Selecteer een pagina

JEFFREY TANIS

JEFFREY TANIS – WAAROM KAN IK GEEN AFSCHEID NEMEN (ALBUM)

(22 februari 20201) Met ‘Waarom Kan Ik Geen Afscheid Nemen’ presenteert de Utrechtse zanger Jeffrey Tanis zijn nieuwe album. Dit album bevat singles als ‘In De Zon’, ‘Terug In De Tijd’, ‘Als Ik Naar Je Kijk’ en natuurlijk de actuele single ‘Kom Een Beetje Dichterbij’.

Voor de productie werkte Jeffrey samen met o.a. Sonic Solutions en Pro Recordings, maar het meerendeel van de productie lag in Jeffrey’s eigen handen.

Hiermee laat Jeffrey Tanis zien een veelzijdig artiest te zijn.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

JEFFREY TANIS – KOM EEN BEETJE DICHTERBIJ

(20 november 2020) Na het succes van de zomerhit ‘Als Ik Naar Je Kijk’ presenteert Jeffrey Tanis een ijzersterke opvolger met ‘Kom Een Beetje Dichterbij’. De aandachtige luisteraar herkent hierin meteen de melodie van Rick Astley’s superhit ‘Never Gonna Give You Up’. Mede hierdoor is het liedje na een luisterbeurt al uit volle borst mee te zingen.

Jeffrey Tanis is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De 34-jarige van oorsprong Utrechtse zanger Jeffrey Tanis weet ons steeds te verassen met opvallende liedjes. Deze nieuwe track ‘Kom Een Beetje Dichterbij’ is dansbaar en opzwepend en Jeffrey hoopt dan ook dat succes van zijn vorige singles te evenaren, zo niet te overtreffen. De Nederlandse tekst werd geschreven door Linda Baarbe en de productie was in handen van Jeroen Hamer van Pro Recordings. Een passende videoclip zal deze release ondersteunen.

JEFFREY TANIS – ALS IK NAAR JOU KIJK

(5 juni 2020) Jeffrey Tanis is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De 34-jarige van oorsprong Utrechtse zanger Jeffrey Tanis verrast ons in navolging van succesvolle singles als ‘De Wereld Is Van Ons Allemaal’, ‘Verloren Tijd’, ‘Oh Sorry Gina’ en ‘In De Zon’ met zijn nieuwe single ‘Als Ik Naar Je Kijk’. Deze nieuwe track ligt helemaal in de sfeer van het zomerse ‘In De Zon’ en Jeffrey hoopt dan ook dat succes te evenaren, zo niet te overtreffen. De Nederlandse tekst werd geschreven door Patrick Kloos en de productie was in handen van Jeroen Hamer van Pro Recordings. Een passende zomerse videoclip zal deze release ondersteunen. Hiermee is Jeffrey Tanis helemaal klaar voor de zomer!

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

JEFFREY TANIS – DE ZOMER VAN ONS LEVEN

(12 juni 2012) “De Zomer Van Ons Leven” is de titel van de nieuwe single van Jeffrey Tanis. Het liedje dat geschreven en geproduceerd is door Bram Koning heeft zomerse klanken, een vrolijk ritme en een refrein dat een hoog meezinggehalte heeft. Dit alles bij elkaar maakt dat dit weleens een zomerhit kan worden. Jeffrey Tanis heeft niets aan het toeval overgelaten en gewerkt met professionals om deze productie tot stand te brengen. Hij heeft dit nummer opgenomen bij de Highland’s Studio’s te Loosdrecht onder leiding van Bram Koning en Hans Bedeker. Het koorwerk is van Ingrid Simons. Met de muzikale inspraak van Hubert Heeringa een team met ruime ervaring. Op 17 November geeft Jeffrey Tanis een groot concert in ’t Zand ( voorheen, Pim Jacobs Theater) te Maarssen met een 12 koppige band.

Meer info over mijn diensten?