Selecteer een pagina

JAMIE VAN BOXTEL

JAMIE VAN BOXTEL – SEXY LADY

(6 oktober 2023) ‘Sexy Lady’ is de opzwepende nieuwe single van Jamie van Boxtel. Ondanks zijn jonge leeftijd (19 jaar) brengt Jamie al sinds 2016 singles uit, en wint hij steeds meer terrein. Gelukkig maar, want naast voetballen is zingen nog steeds de grote passie voor de uit het Brabantse Vlijmen afkomstige zanger.
Voor de single ‘Sexy Lady’ dook Jamie opnieuw de studio in met zijn vaste producer Mario Veltman.
Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen en ‘Sexy Lady’ is natuurlijk te downloaden en te streamen op o.a. iTunes, Spotify, Deezer, Apple Music etc.

 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

JAMIE VAN BOXTEL – CASANOVA

(14 oktober 2022) Met de single ‘Casanova’ luidt de inmiddels 18-jarige Jamie van Boxtel uit het Brabantse Vlijmen een nieuwe fase in in zijn zangcarrière. Hiermee neemt hij afscheid van zijn status als “kindsterretje” en presenteert hij zich als een volwassen jongenman. Zijn passie’s zijn nog steeds zingen, voetballen en vissen, maar inmiddels is zijn interesse ook gewekt voor jonge dames, en in het dagelijkse leven volgt hij een opleiding en werkt als lasser. Jamie wil nu doorpakken met zijn zangcarrière en in de voetsporen treden van zijn grote voorbeelden Mart Hoogkamer en Jeffrey Heesen.
Voor ‘Casanova’ dook Jamie de studio in met producer Mario Veltman (bekend van René Schuurmans, Gino Graus, Franky Falcon e.v.a.) en de tekst is van Jeffrey Heesen. Behalve het stemgeluid is ook de sound volwassener geworden en dit is het uitgangspunt waarmee Jamie verder wil bouwen aan zijn zangcarriere.
Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen en ‘Casanova’ is natuurlijk te downloaden en te streamen op o.a. iTunes, Spotify, Deezer, Apple Music etc.

JAMIE VAN BOXTEL – LACH EN LEEF MET ELKAAR

(2 augustus 2019) Inmiddels is hij 15 jaar oud; de uit Vlijmen afkomstige Jamie van Boxtel en hij heeft met ‘Lach En Leef Met Elkaar’ een heerlijke vrolijke nieuwe single. Eerder verschenen de singles ‘Dit Liedje’ en ‘Ik Ben Verliefd’ en de nieuwe single ‘Lach En Leef Met Elkaar’ laat duidelijk zien hoe Jamie gegroeid is als zanger. Mario Veltman tekende wederom voor de productie en compositie die Jamie op het lijf geschreven is. De videoclip van ‘Lach En Leef Met Elkaar’ is inmiddels volop te zien op de clipkanalen en van Jamie van Boxtel zullen we nog veel gaan horen. ‘Lach En Leef Met Elkaar’ is natuurlijk te streamen en te downloaden op o.a. Spotify, Deezer, HitsNL, Apple Music, iTunes en de videoclip is op alle relevante clipkanalen te bewonderen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

JAMIE VAN BOXTEL – IK BEN VERLIEFD

(23 februari 2017) De 12 jarige uit Vlijmen afkomstige Jamie van Boxtel heeft met “Ik Ben Verliefd” een vrolijke voorjaarssingle in handen. Jamie van Boxtel beschikt over een natuurlijk talent wat op zijn jonge leeftijd al tot uiting komt. Zingen is dan ook, samen met voetbal en vissen, zijn grote passie en hij droomt ervan om de top te bereiken. Eerder verschenen er van Jamie van Boxtel al drie singles, waaronder “Dit Liedje”,  waarmee hij de aandacht op zich wist te vestigen en was hij te horen en te zien op radio en TV.

 

De nieuwe single “Ik Ben Verliefd” is wederom geproduceerd door Mario Veltman en werd geschreven door Pascal de Vormer. Hiermee zal Jamie ongetwijfeld weer vele zieltjes voor zich winnen. De videoclip van “Ik Ben Verliefd”, waarin een rol is weggelegd voor niemand minder dan Stanley Hazes, is inmiddels volop te zien op de clipkanalen en van Jamie van Boxtel zullen we nog veel gaan horen. 

JAMIE VAN BOXTEL – DIT LIEDJE

18 maart 2016)De 11 jarige uit Vlijmen afkomstige Jamie van Boxtel presenteert vol trots zijn nieuwe single “Dit Liedje”. Jamie van Boxtel beschikt over een natuurlijk talent wat op zijn jonge leeftijd al tot uiting komt. Zingen is dan ook, samen met voetbal en vissen, zijn grote passie en hij droomt ervan om de top te bereiken. Met zijn nieuwe single “Dit Liedje” worden dan ook de eerste stappen in die richting gezet. Eerder bracht Jamie al de twee singles “Mijn Lieve Oma” (geschreven door Frank van Etten) en “Hey Lieve Meid” op de markt en met zijn nieuwe single laat Jamie zien dat hij een flinke stap voorwaarts heeft gemaakt en klaar is voor het “grotere” werk.

Met deze productie van Mario Veldman en het door Pascal de Vormer geschreven liedje in combinatie met zijn geweldige uitstraling zal Jamie vele harten voor zich winnen. De videoclip van “Dit Liedje” is inmiddels volop te zien op de clipkanalen en van Jamie van Boxtel zullen we nog veel gaan horen. Jamie zal tevens zijn opwachting maken in diverse TV programma’s, waaronder Toppers van Oranje.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?