Selecteer een pagina

MANNES

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MANNES- IN DE WARME ZON

(7 juli 2023) Het leek even stil rondom Mannes, maar achter de schermen is in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een fantastische nieuwe single, ‘In De Warme Zon’. Hiermee vervolgt Mannes de ingeslagen weg die hem met singles zoals ‘Breng Mij Haar Terug’ en ‘Sluit ik Mijn Ogen’ reeds veel succes bracht. Samen met topproducer Manfred Jongenelis achter de knoppen kwam en heerlijke zomerse en volkse track met hitpotentie tot stand die zijn weg naar de liefhebbers zeker zal weten te vinden.  

‘In De Warme Zon’ verschijnt via CD Hamster Music en Casper Janssen Music Promotion verzorgt de plugging/promotie. Deze release zal ondersteund worden met een passende videoclip die te zien is op alle bekende clipkanalen.

MANNES- SLUIT IK MIJN OGEN

(30 april 2021) Na het succes van de single ‘Breng Mij Haar Terug’ werd er reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe single van Mannes. Deze is nu een feit en heet ‘Sluit Ik Mijn Ogen’. Manfred Jongenelis is verantwoordelijk voor de kristalheldere productie, en ‘Sluit Ik Mijn Ogen’ is een prachtige single geworden. Mannes’ goede vrienden Harm Wolters (Ancora) en manager Henk den Draaier hebben achter de schermen volop meegeholpen met de totstandkoming van deze nieuwe release. ‘Sluit Ik Mijn Ogen’ is de eerste single op Mannes’ nieuwe label CD Hamster Music en hiermee heeft Mannes zijn team compleet om zijn carrière naar een hoger plan te tillen. De tekst handelt over moederliefde, waardoor deze single naadloos aansluit bij de komende moederdag op 9 mei a.s.

Casper Janssen Music Promotion verzorgt de plugging/promotie en deze release zal ondersteund worden met een passende videoclip, geschoten door de Clipfabriek, is te zien is op alle bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MANNES – DAT IS LEVEN

(7 juli 2017) Mannes Bel lanceert als voorloper van z’n aanstaande album het gezellige nummer ‘Dat is leven’

Na een paar keer de nieuwe single ‘Dat is leven’ van Mannes te hebben gehoord is de kans groot dat je het refrein niet uit je hoofd krijgt. In de kroeg zullen de volgende zinnen dan ook luidkeels worden meegezongen. ‘Dat is leven, precies zoals ik dat wil. Wat een ander ook zegt, is het goed, is het slecht. Denk ik dat ik daar zwaar aan til. Gewoon gezelligheid en niet veel zorgen, daar schiet je niets mee op. Het leven is te kort, dus wij gaan voor de top’.

Producer Martin Sterken is verantwoordelijk voor zowel de tekst als het arrangement. ‘Met Martin werk ik al heel veel jaren graag samen. Ik gaf hem enkele weken geleden aan dat ik op zoek was naar een vrolijk zomers lied. Het toeval wilde dat op dat moment ook Henri van Velzen aanwezig was in de studio. Hij was erg onder de indruk en stelde voor om ‘Dat is leven’ op zijn platenlabel HVV Records uit te brengen. Enkele dagen later volgde een goed gesprek waarin werd afgesproken dat er dit jaar ook nog een album op zijn label zal verschijnen. Daarop komen m’n laatste vier singles en 8 covers die ik in een grijs verleden ooit heb uitgebracht. Deze gaan we in een hedendaags jasje steken’, vertelt een zeer enthousiaste Mannes.

De clip is opgenomen op door William ten Kate op een 112 jaar oud schip in de wateren rondom Wanneperveen. ‘Het was nog maar even de vraag of het met het weer allemaal goed zou komen. Aanvankelijk leek het erop dat het zou gaan regenen, maar na een half uurtje klaarde het weer gelukkig op’, aldus de uit Zwolle afkomstige zanger.

Meer info over mijn diensten?