Selecteer een pagina

ALBERTO

ALBERTO – FEESSIE BIJ KEESSIE

15 februari 2019) Met Carnaval in aantocht kon het niet uitblijven dat er een liedje zou worden gemaakt over Kees van der Staaij.

In deze meezinger wordt hij aardig op de korrel genomen. Het liedje wordt gezongen door Alberto die enkele jaren geleden Onno Hoes toezong met ‘Onno mag ik je Toyboy zijn? wat toen een carnavalskraker werd.

De kans is groot dat er binnen enkele weken onder de rivieren massaal zal worden gezongen: ‘We hebben een feessie bij Keessie in de kerk’!

“Homo, hetro, transsekueel Keessie houdt van iedereen evenveel” is een stukje uit de tekst.

Het lied komt van de makers van “Onno mag ik je toyboy zijn?” en “Losse handjes van Blond en Blauw wat ging over Camiel Eurlings.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

ALBERTO – LET’S PLAY DARTS

(6 januari 2017) Het dartsvirus neemt, na de overwinning van Mighty Mike , ongekende vormen aan. Ook Alberto, die we nog kennen van “Onno, mag ik je Toyboy zijn?” is hiermee besmet. Viel hij eerst nog op burgemeesters,  nu is Alberto op zoek naar een echte kerel die onehundredandeighty’ kan gooien.

Met het liedje “Let’s Play Darts” richt Alberto dit jaar al zijn pijlen op Carnaval. Samen met z’n maten Cowboy Boy en Gewonde Knie doet hij een gooi naar de titel ‘Het Leukste Carnavalslied van 2017’.

Het nummer is gebaseerd op wat iedereen tijdens het darten zingt. Ook wel bekend als “Tè tèdèdèdè dèdèdèdèdè”. Iedereen kent het en iedereen zingt het. De videoclip wordt op dit moment opgenomen en de kans is groot dat Alberto met dit aanstekelijke lied weer midden in de roos schiet.

 De single is vanaf 4 januari 2017 te downloaden op o.a. iTunes en Spotify.

Volg Alberto op Facebook: Alberto (Toyboy) van Dam

Twitter en Instagram: Alberto Toyboy

ALBERTO – PLAYA PARACETAMOL

(29 juli 2016) Alberto laat de zon schijnen met zomersingle: Playa Paracetamol

Alberto en zijn kompanen Cowboy Boy en Gewonde Knie zijn helemaal klaar voor de zomer en dat laten ze graag horen!

Na het grote succes van de hitsingle Onno, mag ik je Toyboy zijn? (lied over de  ex-burgemeester van Maastricht Onno Hoes), komt Alberto nu uit met de super zomerse single Playa Paracetamol!

In Playa Paracetamol neemt deze mannelijke K3 je mee naar een wereld waar alles kan en waar het elke dag feest is!

Maar waar feest is ligt de man met de hamer op de loer. Vergeet dus niet je paracetamol mee te nemen!

                       Playa Paracetamol is te downloaden via o.a. iTunes en Radio538.       

Een groot feest wordt het ook tijdens de optredens van Alberto. Hier kan volop meegezongen en meegedanst worden op de vele bekende liedjes die zij ten gehore brengen.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?