Selecteer een pagina

JOHAN VLEMMIX

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

HANS SNOEK & JOHAN VLEMMIX – NAAR DE KLOTE

(29 oktober 2021) Volkszanger Hans Snoek en media persoonlijkheid Johan Vlemmix hebben hun krachten gebundeld voor het ultieme party anthem ‘Naar De Klote’. Naar verwachting zal binnenkort heel feestend Nederland & Vlaanderen deze track luidkeels meezingen. De productie werd verzorgd door Kees Tel.

Kees Tel tekende voor de productie en Cannonball Media verzorgde een spectaculaire videoclip.

Binnenkort verschijnt het nieuwe album van Hans Snoek, getiteld ‘Een Mooie Dag’ waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd. De single verschijnt via Hit It! Music.

JOHAN VLEMMIX FT DE GANGMAKERS – KARTOFFELSALAT

(3 juli 2015) “Kartoffelsalat (Dicke Titten)” is de titel van de nieuwe single van het Groningse feestduo De Gangmakers die hiervoor de samenwerking aanging met Johan Vlemmix. In de Duitse versie is dit nummer al een enorme “Ballermann/Mallorca/Après Ski”-hit, welke nu ook in de versie van De Gangmakers de lage landen zal veroveren. Dit duo staat al enkele jaren garant voor feest en brachten reeds enkele succesvolle singles uit. Johan Vlemmix behoeft natuurlijk weinig introductie. Als zanger, presentator en BN-er weet hij steeds zich steeds in de kijker van de media te spelen.  De nieuwe single “Kartoffelsalat (Dicke Titten)”, welke geproduceerd is door topproducer Kees Tel, zal in de komende periode dan ook volop te horen zijn in de Nederlandse feesttenten en aan de Spaanse costa’s.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

JOHAN VLEMMIX – OLEE

(6 juni 2014) Johan Vlemmix laat weer van zich horen met zijn WK lied “Olee”. Dit keer een verrassend lied geschreven en gecomponeerd door de legendarische producer Hans van Hemert (bekend van o.a. Luv’, Mouth & MacNeal, Vulcano e.v.a.) Eenmaal beluisterd blijft het lied, gezongen door een stadion-speaker, dagen in je hoofd hangen. Hans van Hemert staat onder andere bekend als componist van het oranje lied “Wij houden van Oranje”, gezongen door Andre Hazes.

JOHAN VLEMMIX – WIETMACHINE

(14 februari 2014) Carnaval komt er weer aan en dat betekent dat ook Johan Vlemmix uit Eindhoven weer warm loopt. Hij komt met een speciaal carnavalslied met de titel “Wietmachine”.

Vlemmix speelt daarmee in op het grote aantal wietkwekerijen dat in Noord Brabant wordt aangetroffen en ontmanteld. Met zijn Partij Van De toekomst voert hij dan ook een campagne met een heuse wietmachine.

De single “Wietmachine” dreigt nu één van de carnavalskrakers van 2014 te worden. De “Wietmachine” bezorgde Johan Vlemmix inmiddels al veel aandacht in de landelijke media en Johan zal o.a. zijn lied vertolken in het TV programma Toppers van Oranje en Radio 538. (HIT IT! Music)

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

JOHAN VLEMMIX FT JACK KUNKELS – BEATRIX BEDANKT

(7 februari 2013) Na alle positieve reacties op het loflied “Beatrix Bedankt” na de uitzending op de vele radio en televisieprogramma’s en weblog’s op internet hebben Johan Vlemmix & Jack Kunkels besloten om tóch een fysieke CD single van dit lied te persen. Speciaal hiervoor zijn ze nogmaals de studio ingegaan om de puntjes op de “i” te zetten. Bij deze het resultaat! (HIT IT! Music / www.hititmusic.nl)

Meer info over mijn diensten?