Selecteer een pagina

MARTIN KEIZER

MARTIN KEIZER – MET JOU IN GRIEKENLAND 

(6 oktober 2017) “Met Jou In Griekenland” is de nieuwe single van de uit Appelscha afkomstige zanger Martin Keizer. Hiermee presenteert hij de opvolger van “Dat Kleine Beetje Tederheid” waarmee Martin vorig jaar de playlisten wist te bestormen.  De productie van deze single lag wederom in handen van Terry West die tevens zorg droeg voor de compositie. Martin Keizer schreef zelf de tekst voor “Met Jou In Griekenland”.

Het resultaat is een heerlijke radiovriendelijke single welke verschijnt via Hit It! Music. Een bijpassende videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

MARTIN KEIZER – DAT KLEINE BEETJE TEDERHEID

(23 september 2016) Met “Dat Kleine Beetje Tederheid” presenteert de uit Appelscha afkomstige zanger Martin Keizer een waardige opvolger van zijn vorig jaar verschenen single “Geheime Liefde”. De productie van deze single lag wederom in handen van Terry West die tevens zorg droeg voor de compositie. Martin Keizer schreef zelf de tekst voor “Dat Kleine Beetje Tederheid”.

Het resultaat is een heerlijke radiovriendelijke single welke verschijnt via Hit It! Music. Een bijpassende videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen.

MARTIN KEIZER – GEHEIME LIEFDE

(13 november 2015) Bij Martin Keizer, geboren op 2 mei 1978 in Appelscha te Friesland, zat het optreden zat al vroeg in het bloed. Martin maakte van een paar lakens een toneel waar hij dan bij verjaardagen aan het optreden was.
Op latere leeftijd bracht Martin diverse singles uit, waaronder “Lieve Lena”, “Achter Je Tranen”, Je Bent Maar 1 Keer Jong” en “Samen Er Op Uit”.
De agenda met optredens van Martin groeide gestaag en hij maakte zijn opwachting op vele partijen en evenementen waaronder de RadioNL Zomertoer.
Nu komt Martin Keizer met een nieuwe single “Geheime Liefde” welke is geschreven en geproduceerd door Terry West waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?