Selecteer een pagina

JEFFREY HEESEN

JEFFREY HEESEN – LIEFDE VOOR ALTIJD

(6 oktober 2017) Met “Liefde Voor Altijd” levert Jeffrey Heesen zijn allernieuwste single af, en maakt hiermee de hooggespannen verwachtingen weer volledig waar. Hiermee kiest Jeffrey wederom voor een moderne dansbare sound en laat zien bij de voorhoede te behoren van de belangrijkste nieuwe lichting Nederlandstalige artiesten. Jeffrey schreef dit liedje wederom in samenwerking met zijn vaste producer Waylon van der Heijden, en hiermee is de perfecte opvolger van de hit “Jij” een feit.

Voor de bijbehorende videoclip haalde Jeffrey weer alles uit de kast en werden kosten nog moeite gespaard. Met “Liefde Voor Altijd” heeft Jeffrey Heesen alweer een klapper van hoog niveau in handen. 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

JEFFREY HEESEN – JIJ

(12 mei 2017) Met “Jij” presenteert Jeffrey Heesen zijn gloednieuwe single en opvolger van de nummer 1 hit “M’n Engel”. “Jij” is wederom door Jeffrey zelf geschreven i.s.m. zijn vaste producer Waylon van der Heijden. Het betreft een heerlijk pakkend uptempo nummer welke na een keer beluisteren zich meteen in je hoofd nestelt. Hiermee zet Jeffrey zijn succeskoers voort welke hij 2 jaar geleden na Bloed Zweet & Tranen is ingeslagen.

Voor de bijzondere bijbehorende videoclip trok Jeffrey naar New York, waar prachtige beelden geschoten zijn van deze wereldstad. Met “Jij” heeft Jeffrey weer een klapper in handen welke komende maanden weer veelvuldig te horen zal zijn.

JEFFREY HEESEN – M’N ENGEL (KERST VERSIE)

Iedereen is het er over eens; wat een mooie plaat!!! “M’n Engel” van Jeffrey Heesen is inmiddels dan ook veelvuldig te horen op de vele radio stations in Nederland én Vlaanderen. Nu verschijnt er voor de december maand een speciale kerst remix van deze sfeervolle song.

Met “M’n Engel” zal Jeffrey in de komende periode regelmatig op TV te zien zijn;

–          TV SBS: “Iedereen Succesvol” (presentatie Myrna Goossen) waar Jeffrey aan tafel zit voor interview met Myrna en zijn nieuwe single zal vertolken. Uitzending 18 december a.s. SBS

–          TV AVROTROS “Sterren.nl Kerstshow 2016”. Hier zal Jeffrey “M’n Engel” brengen én een gezamenlijk nummer met de andere artiesten uit deze show (o.a. Danny Froger, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Yves Berendse, John West e.a.) Uitzending woensdag 21 december én zaterdag 24 december

–          TV 2X Toppers van Oranje. (oud/nieuw uitzending en aflevering in januari)

–          TV Hart Voor Muziek

Na het album “Intens” (nummer 2 notering in Album Top 100), 4 dikke hits (“Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, “De Wereld Is Van Ons”, “Zijn We Uitgepraat” en “One Night Stand”) is “M’n Engel” nummer 5 op een rij.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

JEFFREY HEESEN – M’N ENGEL

(18 november 2016) Met “M’n Engel” levert Jeffrey Heesen een prachtige single af die uiterst geschikt is voor de donkere dagen; een gevoelige ballad, waarin een mooie hoofdrol is weggelegd voor een gospel koor, saxofoon en natuurlijk Jeffrey zelf.

“M’n Engel” is een van de meest opvallende tracks van Jeffrey’s album “Intens” welke in april de nummer 2 positie bereikte in de Gfk Album Top 100 en werd wederom geschreven door Jeffrey Heesen in samenwerking met producer Waylon van der Heijden.

Een sfeervolle videoclip zal deze single release ondersteunen. Met “M’n Engel” scoort Jeffrey Heesen zijn vijfde hit op een rij.

JEFFREY HEESEN – ONE NIGHT STAND

(8 juli 2016) ”One Night Stand” is alweer de vierde single van Jeffrey Heesen’s succesvolle album “Intens”, waarmee hij in april de nummer 2 positie bereikte in de Gfk Album Top 100. Na de dik verdiende finaleplek in het SBS TV programma Bloed, Zweet & Tranen kwam Jeffrey’s carrière in een stroomversnelling terecht. De daaropvolgende singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, “De Wereld Is Van Ons” en “Zijn We Uitgepraat” groeiden uit tot flinke hits welke wekenlang bovenaan de Nederlandstalige hitlijsten mochten prijken. Daarnaast sleepte Jeffrey ook nog de BumaNL Award voor ‘grootste talent’ in de wacht en mocht hij een gastoptreden verzorgen in de Amsterdam ArenA tijdens Toppers In Concert.

Met “One Night Stand” wordt de ingezette succeskoers voorgezet; een dansbare, catchy song welke wederom doorspekt is met fantastische blazers (o.a. van het Metropole Orkest). “One Night Stand” is wederom geschreven door Jeffrey Heesen i.s.m. producer Waylon van der Heijden.
Uiteraard wordt “One Night Stand” wederom ondersteund door een prachtige videoclip.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

JEFFREY HEESEN – ZIJN WE UITGEPRAAT

(19 februari 2016) ”Zijn We Uitgepraat” is de titel van de langverwachte nieuwe single van Jeffrey Heesen. Jeffrey wist het in het afgelopen jaar tot een 2e plaats te schoppen tijdens een zinderende finale van het SBS programma “Bloed Zweet En Tranen”. Vervolgens scoorde hij dikke hits met zijn singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” en “De Wereld Is Van Ons” en sleepte hij diverse prijzen in de wacht, waaronder de “BumaNL Award” voor “grootste talent”. Het leverde Jeffrey vele optredens in het land op, met als voorlopig hoogtepunt de gastoptredens in de Amsterdam ArenA tijdens “Toppers In Concert”.
Eind maart verschijnt het album van Jeffrey Heesen waarvan de nieuwe single “Zijn We Uitgepraat” (productie: Waylon van der Heijden) de voorloper is. Net als de voorgaande singles is “Zijn We Uitgepraat” door Jeffrey zelf geschreven en de verwachtingen van deze single zijn hooggespannen. Hiermee zal Jeffrey Heesen definitief zijn naam vestigen en laten zien een blijvertje te zijn.

JEFFREY HEESEN – DE WERELD IS VAN ONS

(24 juli 2015) Jeffrey Heesen mag met recht de “coming man” van 2015 worden genoemd. Begin dit jaar maakte hij indruk als finalist van het SBS programma “Bloed Zweet & Tranen”. Sindsdien is het hard gegaan met Jeffrey. Zijn single “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” sloeg in als een bom met diverse TV optredens én een optreden tijdens Toppers In Concert in de Amsterdam ArenA tot gevolg. Met zijn nieuwe single “De Wereld Is Van Ons” zet Jeffrey Heesen de succesvolle ingeslagen koers voort. Wederom schreef Jeffrey zelf de tekst en muziek voor deze single, welke onder vakkundige leiding van topproducer Waylon van der Heijden werd opgenomen. Het resultaat is een swingende single, met wederom een prominente rol weggelegd voor een heuse blazerssectie. De eerste reacties zijn zeer positief en alles wijst erop dat Jeffrey Heesen wederom een kneiter van een hit in handen heeft.

Momenteel is Jeffrey hard aan het werk in de studio voor de opnames van zijn nieuwe album, welke eind dit jaar het levenslicht zal zien. Hierop zullen natuurlijk ook de singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” en “De Wereld Is Van Ons” te vinden zijn.

Voor “De Wereld Is Van Ons” werd een smaakvolle videoclip geschoten welke momenteel volop te zien is op de clipkanalen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

JEFFREY HEESEN – MAG IK DE ZON LATEN SCHIJNEN

(27 maart 2015) De uit het Brabantste Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakte een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6. Inmiddels is Jeffrey zich gaan toeleggen op het schrijven van eigen liedjes. De nieuwe, door John Dirne en Pieter van Schooten geproduceerde single “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, is door Jeffrey zelf geschreven.

JEFFREY HEESEN – ZOMERLIEFDE

(13 juni 2014) De uit Oss afkomstige zanger Jeffrey Heesen meldt zich terug met de romantische en zwoele single “Zomerliefde”, de opvolger van het succesvolle “Ik Heb Je Niet Gevraagd”.
 
De carrière van Jeffrey gaat de laatste flink tijd bergopwaarts. Zijn laatste singles scoorden goed en zijn talent als liedjesschrijver wordt door diverse collega artiesten ontdekt. Zo stond onlangs Diana Dekkers hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten met de Jeffrey Heesen compositie “Ik Wil Jou Niet Meer”.
 
Met de nieuwe single “Zomerliefde” bewijst Jeffrey opnieuw zijn veelzijdigheid en vocale talent. De tekst van “Zomerliefde” is geschreven door Tonny van de Ven en Mario Veltman zorgde wederom voor de productie. Voor deze single is een prachtige, sfeervolle en zomerse videoclip geschoten welke subliem past in de komende zomerperiode. 
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

JEFFREY HEESEN – IK HEB JE NIET GEVRAAGD

(7 juni 2013) Jeffrey Heesen is terug een swingende nieuwe single “Ik Heb Je Niet Gevraagd”, welke na één keer horen niet meer uit je hoofd gaat. Met deze hitgevoelige track bewijst Jeffrey wederom één van de beste Nederlandstalige zangers te zijn van dit moment. “Ik Heb Je Niet Gevraagd” is door Jeffrey zelf geschreven en voor de productie tekende Mario Veltman. Canonball Media verzorgde de geweldige videoclip.

JEFFREY HEESEN – CASANOVA

(10 augustus 2012) “Casanova” is de titel van de geweldige nieuwe single van de in het Brabantse Oss geboren Jeffrey Heesen. Deze 22-jarige zanger scoorde al succesvolle singles met o.a. “Als De Bouzouki’s Klinken”, “Blijf Vannacht Bij Mij” en “1 Blik Van Jou”.

Samen met producer Mario Veltman en songwriter Tonny van de Ven heeft Jeffrey de afgelopen periode hard gewerkt aan het schrijven van nieuwe liedjes waarvan “Casanova” het eerste sublieme resultaat is.

Na één keer beluisteren gaat dit liedje niet meer uit je hoofd.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 in het Brabantse Oss werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten. Zijn vader was immers al een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant. Op 5-jarige leeftijd bespeelde Jeffrey de accordeon en deed hij mee aan diverse talentenjachten.

In 2004 verscheen de debuutsingle “Hey Lieve Meid”. Met deze single wist Jeffrey veel airplay te vergaren bij diverse grote radio stations en werd hij door critici uitgeroepen tot de kroonprins van het Nederlandse lied. Jeffrey’s uitzonderlijke vocale kwaliteiten bleven niet onopgemerkt. Succesvolle singles volgden, waaronder “Kom Toch Bij Mij Terug”, “Als De Bouzouki’s Klinken” en het swingende “Blijf Vannacht Bij Mij”, welke wekenlang genoteerd stond in de Single Top 100. De bekende hitproducer Waylon van der Heijden (Goldfinger) noemde Jeffrey Heesen zelfs een van de beste zangers die hij ooit in zijn studio heeft gehad.

Nadat Jeffrey Heesen met de single “1 Blik Van Jou” wederom veel succes oogstte ging Jeffrey zich toeleggen op het schrijven van nieuwe liedjes. Samen met producer Mario Veltman heeft Jeffrey al enkele liedjes klaar en de nieuwe single “Casanova” is hiervan het eerste sublieme resultaat.

Jeffrey Heesen wil in de toekomst niet alleen voor zichzelf, maar ook voor andere artiesten liedjes gaan schrijven. Één ding staat vast: van Jeffrey Heesen gaan we in de toekomst nog veel horen.

Meer info over mijn diensten?