Selecteer een pagina

JELLE JITZE

JELLE JITZE – ZONDER EEN WOORD

(6 juli 2018) ‘Zonder Een Woord’ is de opvolger van de airplayhit ‘De Liefde Van Mijn Leven’ waarmee de Friese zanger Jelle Jitze in het begin van het jaar op vele playlisten van de Nederlandse en Vlaamse radiostations stond. Ook ‘Zonder Een Woord’ is weer een uiterst vriendelijke radio track, waarvoor Jeroen Dirksen (o.a. mede verantwoordelijk voor het succes van Thomas Berge) de productie verzorgde.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

JELLE JITZE – DELIEFDE VAN MIJN LEVEN

‘De Liefde Van Mijn Leven’ is alweer de vijfde single van de Friese zanger Jelle Jitze (geb. Zwaagwesteinde), en de opvolger van ‘Met Jou’. Evenals de voorgaande single werd ook ‘De Liefde Van Mijn Leven’ geproduceerd door Jeroen Dirksen, die ook verantwoordelijk is voor de compositie.

De carrière van Jelle zit goed in de lift. Iedere single die hij uitbrengt overtreft het succes van zijn voorganger, en de agenda met optredens groeit gestaag. De verwachtingen omtrent ‘De Liefde Van Mijn Leven’ zijn dan ook weer hooggespannen en kenners uit het vak voorspellen Jelle een mooie carrière. De videoclip van ‘De Liefde Van Mijn Leven’ is inmiddels volop te zien op de clipkanalen. ‘De Liefde Van Mijn Leven’ is uitgebracht op CD Hamster Music label en verkrijgbaar via de download- en streamings-portals.

JELLE JITZE – MET JOU

(8 juli 2016) Met “Met Jou” presenteert de Friese zanger Jelle Jitze alweer zijn vierde single. Hiermee heeft hij een ijzersterke opvolger van de airplayhit “De Wijzer Op Geluk” in handen. Voor de productie tekende wederom Jeroen Dirksen en de tekst werd geschreven door Gina de Wit.

De carrière van Jelle zit goed in de lift. Iedere single die hij uitbrengt overtreft het succes van zijn voorganger, en de agenda met optredens groeit gestaag. De verwachtingen omtrent “Met Jou” zijn dan ook weer hooggespannen en kenners uit het vak voorspellen Jelle een mooie carrière. De videoclip van “Met Jou” is inmiddels volop te zien op de clipkanalen. “Met Jou” is uitgebracht op CD Hamster Music label en verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaak – via de download portals en natuurlijk ook de diverse streaming sites.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

JELLE JITZE – DE WIJZER OP GELUK

(11 januari 2016) “De Wijzer Op Geluk” is de derde single van de Friesche zanger Jelle Jitze. Na het succes van “ Nr 1” en “Hou Van Mij” is er uit de studio van Jeroen Dirksen wederom een topproduct verschenen. “ De wijzer op geluk” zal Jelle Jitze weer vele nieuwe fans opleveren.

Het nummer waarvan ook een clip is gemaakt is al te zien op de diverse clipkanalen. Jelle Jitze zoekt en vindt altijd nummers die perfect bij hem passen. “Het mag best een cover zijn” zegt hij met gepaste trots “Maar dan wel een die niet bekend is bij het publiek”. De vleugels van Jelle Jitze zullen zeker niet beperkt worden tot Friesland want de komende weken zal hij ter promotie van deze nieuwe single via vele radiozenders te horen zijn. De cd is uitgebracht op CD Hamster Music label en verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaak – via de download portals en natuurlijk ook de diverse streaming sites.

Meer info over mijn diensten?