Selecteer een pagina

MARLOUS

MARLOUS – VERLANGEN NAAR EEN HERRINERING

(24 mei 2019) Met ‘Verlangen Naar Een Herinnering’ keert Marlous, na een rustigere periode vanwege de geboorte van haar tweeling weer genadeloos terug met een fantastische single. Kees Tel verzorgde de compositie en de productie en deze samenwerking met Marlous heeft wederom een topresultaat tot stand gebracht. Na de hits ‘Er Komt Een Andere Tijd’, ‘Verlaat Me Niet’ en ‘Liefde Van Mijn Leven’ zal Marlous naar verwachting weer hoog gaan scoren met ‘Verlangen Naar Een Herinnering’, welke de voorloper is van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Marlous. In haar wekelijkse massaal bekeken vlogs op YouTube kun je alle ontwikkelingen volgen over de carrière van Marlous en de totstandkoming van haar nieuwe album, maar ze geeft ook een kijkje in haar privé leven en het kersverse moederschap.

Voor ‘Verlangen Naar Een Herinnering’ is natuurlijk wederom een prachtige, zomerse videoclip geschoten welke te zien is op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

MARLOUS FT PIET JR – LIEFDE VAN MIJN LEVEN

(6 juli 2018) Met ‘Liefde Van Mijn Leven’ presenteert Marlous haar allernieuwste zomerhit en heeft ze dé perfecte opvolger van ‘Verlaat Me Niet’ in handen. Opvallend is dat Marlous voor ‘Liefde Van Mijn Leven’ een samenwerking is aangegaan met de Zwolse rapper Piet Jr. van de Gipsy Maffia. De productie werd wederom verzorgd door Kees Tel.

Het gaat goed met de carrière van de mooie Marlous. Haar wekelijkse vlogs worden wekelijks massaal bekeken op YouTube en onlangs was de zangeres nog te zien in het SBS TV programma ‘So You Think You Can Sing’.

Voor ‘Liefde Van Mijn Leven’ werd wederom een stijlvolle videoclip geschoten door Cannonball Media. Op zondag 8 juli a.s. vindt de landelijke TV première plaats van de nieuwe single in het RTL4 programma ‘Life Is Beautiful’. 

MARLOUS – VERLAAT ME NIET

(16 februari 2018) Met ‘Verlaat Me Niet’ laat de mooiste zangeres van Nederland, Marlous, weer van zich horen. ‘Verlaat Me Niet’ is een pakkende kwaliteitssingle waarmee Marlous weer hoge ogen zal gaan scoren. De productie lag wederom in handen van Kees Tel (bekend van o.a. Gerard Joling, Jody Bernal en René Schuurmans).

De mooie Marlous kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een mooie carrière. Met singles ‘Als Hij ’s Nachts Piano Speelt’, ‘Jij Alleen Jij’ , ‘Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit’, ‘Je Zeurt Teveel’, ‘Verboden Liefde’ en ‘Bedankt Voor Jouw Liefde’ wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. Haar debuutalbum ‘Ik Voel Me Goed’ (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals het in 2012 verschenen tweede album ‘Verslaafd Aan Muziek’, met daarop de hits ‘Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen’ en ‘De Dag Is Voorbij’.

 Marlous dankt haar bekendheid o.a. aan haar eigen “real-life” soap. Ze maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje ‘Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)’ zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op.

 De nieuwe single ‘Verlaat Me Niet’ wordt uiteraard ondersteund door een prachtige videoclip.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MARLOUS – ER KOMT EEN ANDERE TIJD

(27 mei 2016) Na een wat stillere periode keert de mooiste zangeres van Nederland, Marlous, terug met een perfecte zomersingle “Er Komt Een Andere Tijd”. Marlous schreef deze single zelf met behulp van producer Kees Tel en Casper Janssen (Dennis Jones). Het resultaat is een heerlijke song die na één keer beluisteren niet meer uit het hoofd gaat.

Marlous zou Marlous niet zijn als deze single niet begeleid zou worden door een prachtige videoclip. Marlous benaderde de knappe Ayse, deelneemster van het RTL5 TV programma Temptation Island. Dit mede omdat de tekst van “Er Komt Een Andere Tijd” het verhaal vertelt van Ayse, wiens spraakmakende relatie met de overspelige Haroon tijdens het TV programma op de klippen liep.

De mooie Marlous kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een mooie carrière. Met singles “Als Hij ’s Nachts Piano Speelt”, “Jij Alleen Jij”, “Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit”, “Je Zeurt Teveel, “Verboden Liefde” en “Bedankt Voor Jouw Liefde” wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. Haar debuutalbum “Ik Voel Me Goed” (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals het in 2012 verschenen tweede album “Verslaafd Aan Muziek”, met daarop de hits “Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen” en “De Dag Is Voorbij”.

Marlous dankt haar bekendheid o.a. aan haar eigen “real-life” soap. Ze maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje “Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)” zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op.

MARLOUS – BEDANKT VOOR JOUW LIEFDE

(10 januari 2014) Met haar nieuwe single “Bedankt Voor Jouw Liefde” trakteert Marlous haar talloze fans op een verrassende opvolger van de hit “Verboden Liefde”. Marlous schreef zelf de gevoelige tekst en onder productionele leiding van Kees Tel kwam deze fantastische single tot stand. “Bedankt Voor Jouw Liefde” is een ode aan de grote liefde en zal veel mensen aanspreken.

Kosten noch moeite zijn gespaard en voor “Bedankt Voor Jouw Liefde” is de meest spraakmakende videoclip van Marlous tot nu toe geschoten. Slechts gehuld in bodypaint zal Marlous ongetwijfeld weer vele kijkers weten te boeien.

De carrière van Marlous zit al enige tijd flink in de lift. Met singles “Als Hij ’s Nachts Piano Speelt”, “Jij Alleen Jij”, “Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit”, “Je Zeurt Teveel”, en “Vannacht Van Jou Gedroomd” wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. Haar debuutalbum “Ik Voel Me Goed” (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals het in 2012 verschenen tweede album “Verslaafd Aan Muziek”, met daarop de hits “Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen” en “De Dag Is Voorbij”. Afgelopen jaar was ze succesvol met de single “Verboden Liefde”.

Marlous dankt haar bekendheid o.a. aan het programma Idols en stond centraal in haar eigen “real-life” soap. Ze maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s en afgelopen jaar was ze nog te bewonderen in Bloed, Zweet & Tranen. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje “Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)” zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op.

Met “Bedankt Voor Jouw Liefde” single maakt Marlous een geweldige start van 2014; een jaar waarin we nog veel van Marlous zullen horen én zien… (www.hititmusic.nl / www.marlous-oosting.nl)
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

MARLOUS – VERBODEN LIEFDE

(26 april 2013) “Verboden Liefde” is de titel van de nieuwe single van Marlous. De carrière van Marlous zit al enige tijd flink in de lift. Met singles “Als Hij ’s Nachts Piano Speelt”, “Jij Alleen Jij”, “Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit”, “Je Zeurt Teveel”, en “Vannacht Van Jou Gedroomd” wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. Haar debuutalbum “Ik Voel Me Goed” (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals haar vorig jaar verschenen tweede album “Verslaafd Aan Muziek”, met daarop de hits “Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen” en “De Dag Is Voorbij”.

Marlous stond centraal in haar eigen “real-life” soap en maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje “Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)” zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op.

De afgelopen maanden heeft Marlous niet stilgezeten. Ze benaderde hit-producer Kees Tel (bekend van o.a. René Schuurmans, Gerard Joling en Jody Bernal) met een spectaculaire nieuwe single “Verboden Liefde” als resultaat, waarvoor ze zelf de tekst schreef. Kosten noch moeite zijn gespaard en Marlous heeft dan ook een fantastische videoclip opgenomen voor “Verboden Liefde”.
 
“Verboden Liefde” is een heerlijke zomerse single met latin en reggae-achtige invloeden waarmee Marlous ongetwijfeld één van de zomerhits van 2013 zal scoren. (www.hititmusic.nl / www.marlous-oosting.nl)
 
Tracklisting:
  1. Verboden Liefde
  2. Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

MARLOUS – VERSLAAFD AAN MUZIEK (ALBUM)

Het is alweer een jaar geleden dat zangeres Marlous Oosting vriend en vijand verraste met de succesvolle lancering van haar allereerste album “Ik Voel Me Goed”, welke wekenlang in de Album Top 100 genoteerd stond. Met de lange rijen fans bij de CD winkels tijdens de instores nog in het geheugen komt Marlous met haar tweede album. De CD “Verslaafd Aan Muziek” is echter niet zomaar een vervolg. Haar vaste team dat al verantwoordelijk was voor haar succesvolle debuut ging voor de productie van de nieuwe nummers een samenwerking aan met enkele Duitse producenten die al vele Duitstalige hits op hun naam hebben staan.

Op de CD staan enkele pareltjes, titels die nu al door onafhankelijke websites worden betiteld als ‘haar beste nummers tot nu toe’. Natuurlijk bevat het album de hit “Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen” en de gloednieuwe single “De Dag Is Voorbij”, welke inmiddels op alle Nederlandstalige playlisten van Nederland staat en waarvan de videoclip nu al bijna 10.000 keer bekeken is op You Tube.
Marlous laat met haar nieuwe album zien dat ze een blijvertje is in de Hollandse muziekwereld en gaat met veel vertrouwen de uitgebreide Radio/TV promotie in. Zo zal Marlous wederom een uitgebreide instore tour doen langs CD winkels waarbij de fans wederom in rijen zullen staan om een handtekening van Marlous te kunnen bemachtigen. Op zaterdag 28 april zal Marlous om 16:00 uur haar eerste instore verzorgen ter promotie van haar nieuwe album bij Media Markt in Roermond. Voor verdere data kijk op www.marlous-oosting.nl.
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

MARLOUS – DE DAG VOORBIJ

De nieuwe single van Marlous “De dag is voorbij” verschijnt op het moment dat de winterse kou eindelijk verdwenen is en plaatsmaakt voor volle terrasjes. De zomerse klanken van de bouzouki in het intro van deze zwoele zomerplaat van Marlous laten iedereen naar de zomer verlangen. Marlous zingt over het heerlijke gevoel dat je voelt na een mooie zonsondergang op een warme zomeravond. De dag is voorbij, maar terwijl de sterren verschijnen blijft Marlous… ‘dicht bij jou’.
De dag is voorbij is de tweede single van het nieuwe album van Marlous, dat op 28 april in de winkel komt te liggen. Het album kreeg een opvallende titel: ‘Verslaafd Aan Muziek’. Marlous bedacht de titel zelf omdat zij naar eigen zeggen niet zonder muziek zou kunnen leven. Haar passie voor zingen is terug te horen in de nieuwe single, die ze vol overgave en met veel gevoel heeft gemaakt.
De videoclip is inmiddels opgenomen, en ook hier is de sfeer zwoel. In de eerste week van April verschijnt de clip online en zal deze te zien zijn op de nationale muziekzenders. Marlous is niet meer blond, maar heeft haar lange donkere krullen weer terug, zo is te zien in de nieuwe videoclip.
Op 28 April verschijnt het album, en geeft Marlous haar eerste instore ter promotie ervan, in het Retailpark in Roermond.
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

MARLOUS – LAAT MIJ NU NOOIT MEER ALLEEN

A Rotatie bij RadioNL, Radio Hollandio, VBRO (België), TV Oranje
Interviews RTV Rijnmond, RadioNL, Radio Continu, Radio Hollandio
Trotsplaat VBRO België
RadioNL/TV Oranje Top 30 (29)
TV Muziekmenu
Radio Continu Top 20 (8)
Klompentip 10 (8) (RTV Hollands Midden)
1 Ster Sterrenparade (RTV Oost)
Holland FM Tip (6)
Hollandse Hits Forum Top 40 (20)

De carrière van zangeres Marlous (Oosting) zit flink in de lift. Na het grote succes van haar debuutalbum “Ik Voel Me Goed” staat de zangeres weer volop in de belangstelling met haar nieuwe single “Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen”, de opvolger van “Vannacht Van Jou Gedroomd”. Onlangs was Marlous te zien in het TV programma “Diva’s Draaien Door” (RTL4) en ze is nog steeds een graag geziene gast in landelijke TV programma’s. Zo zal Marlous o.a. te bewonderen zijn in het BNN programma “De Week Van Filemon”. Als men Marlous niet kent van TV, dan is het wel van haar You Tube hits. Op internet is Marlous een van de meest bekeken zangeressen van Nederland.

”Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen” is een heerlijk romantisch nummer over iemand die na lange tijd weer thuiskomt. De bijbehorende clip is dan ook zeer toepasselijk opgenomen op onze nationale luchthaven Schiphol.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?