Selecteer een pagina

JACK KUNKELS

JACK KUNKELS – DIT IS HET LEVEN

(6 december 2013) “Dit Is Het Leven” is de titel van de nieuwe hitsingle van de sympathieke zanger Jack Kunkels; een heerlijke meezinger waarmee hij hoge ogen zal gooien op radio, TV, feesten en partijen.

In 2001 scoorde Jack Kunkels zijn eerste hit met “Gooi Die Remmen Los”, welke inmiddels een klassieker genoemd mag worden. Sindsdien is Jack niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz, en heeft hij een goed gevulde agenda. Na de succesvolle singles “De Mooiste Tijd Van Het Jaar”, “Veronica” en “Ik Mis Je (1001 Nachten)” is “Dit Is Het Leven” wederom geproduceerd door hitproducer Kees Tel. De verwachtingen rondom deze single zijn dan ook hoog gespannen, en de komende maanden zul je “Dit Is Het Leven” veelvuldig voorbij horen komen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

JOHAN VLEMIXX FT JACK KUNKELS – BEATRIX BEDANKT

(7 februari 2013) Na alle positieve reacties op het loflied “Beatrix Bedankt” na de uitzending op de vele radio en televisieprogramma’s en weblog’s op internet hebben Johan Vlemmix & Jack Kunkels besloten om tóch een fysieke CD single van dit lied te persen. Speciaal hiervoor zijn ze nogmaals de studio ingegaan om de puntjes op de “i” te zetten. Bij deze het resultaat! (HIT IT! Music / www.hititmusic.nl)

JACK KUNKELS – VERONICA

(7 november 2012) Na de succesvolle single “De Mooiste Tijd Van Het Jaar” verrast de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Jack Kunkels ons nu met een geweldige nieuwe single “Veronica”, welke geschreven is door Hans Bouwens (alias George Baker). De track werd wederom geproduceerd door Kees Tel, en het resultaat is een enorme hitgevoelige single.

Voor “Veronica” werd een spectaculaire videoclip geschoten waarin teruggegaan wordt naar de tijd van ridders en kastelen, afgewisseld met het hier en nu. De eerste reacties zijn enorm enthousiast en volgens kenners heeft Jack Kunkels met “Veronica” een flinke hit te pakken. (HIT IT! Music)

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

JACK KUNKELS – DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR

Eindelijk zijn ze er samen uit…….
Topproducer Kees Tel en zanger Jack Kunkels vinden dat Nederlandstalige muziek tijdloos en oer-Nederlands moet klinken!

Restricties van radiozenders bewegen artiesten vaak om nummers met een moderne & internationale pop sound uit te brengen, teneinde opgenomen te worden in de playlists.

Jack en Kees zijn van mening dat dit ten koste gaat van de authenticiteit van de Hollandse gezelligheid die zo kenmerkend is voor de Nederlandse stemmings- en volksmuziekcultuur waarop zij erg trots zijn.

Daarom zijn zij op zoek gegaan naar de bron van de Nederlandse muziekcultuur en hebben deze als lijdraad genomen voor de weg die zij zijn ingeslagen de komende jaren: gezellige Nederlandse walsen en marsen met het eerlijke en herkenbare geluid van fanfares harmonieën en de sprankelende Keltische klanken van Brabantse feest- en minneliederen en teksten met alledaagse, tijdloze thema’s waarin ieder zich kan herkennen.

De nieuwe single van Jack heeft dit alles helemaal!
Het lied is genaamd ‘De Mooiste Tijd Van Het Jaar’ en het is geschreven door Cor de Keijzer, Ad Kraamer & Hans van Wiggen.  Dit vrolijke nummer gaat over het aanbreken van de lente in Nederland.

De eerste lentedag van het jaar, wie wordt daar nu niet gelukkig van!

Platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw is van mening dat zowel hitproducer Kees Tel met zijn heldere sound, als topzanger Jack Kunkels met zijn authentieke stemgeluid hier een absoluut topproduct hebben afgeleverd dat nog vele lentes te horen zal zijn op menige radiozender en op feestelijke gelegenheden.

 De single is vanaf nu digitaal verkrijgbaar via de bekende downloadplatforms.

Meer info over mijn diensten?