Selecteer een pagina

KEVIN MADERO

KEVIN MADERO – MIJN EERSTE WOORD

(29 april 2015) We kennen het allemaal wel: Als kind gedragen we ons niet altijd zoals ouders dat graag zouden zien. Dat was ook bij Kevin het geval. Nu komt hij met een zeer persoonlijke ode aan zijn moeder. Op “Words” van de Bee Gees (het lievelingsnummer van zijn moeder) schreef en zong hij “Mijn eerste woord” speciaal voor zijn moeder ter ere van haar 50e verjaardag. Met tranen in de ogen stonden de gasten te luisteren naar de pakkende tekst. Dat leidde er toe dat “Mijn eerste woord” op single uitgebracht werd. Nu kunnen ook anderen van deze fantastische emotionele single genieten.

Puur en recht uit het hart. Dat is de beste omschrijving voor Kevin’s nieuwe single. Even geen uptempo track, maar puur gevoel. Een plaat waarin Kevin’s uitmuntende zangkwaliteiten en een muzikale climax samen komen. 

Kevin’s vorige single “Dat komt allemaal door jou” heeft veel airplay gehad, en is lang door alle radiostations gedraaid. Met Moederdag in zicht kan het natuurlijk niet anders dan dat “Mijn eerste woord” weer een single op de juiste plek is.

Laat u verbazen door de puurheid van de single!

Op 9 mei aanstaande is de singlepresentatie van Kevin in Cafe / Zaal Ramona op de Schootsestraat 66 in Eindhoven. Diverse artiesten zullen wederom hun medewerking verlenen aan deze presentatie, die om 19.30 uur van start gaat.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

KEVIN MADERO – DAT KOMT ALLEMAAL DOOR JOU

(21 november 2014) U kent Kevin Madero wellicht al van zijn voorgaande singles: “Zo zonder jou” en “Zomerparadijs”. Met de nieuwe single “Dat komt allemaal door jou” slaat Kevin een nieuwe weg in: Pop meets Nederlandstalig. Een eigenwijze track, met een unieke eigen sound.

Jaren geleden begon Kevin als tiener met het zingen in het café. Zijn unieke stemgeluid en extreme muzikaliteit bleef niet onopgemerkt! Vrij snel werd hij overal gevraagd om op te komen treden. Zijn muzikaliteit is uniek. Zo heeft hij op zijn Facebook pagina diverse korte clipjes staan waarin hij achter de piano te horen is. Dat bezorgt u gegarandeerd kippenvel. Een artiest met kwaliteiten noemen ze dat in het Brabantse land.

Zijn nieuwe single “Dat komt allemaal door jou” heeft hij samen met Peter van Nierop, van Strictly Music geschreven en geproduceerd. Het streven naar perfectie is in deze nieuwe single duidelijk hoorbaar: Niets maar dan ook niets is aan het toeval overgelaten.

Ondertussen is Kevin in de studio al weer druk bezig met een opvolger. Deze gaat gegarandeerd weer opvallen.

Houdt deze rasartiest in de gaten!

U kunt Kevin volgen op Facebook via: https://www.facebook.com/kevin.madero.5

Of via zijn website: www.kevinmadero.nl

Meer info over mijn diensten?