Selecteer een pagina

JOHN HEESAKKERS

JOHN HEESAKKERS – WANNEER DANS JIJ MET MIJ

(12 augustus 2022) Kleine feestjes, leuke partijtjes , dat is aan John Heesakkers niet meer besteed! De Limburgse zanger, geboren en getogen in Hoensbroek is klaar voor het grotere werk. Zijn vorige hits ‘Layla’ en ‘Als Je Ogen Niet Meer Spreken’ worden goed ontvangen bij het grote publiek. Zowel de performance en sound van deze sympathieke zanger, worden steeds volwassener en professioneler!

Met louter top mensen om zich heeft John met zijn team weer een mooie zomerse hit geproduceerd dat luistert naar de titel ‘Wanneer Dans Jij Met Mij’.

Deze alweer 19de single is wederom geproduceerd door  Sonic Solutions uit Roosendaal.

Credits gaan ook uit naar Natasja van Toom (backing vocals), Hans Louws (tekstschrijver) en Daniel Mets (accordeon).

Met ; Wanneer Dans Jij Met Mij’ hoopt Heesakkers weer een veel mensen blij te maken en menig feestje te voorzien van top entertainment! Voor de thuisblijvers is deze single voorzien van een geweldige videoclip . Ook deze productie valt weer onder het label van Hit It! Music.

 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

JOHN HEESAKKERS – ALS JE OGEN NIET MEER SPREKEN

(7 januari 2022) De Corona crisis heeft heel Nederland nog steeds in zijn greep, dat betekent niet dat John Heesakkers bij de pakken neerzit; sterker nog de sympathieke zanger uit Hoensbroek komt binnen een jaar alweer met een nieuwe single die luistert naar de titel ‘Als Je Ogen Niet Meer Spreken’.

Daar waar zijn vorige plaat het goed deed, hoopt de zanger dat hij met deze potentiële hit ook weer de nodige aandacht en waardering krijgt van de verschillende Nederlandse muziek zenders!

Het nummer is 20 jaar geleden uitgebracht door Dennie Damaro, echter hoopt John met zijn warme stem en het nummer meer uptempo te geven de plaat naar een hoger niveau te tillen.

Om dit te realiseren heeft hij besloten om dit nummer onder te brengen bij een ander label namelijk    HIT IT! Music  en Casper Janssen Music Promotion zal de plugging/promotie verzorgen.

Een kenmerkend detail is natuurlijk de accordeon die zeker niet mag ontbreken, welke wordt verzorgd door Daniel Metz, achtergrond zangeres is niemand minder dan Natasja den Toom …

Deze mooie productie wordt weer verzorgd door het productie team  Sonic Solutions uit Roosendaal.

JOHN HEESAKKERS – LAAT MIJ MAAR GAAN

(22 januari 2021) ‘Laat Mij Maar Gaan’ is alweer de 17e single van John Heesakkers en de opvolger van ‘Geef Me Jouw Liefde’.

Deze sympathieke zanger uit Hoensbroek heeft deze keer gekozen voor een autobiografisch nummer. Daar waar John zijn teksten altijd zelf schrijft heeft hij het deze keer in handen gelegd van Pascal de Vormer, die zijn sporen reeds heeft verdiend in de Nederlandse muziek industrie.

Het zeer succesvolle Roosendaalse productie team Sonic Solutions (J v Dijk & M Clerkx) zijn verantwoordelijk voor deze productie.

‘Laat Mij Maar Gaan’ Is John dan ook op het lijf geschreven, na vele ups en downs lacht het leven hem nu toe. Zijn familie ,waaronder zijn vrouw Wilma zijn dan ook zijn drijfveer voor het maken van muziek.

Zoals we van John gewend zijn , is ook dit dansnummer voorzien van accordeon partijen (Daniel Metz). De bijbehorende videoclip, gemaakt door vader en zoon Heesakkers, is te bewonderen op het bekende clipkanalen

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

JOHN HEESAKKERS – GEEF ME JOUW LIEFDE

(26 juni 2020) Terwijl de hele entertainment industrie op zijn gat ligt en Corona ons dagelijks leven beheerst, heeft zanger John Heesakkers uit Hoensbroek zeker niet stil gezeten .
Sterker nog, de zomer is nog maar net begonnen en hij komt keihard terug met een knetter van een zomerhit!
‘Geef Me Jouw Liefde’ komt dan ook recht uit zijn hart, omdat hij de tekst zelf heeft geschreven.
Voor de 53 jarige zanger is dit alweer zijn 16de single.
Deze goedlachse Hoensbroekenaar houdt de touwtjes graag in eigen handen, zo zien we in zijn bijbehorende videoclip. Met zijn zoon en vrouw aan zijn zijde is er hard gewerkt aan deze mooie video, waar Wilma, zijn grote liefde, de show steelt.
De3 plugging/promotie zal in handen zijn van Casper Janssen Music Promotion en de single verschijnt via het label CD Hamster Music.

Meer info over mijn diensten?