Selecteer een pagina

JOHAN MORENO

JOHAN MORENO – WAS DIT LIEFDE

(10 januari 2020) Johan Moreno meldt zich terug met ‘Was Dit Liefde?’, een heerlijke dansbare single waarmee hij de luisteraar terugneemt naar de dansbare eurodance klanken van de ‘90’s. Samen met producer Kees Tel maakte hij een frisse bewerking van Haddaway’s ‘What Is Love’.

De carrière van Johan Moreno neemt steeds serieuzere vormen aan, en met zijn laatste singles weet hij zich steeds beter op de muzikale kaart te zetten. In het dagelijks leven is Johan werkzaam in het grondverzet, maar het artiestenbestaan wordt steeds drukker voor Johan met optredens en zijn liedjes zijn dagelijks te horen op de Nederlandse en Vlaamse radio zenders. Met ‘Wat Is Liefde?’ zal Johan dan ook zeker verdere stappen maken.

Cannonball Media verzorgde de videoclip van ‘Wat Is Liefde’, welke in de komende periode veelvuldig te zien zal zijn.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

JOHAN MORENO – JIJ GELOOFT IN MIJ

(24 mei 2019) ‘Jij Gelooft In Mij’ is het nieuwste wapenfeit van Johan Moreno. Met deze single hoopt hij wederom de playlisten te bestormen van de vele radio stations. Johan schreef dit liedje samen met producer Kees Tel. Het resultaat is een catchy radiovriendelijke schlager-pop achtige single die na één keer beluisteren in je hoofd blijft hangen.

Johan Moreno debuteert in 2017 met de single ‘Dat Doe Jij’. Na ‘Als Ik Naar Je Kijk’, ‘Geef Liefde Een Kans’ en ‘Oh, Blijf Bij Me’ is ‘Jij Gelooft In Mij’ alweer zijn vijfde single. Hiermee hoopt Johan weer een stapje hoger op de ladder te komen.

Osterhase Productions verzorgde wederom de videoclip en hiermee is Johan Moreno klaar voor een zomerhit!

JOHAN MORENO – OH, BLIJF BIJ ME

(21 september 2018) Afgelopen zomer werd Johan Moreno met “Geef Liefde Een Kans” veelvuldig gedraaid op de diverse zenders, en nu presenteert hij zijn nieuwe single “Oh, Blijf Bij Me”. De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Oh, Blijf Bij Me” is een bewerking van “Sometimes”, een grote hit van het Britse synthpop duo Erasure uit 1987, waarvoor Johan samen met Kees Tel de Nederlandse tekst schreef. Cannonball Media verzorgde de videoclip en hiermee is Johan Moreno klaar om het najaar in te gaan.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

JOHAN MORENO – GEEF LIEFDE EEN KANS

(1 juni 2018) Met “Geef Liefde Een Kans” is de zanger Johan Moreno helemaal klaar voor de zomer. In samenwerking met producer Kees Tel produceerde hij een uiterst zomerse en dansbare single.

Johan, die in het dagelijkse leven werk in het grondverzet doet, krijgt het steeds drukker met zijn muzikale hobby. De optredens lopen goed en de singles worden veelvuldig gedraaid op de Nederlandse en Vlaamse radio stations. Daarnaast is de hele familie druk in de weer met Johan’s carrière; vrouwlief Bianca houdt zich bezig met management en boekingen terwijl zoon Givano de website bouwt en onderhoudt en zorgt voor de hoesontwerpen.

Nu hoopt Johan Moreno met “Geef Liefde Een Kans” een volgende stap in zijn muzikale carrière te zetten en de verwachtingen zijn hooggespannen. De videoclip is te zien op de bekende clipzenders. 

JOHAN MORENO – ALS ZE NAAR ME KIJKT

(15 september 2017) “Als Ik Naar Je Kijk” is de titel van de nieuwe single van de in ’s Hertogenbosch geboren zanger Johan Moreno”. De single is geschreven en geproduceerd André Kooiman.

Johan groeide op in een muzikale familie.
Voorlopig blijft het zingen een hobby die Johan naast zijn werk in het grondverzet doet. “Er zijn er heel veel in dit genre die allemaal naam willen maken. En het kost veel tijd en geld om je eigen nummers te produceren. We kunnen nog veel leren, ik op zangles en wij als gezin in de hele organisatie. Maar het mooie is dat het geen energie kost om te zingen voor mensen, om een feestje te bouwen. Dat levert juist energie op.”

“Als Ik Naar Je Kijk” is een vrolijke en dansbare single waarmee Johan een volgende stap hoopt te maken in zijn zangcarrière. De videoclip is te zien op de bekende clipzenders.  

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?