Selecteer een pagina

MARGRIET HERMANS

MARGRIET HERMANS – LEKKER BLIJVEN HANGEN (UIT LIEFDE VOOR MUZIEK)

(9 september 2022) Door haar opmerkelijke deelname aan de Vlaamse tegenhanger van “Beste Zangers”, “Liefde Voor Muziek” is Margriet Hermans weer helemaal terug als zangeres. Haar bewerkingen van ‘Spiegelbeeld’ van Suzan & Freek en ‘She’s After My Piano’ van 2 Fabiola, wat nu ‘Lekker Blijven Hangen’ heet, zijn echte klappers uit het VTM programma. ‘Lekker Blijven Hangen’, met tekst van Suzan Stortelder van Suzan & Freek, van Margriet Hermans is door de Vlaamse kijkers van Eén en de luisteraars van Radio2 verkozen tot dé hit van de zomer van 2022. Een ontroerde Margriet Hermans kreeg de Zomerhit-trofee uit handen van Peter Van de Veire, tijdens de grote liveshow.

Het werd een spannende strijd: wie zou dit jaar met de felbegeerde prijs naar huis gaan? Niet een jong Belgisch talent of Nederlandse sterren als Snelle, Emma Heesters of Jaap Reesema ging er met de prijs vandoor, maar de 68-jarige Margriet Hermans. Het publiek en alleen het publiek bepaalde wie won. De winnaar was pas bekend wanneer elke stem geteld was.

In 2014 won 2 Fabiola de Zomerhit met het orgineel ‘She’s After My Piano’. Nu heeft heeft Margriet met haar bewerking de Zomerhit 2022. Zo schrijft ze geschiedenis, want het is de eerste keer dat twee verschillende versies van een nummer allebei een Zomerhit winnen.

In Vlaanderen is Margriet al jaren een zeer bekende persoonlijkheid. Ze maakte naam als politica, zangeres, presentatrice en TV persoonlijkheid. Zo had ze jarenlang haar eigen talkshow “Margriet”, een waar kijkcijferkanon in Vlaanderen. Ook in Nederland geniet Hermans veel bekendheid als TV persoonlijkheid en zangeres. Zo zong zij in duet met Robert Long op het album ‘Uit Liefde En Respect Voor Gershwin’ en was zij te zien in programma’s zoals “De TV Show”, “De Schreeuw Van De Leeuw” en “Op Volle Toeren”.

Hoe je het ook wendt of keert haar populariteit is nog altijd niet afgenomen en Margriet voelt zich op het podium en voor de camera nog steeds als een vis in het water.

Onlangs trad Margiet Hermans op tijdens de Foute Party voor 20.000 uitzinnige fans in het Antwerpse Sportpaleis. Met de bijhorende TikTok moves van Margriet is deze ‘Lekker Blijven Hangen’ dé hit van de zomer in Vlaanderen, en nu is Nederland aan de beurt. Zet de stoelen maar aan de kant! Er is tevens een Thierry von der Warth Remix beschikbaar.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?