Selecteer een pagina

JEROEN WEERDENBURG

JEROEN WEERDENBURG – ZO VRIJ

(22 mei 2015) De nieuwe single van Amsterdammer Jeroen Weerdenburg is getiteld “Zo Vrij”. Een pakkende popsong, opgenomen in Sound Vision studio in Arnhem in samenwerking met producer George Konings. Deze is verantwoordelijk voor de muziek en de eindproductie . Het uptempo nummer met een pakkende tekst en melodie (geschreven door Jeroen zelf) is wederom ingespeeld door drummer Hans Eijkenaar, op viool Anne Bakker en George Konings op toetsen, bas en gitaar. Zang Jeroen Weerdenburg.

De videoclip van “Zo Vrij” is te zien is op Youtube en alle nederlandstalige clip zenders.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

JEROEN WEERDENBURG – ZONDAG

De in Amsterdam geboren en getogen Jeroen Weerdenburg is al vanaf jonge leeftijd bezeten van muziek en droomde van een carrière in de Nederlandse pop muziek. Zijn passie en droom leidde uiteindelijk tot een samenwerking met de producers van onder meer Total Touch, Jim Bakkum en Djumbo. De debuutsingle “Jij” is nog met grote regelmaat te horen op de Nederlandse radio zenders. Met de single “Wat Ik Voor Je Voel…” wist Jeroen de Single Top 100 te bereiken.

Ook met “Verslaafd Aan Jou” (2011) wist Jeroen de nodige publiciteit te behalen. Deze werd geproduceerd door Sander Baas (bekend als producer/remixer/componist van o.a. Mai Tai, Joling & Gordon, Dolly Dots, Total Touch en Glennis Grace).

De nieuwe single van Jeroen Weerdenburg is een fantastische 2012 remake van de Rob de Nijs klassieker “Zondag” en verschijnt bij Diesel Joy Records. Voor de productie ging Jeroen wederom de samenwerking aan met Sander Baas (eerder ook verantwoordelijk voor de nummer 1 hit “Banger Hart” van Rob de Nijs) en Sergio Clockwise (winnaar TMF Award). Dankzij de fantastische productie en geweldige zang is het resultaat verbluffend en verfrissend te noemen.

Jeroen Weerdenburg is een aanwinst voor de Nederlandstalige (pop) muziek en met “Zondag” klaar voor een volgende stap in zijn carrière!

www.jeroenweerdenburg.nl

Meer info over mijn diensten?