Selecteer een pagina

MAICO

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MAICO – MALIBU

(24 mei 2024) De Enschedese zanger Maico heeft met ‘Malibu’ misschien wel dé zomerhit voor 2024 in handen. In deze song zingt hij op pakkende wijze over tropische oorden en het verkoelende Caribische drankje  Malibu.

De tekst werd wederom geschreven door vaste tekstschrijver Ruben Zonnebeld, die al veel teksten voor Maico heeft verzorgd. Producer Joris van Dijk (Sonic Solutions) wist het geheel te gieten in een tropisch jasje. Volop zomerse klanken zorgen ervoor dat je meegezogen wordt in deze heerlijke productie die zoals al z’n laatste singles een herkenbare sound hebben.

‘Malibu’ wordt wederom uitgebracht door Hit It! Music, het label waar Maico zich al sinds enkele jaren aan verbonden heeft. Met een goed gevulde agenda met optredens door het hele land is ‘Malibu’ en nieuwe stap in de carriere van de spontane zanger.

(www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

MAICO – WANNEER DANS JE EENS MET MIJ (HARDSTYLE REMIX)

(9 februari 2024) In afwachting van de binnenkort te verschijnen gloednieuwe single van de Enschedese zanger Maico, verschijnt er nu een hardstyle remix vn zijn eerdere hit ‘Wanneer Dans Je Eens Met Mij’. Dit nummer is door Joe Evico onder handen genomen en in een beukende versie  gegoten!

(www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MAICO – ER GING EEN WERELD VOOR ME OPEN

(4 augustus 2023) Maico bezingt in zijn nieuwe liefdesliedje ‘Er ging een wereld voor me open’ de wereldreis die hij met een leuk iemand wil gaan maken. Omdat volgens Maico de meeste liedjes die over de liefde gaan vaak de woorden ik hou van jou en ik blijf je trouw herbergen, heeft hij samen met z’n vaste tekstschrijver Ruben Zonnebeld gebrainstormd over een leuke verhaallijn. Tijdens zo’n rondreis doe je vaak bijzondere dingen zoals het bezoeken van de mooiste plekjes in landen en steden. Die vormen dan ook de basis van deze eigen creatie die door producer Joris van Dijk (Sonic Solutions) is bedacht. Volop zomerse klanken zorgen ervoor dat je meegezogen wordt in deze prachtige productie die zoals al z’n laatste singles een herkenbare sound hebben.

De spontane zanger is ook erg blij met de inmiddels jarenlange samenwerking met platenlabel Hit It! Music van Casper Janssen. Gemiddeld brengt Maico twee singles per jaar uit en dat heeft er mede voor gezorgd dat zijn agenda goed gevuld is. Onlangs heeft hij een overeenkomst gesloten met Euro Entertainment Enschede die hem landelijk nog populairder maakt dan dat hij al is.

(www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

MAICO – GEEF NIET OP

(23 januari 2023) Met ‘Geef Niet Op’ presenteert de uit Enschede afkomstige zanger Maico zijn allernieuwste single. Na een jarenlange samenwerking met producer Harald Queens, ging Maico voor ‘Geef Niet Op’ de samenwerking aan met het in Roosendaal gevestigde productersteam Sonic Solutions. “Met Harald Queens heb ik een fijne en vruchtbare samenwerking gehad. Nu vond ik het echter tijd om mijn horizon te verbreden en om eens met anderen te werken. Ik kwam uit bij Sonic Solutions, die zich inmiddels ruimschoots bewezen hebben als hitgevoelige producers, en ik ben zeer verheugd deze stap genomen te hebben” aldus een enthousiaste Maico over zijn nieuwe productie. ‘Geef Niet Op’ is een Nederlandstalige bewerking van de No Mercy klassieker ‘Please Don’t Go’ waarvoor Maico’s vaste tekstschrijver Ruben Zonnebeld een passende tekst schreef.

Hiermee is Maico’s eerste wapenfeit van 2023 een feit

(www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MAICO – ZOVEEL MEER

(10 juni 2022) ‘Zoveel Meer’ is het nieuwste wapenfeit van de uit Enschede afkomstige zanger Maico. Het betreft een uiterst commerciële en zomerse single. De productie lag wederom in handen van de succesvolle producer Harald Queens (bekend van o.a. Raymon Hermans, Rutger van Barneveld, Rudy de Wit, Yosee e.v.a.), die ook voor de compositie zorgde en de tekst werd geschreven door Ruben Zonnebeld. Hiermee is Maico weer helemaal klaar voor de komende periode. Een prachtige sfeervolle videoclip zal deze release ondersteunen.

(www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

MAICO – WE DOEN NOG EEN DRANKJE (KNSHA HARDSTYLE REMIX)

(14 januari 2022) De hit ‘We Doen Nog een Drankje’ van de Enschedese zanger Maico is nu door KNSHA in een beukende hardstyle remix gegoten.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MAICO – HET IS WEER WEEKEND

(14 mei 2021) Met ‘Het Is Weer Weekend’ laat de uit Enschede afkomstige zanger Maico weer van zich horen, en heeft hij weer een ijzersterke opvolger in handen van zijn airplayhit ‘We Doen Nog Een Drankje’. De productie lag wederom in handen van de succesvolle producer Harald Queens (bekend van o.a. Raymon Hermans), die ook voor de compositie zorgde en de tekst werd geschreven door Ruben Zonnebeld. Hiermee is Maico weer helemaal klaar voor de komende periode, waarin er hopelijk weer volop opgetreden kan worden. De eerste reacties op ‘Het Is Weer Weekend’ zijn in ieder geval veelbelovend te noemen en zoals het er naar uitziet kan Maico hiermee weer een succes op zijn CV toevoegen.

Een passende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.  (www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

MAICO – WE DOEN NOG EEN DRANKJE

(24 juli 2020) Het gaat goed met de carrière van de 25-jarige Maico uit Enschede. Vol trots presenteert hij zijn gloednieuwe single ‘We Doen Nog Een Drankje’, en hij heeft hiermee een ijzersterke opvolger van ‘Wanneer Dans Je Eens Met Mij’ in handen. Met zijn vorige singles wist Maico uitstekende airplay te behalen bij de radio stations en flinke streamings-aantallen en YouTube views. Dit alles resulteerde in een goed gevulde agenda met optredens.

‘We Doen Nog Een Dranklje’werd wederom  geproduceerd door Harald Queens (bekend van o.a. Raymon Hermans) en Ruben Zonnebeld tekende voor de tekst. Het resultaat is een uiterst commercieel en pakkend liedje waarmee Maico ongetwijfeld stappen zal maken in zijn carrière. (www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

MAICO – WANEER DANS JE EENS MET MIJ

(17 januari 2020) 24 jaar is hij inmiddels, en de Enschedese zanger Maico timmert hard aan de weg. Zijn laatste singles werden goed opgepikt door radio en veelvuldig gedraaid in het land. Daarnaast tourt hij wekelijks het hele land door dankzij een goedgevulde agenda met optredens. Nu verschijnt zijn nieuwste wapenfeit d.m.v. een gloednieuwe single ‘Wanneer Dans Je Eens Met Mij’. Wederom werd deze track geproduceerd door Harald Queens (bekend van o.a. Ramon Hermans) en Ruben Zonnebeld tekende voor de tekst. ‘Wanneer Dans Je Eens Met Mij’ is een uiterst pakkende en dansbare song met moderne invloeden. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen en deze single zal Maico dan ook dichter bij de grote doorbraak brengen.  (www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MAICO – EEN NIEUW BEGIN

(12 april 2019) De 24-jarige Enschedese zanger Maico presenteert met ‘Een Nieuw Begin’ zijn allernieuwste single. Hij dook hiervoor wederom met zijn vaste producer Harald Queens (o.a. Raymon Hermans, Robert Pater, Rudy de Wit, Colinda e.v.a.) de studio in met een swingende en spetterende single als resultaat. Hiermee heeft hij een perfecte opvolger van ‘Je Bent Er Één Uit ’n Miljoen’ uit 2018 in handen.

Maico heeft inmiddels een drukke agenda en weet tijdens zijn vele optredens in het land keer op keer de boel op zijn kop te zetten. Zijn liedjes zijn met grote regelmaat van de klok te horen op de Nederlandse radiostations, kortom: Maico gaat als een speer. De nieuwe single ‘Een Nieuw Begin’ zal er dan ook zeker toe bijdragen dat Maico een volgende stap kan zetten in zijn carrière.

De bijbehorende videoclip van ‘Een Nieuw Begin’ is volop te bewonderen op de clip kanalen. (www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

MAICO – JE BENT ER één uit ‘n miljoen

(18 mei 2018) Met “Je Bent Er Eén Uit ’n Miljoen” schiet de 23-jarige Enschedese zanger Maico wederom een schot in de roos en heeft hij een potentiële zomerhit in handen. De afgelopen maanden heeft hij samen met zijn vaste producer Harald Queens hard aan deze single gewerkt, en het resultaat mag er wezen.

Maico timmert al enkele jaren stevig aan de weg en bracht reeds enkele singles uit. Hiermee wist hij flink de aandacht op zich te vestigen en het leverde hem een goedgevulde agenda met optredens door heel het land op. Met de nieuwe single “Je Bent Er Eén Uit ’n Miljoen” zet Maico een volgende stap in zijn carrière. “Ik krijg erg positieve reacties op dit liedje en ben erg blij met het eindresultaat. Ik kan niet wachten om hiermee straks de bühne op te gaan en mijn nieuwe single live te presenteren aan het publiek” aldus Maico over zijn nieuwe single.

Uiteraard is de bijbehorende videoclip van “Je Bent Er Eén Uit ‘n Miljoen” volop te bewonderen op de clip kanalen. 

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

MAICO – LACH, LEEF EN GENIET

(21 juli 2017) De 22-jarige Maico uit Enschede heeft met zijn nieuwe single “Lach, Leef En Geniet” een zomerse kneiter in handen. De productie lag wederom in handen van hitproducer Harald Queens (o.a. Raymon Hermans, Rudy de Wit e.v.a.)

Maico timmert al enkele jaren stevig aan de weg en bracht reeds enkele singles uit. Hiermee wist hij flink de aandacht op zich te vestigen en het leverde hem een goedgevulde agenda met optredens door heel het land op. Met de nieuwe single “Lach, Leef En Geniet” hoopt Maico een volgende stap te kunnen zetten in zijn carrière.  “Ik wilde weer gaan voor een lekker pakkend zomers liedje, wat gemakkelijk in het gehoor ligt waardoor het hopelijk snel opgepikt wordt door het publiek” aldus Maico over zijn nieuwe single.

Uiteraard is de bijbehorende videoclip van “Lach, Leef En Geniet” volop te bewonderen op de clip kanalen.

MAICO – IK WIL WEER MET JE DANSEN

(19 augustus 2016) De Enschedese zanger Maico (21) gaat voor de videoclip van zijn nieuwe single “Ik Wil Weer Met Je Dansen” uit de kleren. Het idee om in ‘adams kostuum’ in de clip te verschijnen kwam van Maico zelf. “Ik zing in het liedje over ‘zonder kleren zwemmen in de zee’, en het leek me daarom dat ik in de clip niet achter kon blijven.” vertelt de moedige zanger.

Met “Ik Wil Weer Met Je Dansen” brengt de zanger een heerlijke dansbare vrolijke single uit. Het is de opvolger van “Jij Bent Mijn Nummer 1” waarmee Maico vorig jaar volop airplay wist te vergaren op de diverse radio stations in Nederland en Vlaanderen, en waarmee hij zelfs in het SBS programma Utopia te zien was. Voor de nieuwe single “Ik Wil Weer Met Je Dansen” ging Maico de samenwerking aan met hitproducer Harald Queens (bekend van o.a. Raymon Hermans, Rudy de Wit e.v.a.). “De nieuwe samenwerking met Harald Queens heb ik als zeer verfrissend ervaren. Harald heeft hiermee een extra dimensie aan de ‘Maico-sound’ gegeven, en begreep precies welke kant ik op wilde.” aldus een enthousiaste Maico over zijn nieuwste schijfje.

Maico heeft inmiddels een goed gevulde agenda met optredens door heel het land en hij heeft een trouwe schare (vooral vrouwelijke) fans.

Uiteraard is de bijbehorende videoclip van “Ik Wil Weer Met Je Dansen” volop te bewonderen op de clip kanalen. (www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

MAICO – JIJ BENT MIJN NUMMER 1

(5 juni 2015) Met “Jij Bent Mijn Nummer 1” presenteert de 20-jarige Maico alweer zijn zesde single. Voor de release van deze single ging de uit Enschede afkomstige zanger de samenwerking aan met het label Hit It! Music en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Samen met topproducer Jeroen Dirksen (bekend van zijn werk met o.a. Thomas Berge, Mulder & Mulder en Frans Bauer) werd er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe sound. Het resultaat is een frisse en opzwepende, dansbare plaat waarmee Maico klaar is voor de zomer van 2015.

Maico heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd en beschikt over een drukke agenda met optredens door heel het land en hij heeft een trouwe schare (vooral vrouwelijke) fans.

Uiteraard is de bijbehorende videoclip van “Jij Bent Mijn Nummer 1” volop te bewonderen op de clip kanalen. 

Meer info over mijn diensten?