Selecteer een pagina

JANNEKE DE ROO

JANNEKE DE ROO & CHARLOTTE – VANG HET LICHT

(1 juni 2018) Met ‘Vang Het Licht’ komt er voor zangeres Janneke de Roo een langgekoesterde wens uit, en hiermee is haar duet met kleindochter Charlotte (7) een feit. “Die kleine meid doet het fantastisch. In de studio stond haar partij er meteen op, en ook de videoclip opnames verliepen super. Zo jong, maar nu al een échte prof. De eerste reacties zijn zeer positief. Ik ben zo enorm trots op Charlotte.” vertelt Janneke enthousiast. ‘Vang Het Licht’ werd wederom geproduceerd door Kees Tel en de single verschijnt via CD Hamster Music.

Op 10 juni a.s. zullen Janneke en Charlotte de single zeker ten gehore brengen tijdens Janneke de Roo & Friends in de Oale Meul in Veenoord

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

JANNEKE DE ROO – ALLEEN

(20 februari 2015) Na een moeilijke periode keert Janneke de Roo weer terug met een prachtige single “Alleen”, welke geproduceerd is door Terry West. “Alleen” is een gevoelige single waarin Janneke’s stem en emotie prachtig tot haar recht komt. De CD single bevat in totaal maar liefst 3 tracks. Naast eerdergenoemde zijn de liedjes “Reuzenrad” en “De Nacht Is Nog Zo Lang” te vinden. “Alleen” wordt uiteraard ondersteund met een mooie videoclip, en de single is vanaf nu overal te downloaden.

JANNEKE DE ROO – VERGETEN ZAL IK NOOIT

(23 mei 2014) Janneke de Roo verrast muziekminnend Nederland met haar hitgevoelige nieuwe single “Vergeten Zal Ik Nooit”, een heerlijke zomerse meezinger met een licht “Schlager-tintje”. De single is wederom geproduceerd door Kees Tel, die het lied ook componeerde. Kosten nog moeite zijn gespaard om hier weer een topproductie van te maken. Met “Vergeten Zal Ik Nooit” keert Janneke weer terug bij het label HIT IT! Music, die eerder haar succesvolle single “Lieve Lieveling” uitbracht.

Janneke de Roo verwierf landelijke bekendheid met “Zusjes de Roo” en hun legendarische hit “Blauwe
Korenbloemen” uit 1971, welke speciaal voor de zusjes geschreven werd door hun toenmalige manager Gert Timmerman (Gert & Hermien). Met deze single maakten de Zusjes de Roo zich onsterfelijk en stonden ze wekenlang in de Nederlandse Top 40. Inmiddels timmert Janneke alweer 10 jaar als solo-artieste aan de weg met uiterst succesvolle singles en enkele albums. Dit jubileum zal in het najaar gevierd worden. Met “Vergeten Zal Ik Nooit” zal Janneke de Roo zich mogen verheugen op veel media aandacht. 
Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

JANNEKE DE ROO – LIEVE LIEVELING

(15 juni 2012) Janneke de Roo verwierf landelijke bekendheid met “Zusjes de Roo” en hun legendarische hit “Blauwe Korenbloemen” uit 1971, welke speciaal voor de zusjes geschreven werd door hun toenmalige manager Gert Timmerman (Gert & Hermien). Met deze single maakten de Zusjes de Roo zich onsterfelijk en stonden ze wekenlang in de Nederlandse Top 40.

 Inmiddels timmert Janneke alweer jaren als solo-artieste uiterst succesvol aan de weg. Janneke maakte enkele succesvolle solo albums en scoorde hits met o.a. “Draai Mee Met Die Kermis”, “Zeeman, Jouw Verlangen Is De Zee” en “Vaya Con Dios”. Ook met haar single “Alles” wist ze vele harten te bekoren, en kon ze op veel airplay rekenen van de Nederlandse radio zenders. 

Voor haar geweldige nieuwe single “Lieve Lieveling” heeft Janneke gekozen voor een nieuw team in de vorm van haar nieuwe platenmaatschappij Hit It! Music en de promotie wordt verzorgd door Casper Janssen Music Promotion. “Lieve Lieveling” is een heerlijke meezinger, geproduceerd door Kees Tel.

Meer info over mijn diensten?