Selecteer een pagina

JOEY MARTENS

JOEY MARTENS – KAMPIOENEN VAN DE NACHT

(25 januari 2019) De in Geldrop geboren Joey Martens heeft weer een nieuwe feestknaller van jewelste in handen met ‘Kampioenen Van De Nacht’ en levert hiermee een sterke opvolger van zijn airplayhit ‘Banger Hart’ af.

Voor ‘Kampioenen Van De Nacht’ dook Joey opnieuw de studio in van Strictly Music met Peter van Nierop als producer.

Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring heeft Joey een volle agenda èn een plek in het Nederlandstalige circuit weten te realiseren.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

JOEY MARTENS – BANGER HART

(24 augustus 2018) Met ‘Banger Hart’ heeft de in Geldrop geboren Joey Martens een uitstekende opvolger in handen van zijn feestplaat ‘Zingen En Zuipen’, die afgelopen carnaval veel gedraaid werd. Hiervoor dook hij wederom de studio in van Strictly Music en nam ‘Banger Hart’ onder leiding van Peter van Nierop op.

Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring heeft Joey een volle agenda én een plek in het Nederlandstalige circuit weten te realiseren.

Videoclip volgt

JOEY MARTENS – ZUIPEN EN ZINGEN

(12 januari 2017) Met zijn nieuwe single ‘Zuipen en zingen’ zet Joey Martens duidelijk de toon voor de Carnaval: gefeest moet er worden, en gedronken bovendien! Joey Martens zal er voor zorgen dat er voldoende gezongen zal worden rondom de Carnaval dit jaar; zijn agenda staat bomvol met optredens in het zuiden van het land. Vele carnavalsvierders zullen mee hossen op de aanstekelijke beats van ‘Zuipen en zingen’.

‘Zuipen en zingen’ werd wederom opgenomen in de studio’s van Strictly Music onder leiding van Peter van Nierop. De tekst werd geschreven door Joey Martens, Ricky Berkers en Peter van Nierop.

Eind 2016 verscheen Joey Martens zijn solo debuut, ‘Leef je leven’. Halverwege 2017 verscheen de zomerse track ‘Obladi Oblada’. Dit was de aftrap van Joey’s solocarrière, na lang de frontman van een populaire coverband geweest te zijn. Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring heeft Joey een volle agenda èn een plek in het Nederlandstalige circuit weten te realiseren.

Wilt u meer informatie over Joey Martens? Dan kunt u terecht op http://www.joeymartens.nl of www.facebook.com/JoeyMartensMusic

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?