Selecteer een pagina

MATHIJS LAVERMAN

MATHIJS LAVERMAN – WAT JIJ MET ME DOET

(22 april 2016) Met “Laat Mij Nu Maar Met Rust” scoorde de in 1993 in Leeuwarden geboren Mathijs Laverman onlangs een enorme hit. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu een feit is met “Wat Jij Met Me Doet”.

Het succes van ‘Laat Mij Nu Maar Met Rust’ kwam voor mij totaal onverwacht. In heel het land waar ik kom wordt dit liedje luidkeels meegezongen. Iedereen kent het gewoon. Daarom wilde ik met een ijzersterke opvolger komen, en ik denk dat ik die met ‘Wat Jij Met Me Doet’ in handen heb” vertelt Mathijs enthousiast.

Het is voor Mathijs Laverman de eerste release op Hit It! Music, met wie Mathijs onlangs de samenwerking aanging en waarmee hij hoopt zijn carrière verder uit te kunnen bouwen.

Voor deze nieuwe single dook Mathijs wederom de studio in met producer Gerto Heupink, bekend van talloze bekende succesvolle producties en/of composities, waaronder Future World Orchestra, Frank van Etten, Marlous Oosting, André Hazes, Roy Donders e.v.a. Het resultaat is een catchy single, die net als zijn voorganger, niet meer uit het hoofd gaat. 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MATHIJS LAVERMAN – LAAT MIJ NU MAAR MET RUST

(30 oktober 2015) De in 1993 in Leeuwarden geboren zanger Mathijs Laverman begint meer en meer zijn weg te vinden in het wereldje van de Nederlandse muziek. De singles “Als je kijkt”, “He He vrienden”, “Pak Me Dan”, “Toen Ik Je Zag”, “Meisje Van Mijn Dromen”, “Kijk Eens Naar Mij” (een duet met Otto Roona) en “Er Is Feest In De Tent”, worden goed opgepikt door de lokale-, regionale- en ondertussen ook grote landelijke radiostations.

Voor zijn nieuwe single “Laat Mij Nu Maar Met Rust” dook hij de studio in met producer Gerto Heupink, bekend van talloze bekende succesvolle producties en/of composities, waaronder Future World Orchestra, Frank van Etten, Marlous Oosting, André Hazes, Roy Donders e.v.a. Het resultaat is een uiterst radio vriendelijke single, die na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd gaat. 

MATHIJS LAVERMAN – ER IS FEEST IN DE TENT

(15 augusutus 2014) Als 2-jarig jochie stond hij al te zingen op tafel..! Mathijs Laverman, geboren te Leeuwarden, woonachtig te Oldeberkoop, 20 jaar nog maar en toe aan de release van alweer zijn negende single:

‘Er Is Feest In De Tent’.

 Nadat Mathijs begon bij een schoolband, hij zelf een aantal bekende liedjes zoals ‘Vrienden voor het leven’, ‘Per spoor’ en ‘Steeds weer huil je’ opnam, verschijnt in 2008 zijn debuutsingle ‘Geef Me Een Kus’. De in 1993 geboren zanger die onlangs een Award in wacht sleepte in de categorie “Beste Feestact”, begint meer en meer zijn weg te vinden in het wereldje van de Nederlandse muziek. De singles ‘Als je kijkt’, He He vrienden’, ‘Pak me dan’, ‘Toen ik je zag’, ‘Meisje van mijn dromen’ of zijn duet met Otto Roona ‘Kijk een naar mij’, ze vinden allen hun weg naar de lokale-, regionale- en ondertussen ook grote landelijke radiostations. Mathijs, die onlangs zijn studie afrondde en zich nu volledig op zijn muzikale carrière stort, is een samenwerking aangegaan met L&G-producties van Lucas & Gea. Kortom Mathijs Laverman zit nadrukkelijk in de muzikale lift omhoog!     

Mathijs dook de Mastersound Studio van Niels Lingbeek in, bekend van eerdere producties van o.a. René Becker, Burdy en Lucas & Gea, om daar zijn nieuwe single ‘Er Is Feest In De Tent’ op te nemen en te laten produceren. Een echte feelgood song dat elke mindere stemming overal spontaan zal doen omslaan: “We proosten en we toosten en we leven met de dag, we gaan een feestje bouwen en genieten met een lach, laat de tap maar stromen, we nemen er nog één, er is genoeg voor iedereen.. er is feest in de tent”, aldus de tekst van deze opgewekte klinkende ijzersterke poppy song dat uiteraard ook een lekker feestgehalte herbergt. Met ‘Er Is Feest In De Tent’ zet Mathijs Laverman wederom een stap voorwaarts en de zanger kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar zijn toekomst in de muziek!

‘Er Is Feest In De Tent’ o.a. is te downloaden via Zazel en iTunes en uiteraard is de Mathijs ruim inzetbaar voor promotionele activiteiten en interviews. Meer informatie over Mathijs Laverman is te vinden via zijn website en  de social media.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?