Selecteer een pagina

JOHAN VEUGELERS

JOHAN VEUGELERS – KOFFIE KOFFIE HIER

Nederlands/Belgische zanger/accordeonist Johan Veugelers knalt met ‘Koffie Koffie Hier!’

Fans dwingen release af bij het management

(17 juni 2022) Met het Belgische accordeonduo The Sunsets verbrak hij al verkooprecords, maar ook solo is de Nederlands/Belgische zanger/accordeonist Johan Veugelers een ambiancemaker van formaat. In België staat hij op alle toonaangevende schlagerfestivals. In Nederland is hij alvast een naam in het circuit van de Oktober Festen. Maar hij wil meer…

Afgelopen weekend bracht Johan Veugelers zijn gloednieuwe feesthit ‘Koffie Koffie Hier” op zijn eigen ‘Ambiance XL’ festival. Die oorwurm schreef Johan samen met René Karst (‘Atje voor de Sfeer’) en songwriter-producer Manfred Jongenelis. “Pas op het laatste moment is mijn management overstag gegaan en kregen we de goedkeuring om de song uit te brengen. Vooral de timing was een issue, want zij zagen de release van de koffiesong op een later moment in het jaar. Mijn fans en volgers waren het er de voorbije dagen op sociale media niet mee eens (lacht) en dan druk ik me nog zacht uit. De vele positieve reacties op de filmpjes hebben hun effect niet gemist, want sinds Pinkstermaandag is ‘Koffie Koffie Hier’ digitaal beschikbaar en daar zijn we echt héél blij mee.”

Verfrissend

Na Rita Corita haar ‘Koffie’ en de 35 jaar geleden verschenen hitsingle ‘Eén kopje koffie’ van VOF De Kunst, is er met ‘Koffie Koffie Hier’ van Johan Veugelers eindelijk een nieuwe, frisse koffiesong. “De beat is aanstekelijk en doet misschien denken aan de Roemeense wereldhit ‘Dragostea Din Tei’ (200’) van Haiducii/O-Zone. Onze koffiesong is voor alle duidelijkheid een 100 % origineel liedje, met straks ook nog een aanstekelijk TikTok-dansje dat je terugvindt in de videoclip. Die zijn we een paar dagen geleden gaan draaien in Amsterdam. Regelmatig heeft de regisseur tijdens de opnames ingegrepen, want op de locaties waar we draaiden, kregen we overal heerlijke koffie aangeboden, waardoor we snel de tijd uit het oog verloren (lacht). Ik ben heel blij met ‘Koffie Koffie Hier’. Ik vind het zelf een geweldig veelzijdige single. Niet alleen op een feestje, maar ook gezellig thuis of op de radio verdient dit liedje een plekje in de play- en streamlijsten”, sluit Johan Veugelers af.

‘Koffie Koffie Hier’ van Johan Veugelers verscheen op Entertainium/Buzzard en is nu digitaal beschikbaar. 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?