Selecteer een pagina

IVO FRANKLIN

IVO FRANKLIN – STEEDS VAKER

(22 juni 2018) ‘Steeds Vaker’ is de nieuwe single van Ivo Franklin, die de opvolger is geworden van de single ‘Tweestrijd’, die alleen al op Spotify zo’n 300.000x werd gestreamd.

 ‘Steeds Vaker’ lijkt een auto biografisch vervolg van zijn vorige single, waarin hij het verdriet en de pijn van een verloren liefde bezong.  Met ‘Steeds Vaker’ probeert Ivo Franklin duidelijk te maken, dat het verwerken ervan niet eenvoudig is en wellicht tegen beter weten in, je altijd een sprankje hoop blijft koesteren.

 ‘Steeds Vaker’ is een medium up-tempo pop ballad, die makkelijk in het gehoor ligt en na één keer te hebben beluisterd je bij blijft en uitnodigt tot meezingen.

Het nummer is geschreven door Michiel Schraven en Rogier van Wegberg en werd deels opgenomen bij L’Hocque Music in Weert en in de DMP Studio in Kaatsheuvel.  Een gevoelige nederpop song met echte musici.

 Het uiteindelijke doel van Michiel Schraven en Rogier van Wegberg is een exclusief album schrijven en produceren voor en met Ivo Franklin. Ivo Franklin is ook zeker weer van plan om het land in te trekken als zanger, al dan niet in combinatie met het verzorgen van de presentatie.

 Momenteel presenteert en produceert Ivo Franklin het populaire tv programma “Toppers van Oranje” een muziekprogramma met artiesten met Nederlandstalig repertoire.  Daarnaast is hij betrokken bij het programma “Trips & Travel 2.0” wat vanaf september in een vernieuwd jasje weer te zien zal zijn bij RTL4 en produceert hij vanaf het najaar een nieuw programma voor SBS “Sport in Business”. 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

IVO FRANKLIN – TWEESTRIJD

(8 december 2017) De in het Brabantse Waspik geboren Ivo Franklin, maakte op 12 jarige leeftijd zijn Televisie debuut bij de AVRO en was met zijn 17e leadzanger van een van de meest populaire orkesten van Nederland, waarmee hij in binnen- en buitenland zeer succesvol was.

Na deze stage te hebben doorlopen, maakte Ivo Franklin op zijn 21e zijn debuut als solist in een showprogramma op het familiepark ‘Bobbejaanland’ in het Belgische Lichtaart, waar hij 2 jaar, dag in dag uit, optrad en zich tevens bekwaamde als presentator. Hier werd uiteindelijk de basis gelegd voor zijn verdere carrière.

Platen werden opgenomen en in menig radio en televisie programma werd Ivo Franklin een graag geziene gast. Met de single “Als ik in je ogen kijk Melanie”, bereikte Ivo de Top 40.

Ook in het buitenland maakte men kennis met Ivo Franklin, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Spanje, Polen, Roemenië en zelfs de voormalige USSR was een land waar Ivo Franklin regelmatig optrad.

Talloze TV optredens waren het gevolg, video-clips werden opgenomen en namens de Roemeense media ontving Ivo Franklin de persprijs voor de beste Engelstalige vertolking van Roemeense composities.

In eigen land is Ivo Franklin vooral bekend als presentator van shows en evenementen.

Momenteel is hij de presentator van het muziekprogramma “Toppers van Oranje”, dat wekelijks wordt uitgezonden in Nederland door TV Oranje en in België door Ment TV, waarin hij top artiesten uit Nederland en België ontvangt.

Met de prachtige autobiografische single ‘Tweestrijd’ is hij nu ook weer als zanger te horen. Het lied is recht uit het hart ontstaan en de aanleiding is een persoonlijke recente emotionele ervaring en de breuk met de vrouw die de liefde van zijn leven was. 

Meer info over mijn diensten?