Selecteer een pagina

JOHAN HEUSER

JOHAN HEUSER – WAAR MOET IK HEEN ZONDER JOU

(16 oktober 2012) Louter lovende reacties ontvangt Johan Heuser voor de release van zijn gloednieuwe single ‘Waar moet ik heen zonder jou’! De opvolger van de successingle ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’ is vanaf 5 oktober te verkrijgen. Deze tweede release wederom uitgebracht via Twilight Entertainment wordt nu al zeer goed ontvangen. 

Met 35.000 views op Youtube, hoge rotatie bij diverse radiostations en met noteringen in diverse hitlijsten kijkt volkszanger Johan Heuser tevreden terug op zijn vorige single; ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’. Naast dit alles ontving Johan ook nog eens complimenten van Fred, de zoon van Tante Leen. Deze legende uit de Jordaan en enige Nederlandse zangeres ook met een standbeeld, zette het lied in 1955 op de plaat en werd dus eerder dit jaar met succes gecoverd door Johan Heuser.    

Johan Heuser; Geboren in 1977 in Geldermalsen, is een geboren artiest die op de plaat debuteert in het jaar 2000 met de single ‘Waar ik ga en sta’. Zijn samenwerking met Corry Konings, een droom die uitkwam voor Johan, leverde singlehits op voor ‘Een zomer met jou’, ‘De zon’ en de grote hit uit 2002, de ‘Hup hup song’ ! Ook solo heeft deze Betuwse volkszanger al tal van geluidsdragers op zijn naam staan waaronder de albums ‘Ik ben een dromer’ en ‘Hoe zal het morgen zijn’ en daarnaast waren er al vele singles waaronder; ‘Seconden lijken uren’, ‘Het is een feest om hier te zijn’ of ‘Witte rozen bloeien’.      

‘Waar moet ik heen zonder jou’  is een sfeervolle meezinger opnieuw afkomstig uit de studio van Manfred Jongenelis. Een typische Johan Heuser-plaat die met zijn warme timbre wederom zorgt voor het juiste sfeer bij de teksten.  Voor de bijbehorende videoclip reisde Johan onlangs naar de Wilhelminaberg af in het Limburgse Landgraaf. Het team beklom daar meermalen de langste trappen van ons land om fraaie beelden te kunnen schieten.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

JOHAN HEUSER – DE OUDE MUZIKANT – (AVé MARIA)

Johan Heuser is al lang geen onbekende meer in het showbizz wereldje. In 2000 werd Johan ontdekt door niemand minder dan Corry Konings, en dit betekende de start van een succesvolle carrière. Zowel als solo artiest, maar ook met enkele duetten met Corry wist Johan enkele flinke hits te scoren.

Inmiddels heeft Johan opgetreden in vele regionale en landelijke TV programma’s, en zijn muziek  is veelvuldig te horen op de radio zenders in Nederland en Belgie.

Na een wat rustigere periode is Johan er weer helemaal klaar voor om de hitlijsten te bestormen met nieuw materiaal. Samen met zijn nieuwe team van Twilight Entertainment en producer Manfred Jongenelis is er hard gewerkt aan fantastisch nieuw repertoire. De nieuwe single “De Oude Muzikant (Avé Maria)” is hiervan het levende bewijs en de reacties zijn lovend op deze heerlijke vrolijke meezinger. Deze single wordt ondersteund door een geweldige videoclip.

Op zondag 29 april zal Johan Heuser optreden in Sportpaleis AHOY tijdens de Nacht Van Oranje. Hier zal Johan uiteraard zijn nieuwe single “De Oude Muzikant (Avé Maria)” ten gehore brengen.

Meer info over mijn diensten?