Selecteer een pagina

JAN WARRINGA

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

JAN WARRINGA – ZO IS HET LEVEN

(22 juli 2022) ‘Zo Is Het Leven’ is de nieuwe zomerse single van Jan Warringa. Dit liedje, wat meteen uitnodigt tot meezingen is tot stand gekomen in de studio van Gerto Heupink, met wie Jan al jaren prettig en succesvol samenwerkt.  Gerto schreef tevens de tekst van ‘Zo Is Het Leven’.

Hiermee is Jan Warringa klaar voor de zomer en hoopt hiermee wederom de harten te veroveren van de vele liefhebbers van het Nederlandse lied.

Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

JAN WARRINGA – DE LEGENDE VAN XANADU

(14 augustus 2020) In de studio van Gerto Heupink heeft Jan Warringa z’n nieuwe single ‘De legende van Xanadu’ opgenomen. Het is een cover van ‘The Legend of Xanadu’ uit de jaren ’60 die door Gerto voorzien in van speciale effecten. Dat was dan ook de reden dat Jan een bezoek bracht aan deze studio in Enschede. Jan en Gerto kennen elkaar al vele jaren en hebben in het verleden al vaak samengewerkt.

De indianengeluiden die je hoort passen perfect in het nummer dat over een verliefd persoon gaat die niet de mogelijkheid heeft om haar op te halen uit Xanadu.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

JAN WARRINGA & MONIQUE HEEGEN – VRIENDSCHAPSRING

(10 juni 2016) Jan Warringa en Monique Heegen zijn beide afkomstig uit Emmen en hebben nu hun krachten gebundeld voor de deutsingle “Vriendschapsring”. 

Solo wist Jan Warringa, die beroepsmatig als artiest werkt, al de nodige successen te boeken met singles zoals “Dat Kan Niemand”, “Ik Voel Zoals Jij”, “Huil Niet”, “Lange Nachten” en “Ze Lacht Naar Mij”.

Monique Heegen is een allround zangers met een breed repertoire van Feest, Schlager, Pop – en Countrymuziek. Na jaren actief geweest te zijn in een theatergroep besloot ze te kiezen voor een solo carrière. Ze Bracht met succes verschillende singles uit  zoals “Geluk”, “Kom Maar Op (Met Die Zomer)”, “’t Was In De Winter” en “Vind Het Geluk”

 Onlangs zijn Jan en Monique de studio van Terry West ingedoken en hebben ze de single “Vriendschapsring” opgenomen. Hiermee hopen ze beide nog meer landelijke bekendheid te krijgen. 

JAN WARRINGA – ZE LACHT NAAR MIJ

De in Drenthe geboren en getogen zanger Jan Warringa komt met een gloednieuwe single, getiteld “Ze Lacht Naar Mij” als opvolger van “Leef Je Leven”. Deze vrolijke meezinger is geschreven en geproduceerd door niemand minder dan Gerto Heupink. Het resultaat is een nummer waarop niemand stil zal kunnen zitten.

Jan Warringa draait al jaren succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam, en een drukbezette agenda met optredens. In 2014 vierde Jan zijn twaalf en een half jarig artiesten jubileum. Muziek is Jan’s grote passie, iets wat je ook zeker terughoort als je Jan ziet optreden en hoort zingen.

Met “Ze Lacht Naar Mij” heeft Jan Warringa een heerlijke single in handen waarmee hij succesvol het nieuwe jaar in zal gaan.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?