand minder dan Henk Wijngaard. Voor meer info: www.henkharders.nl

HENK HARDERS – ALS DE STERREN WEER GAAN STRALEN

(28 februari 2014) De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een hitgevoelige nieuwe single, getiteld “Als De Sterren Weer Gaan Stralen”.

Henk is al enkele jaren actief en zijn populariteit breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest is zijn ster rijzende. Singles zoals “Verlangen”, “Zie Ik Een Ster”, “Mary Jane” en “Geef Jouw Hart Aan Mij” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandstalige én Belgische radio zenders. Ook was Henk Harders te bewonderen op het Mega Piraten Festijn.

De nieuwe single “Als De Sterren Weer Gaan Stralen” werd opgenomen onder leiding van topproducer Kees Tel (bekend van o.a. Gerard Joling, René Schuurmans, Gebroeders Ko, Helemaal Hollands, Jody Bernal e.v.a. en tevens producer van de Henk Harders single “Mary Jane”).

Insiders reageren zeer positief op “Als De Sterren Weer Gaan Stralen” en voorspellen een grote hit. 
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

HENK HARDERS – GEEF JOUW HART AAN MIJ

(10 mei 2013) “Geef Jouw Hart Aan Mij” is de geweldige nieuwe single van de Stadskanaalse zanger Henk Harders. Na het succes van “Mary Jane” (2012) heeft Henk hiermee een waardige opvolger gevonden.  Deze radiovriendelijke single heeft een stevige “poppy” sound en een melodie die niet meer uit je hoofd gaat. Al met al bevat “Geef Jouw Hart Aan Mij” alle ingrediënten om uit te groeien tot een grote hit. (HIT IT! Music / www.hititmsic.nl)

HENK HARDERS – MARY JANE

(16 mei 2012) De in Stadskanaal woonachtige zanger Henk Harders is al enkele jaren actief en zijn populariteit groeit met de dag, met name in het Noorden van het land. Zijn agenda is goed gevuld, hij beschikt over een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest. Henk is dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandstalige zenders. Ook was hij te bewonderen op het Mega Piraten Festijn.
Zijn nieuwe single “Mary Jane” is een geweldig liedje en zou zomaar de landelijke doorbraak kunnen betekenen voor Henk Harders. Hit producer Kees Tel tekende voor de fantastische productie, die door Henk Harders subliem werd ingezongen. De verwachtingen rondom “Mary Jane” zijn dan ook hooggespannen en hiermee levert Henk Harders een klassieker in spé af. (www.henkharders.nl)
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?