Selecteer een pagina

JEROEN STEVENS

JEROEN STEVENS – HART VAN EEN ENGEL

(8 april 2016) Wel of geen nieuwe single uitbrengen, dat was een vraag die Jeroen Stevens zich vorig jaar november heeft gesteld. Een Hart Van Een Engel, is een lied waarvan de Nederlandse tekst is geschreven Jansje Naberman na het overlijden van haar zus. Het origineel is van Modern Talking, Heart of an Angel.

 De muziekbewerking lag in handen van Marcel v/d Eijnden (bekend van Duo Sunrise) en de opname vond plaats bij Terry West Producties, de backing vocals is gedaan door Gerda Oldenburger-Blink (de nieuwe formatie Gerda en Terry West). Ik ben ontzettend blij met dit liedje en het voelde ontzettend goed. In samenwerking met Nederlandsehitstv is de clip opgenomen in het Veteranenhuis de Molenhoeve te Winschoten. De figuranten die het compleet maakten zijn Chris Kriznaric en Jessy Jay.

Waarom moet je figuratie ver zoeken, terwijl ik genoeg vrienden heb, aldus Jeroen Stevens. De vriendin van Chris, Marga Blink, heeft ons goed verzorgd. Zij zorgde er voor dat er koffie was en hielp ze achter de schermen. De clip is meteen gemonteerd en daarna besloten we pas dat we het meteen naar buiten moesten brengen.

 Omdat ik ontzettend druk ben ivm de voorbereidingen van mijn 10-jarig jubileum, zat ik te twijfelen. Maar het is af en toe ook riskant om een cover uit te brengen, want hoe wordt het ontvangen. Je weet het natuurlijk nooit van te voren. De wereld staat op zijn kop door alle tragische gebeurtenissen op de wereld. De aanslagen in Parijs en Brussel, haat en nijd onder de mensen. Dit terwijl we het allemaal zo leuk kunnen hebben met elkaar. Daarom juist nu uitbrengen. Vrede maak je niet alleen, dat doe je samen. Reik elkaar de hand en help elkaar. Toen de clip online werd gezet wist ik niet wat er gebeurde, het werd massaal gedeeld en de reacties stroomden binnen. Dit hadden ze nooit van mij verwacht en dat vond ik juist zo mooi om te horen.

Nog steeds wordt het liedje omarmt en stromen de reacties binnen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?