Selecteer een pagina

MIKE NOYE

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

MIKE NOYE – SPAANSE B&B

(22 maart 2024) Na het succes van de single ‘Gypsy Girl’ en het album ‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’ meldt de sympathieke Tilburgse zanger Mike Noye zich terug met het hitgevoelige ‘Spaanse B&B’. Het betreft een vrolijke single die perfect past bij het voorjaar en de komende zomer.

Mike Noye debuteerde ruim 10 jaar geleden en heeft inmiddels diverse populaire singles op zijn naam staan, waaronder ‘Als Ik Jou Beloof’, ‘Altijd Maar Zomer’, ‘Wok Met M’n Wijf’ en het eerrder genoemde ‘Gypsy Girl’. Met ‘Spaanse B&B’ zal Mike naar verwachting nieuwe stappen maken in zijn carriere.

‘Spaanse B&B’ kwam wederom tot stand in nauwe samenwerking met producer Mario Veltman. De eerste reacties zijn veelbelovend, en naar verwachting zal deze single in de komende tijd veelvuldig te horen zijn.

MIKE NOYE ft. PARTY DJ RUDIE JANSEN – HITMEDLEY

(15 december 2023) De uit Tilburg afkomstige zanger Mike Noye timmert alweer 10 jaar aan de weg. Dit vierde hij onlangs met de release van zijn eerste album ‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’ met daarop een overzicht van zijn singles van de afgelopen 10 jaar. Als bonus staat er ook een exclusieve Hitmedley op dit album, welke nu op veler verzoek ook als single verschijnt. De medley werd gemixt door Party DJ Rudie Jansen, die eerder met succes soortgelijke hitmedleys maakte voor o.a. De Alpenzusjes en Rudy de Wit.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

MIKE NOYE – BIJNA ALLES, 10 JAAR MIKE NOYE (album)

(6 oktober 2023) De uit Tilburg afkomstige zanger Mike Noye timmert alweer 10 jaar aan de weg. Dit viert hij met de release van zijn album ‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’.  Hierop zijn de beste en meest succesvolle liedjes van de afgelopen 10 jaar verzameld met enkele nieuwe liedjes. Uiteraard bevat ‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’ de nieuwe single ‘Gypsy Girl’ welke momenteel volop gedraaid wordt op de radio stations, alsmede een exclusieve hit-medley, gemixed door Party DJ Rudie Jansen.

“De afgelopen 10 jaar zijn omgevlogen. Ik heb er ontzettend van genoten, en ben blij met de samenwerkingen met mijn vaste producer Mario Veltman en mijn platenlabel Hit It! Music. Ik kijk nu alweer uit naar de komende 10 jaar, want ik heb het gevoel nog maar net begonnen te zijn” vertelt de sympathieke zanger trots.

‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’ is vanaf nu overal te downloaden en te streamen.

MIKE NOYE – GYPSY GIRL

(8 september 2023) Met ‘Gypsy Girl’ meldt Mike Noye zich weer terug met een hitgevoelige single. Het is de aanloop naar de release van zijn binnenkort te verschijnen album, waarmee Mike zijn 10-jarige jubileum viert. Dit zal gepaard gaan met een knalfeest op 16 september a.s. in Bar de Korenbloem in Tilburg, waar diverse artiesten acte de présènce zullen geven.

 ‘Gypsy Girl’ kwam wederom tot stand in nauwe samenwerking met producer Mario Veltman. De eerste reacties zijn veelbelovend, en naar verwachting zal ‘Gypsy Girl’ in de komende tijd veelvuldig te horen zijn.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

MIKE NOYE – WOK MET M’N WIJF

(20 januari 2023) ‘Wok Met M’n Wijf’ is de allernieuwste feestknaller van Mike Noye.

De Tilburgse volkszanger Mike Noye timmert al een geruime tijd aan de weg, met diverse singles op zijn naam en vele optredens is hij dan ook inmiddels een bekend gezicht in de scene. ‘Wok Met M’n Wijf’ is een feestelijke bewerking van de Dire Straits klassieker ‘Walk Of Life’

Mike is wederom de samenwerking aangegaan met zijn vaste producer Mario Veltman om het nummer helemaal naar zijn hand te zetten.

Met een hoog dans-  en meezing-gehalte is het dan ook een kwestie van tijd voordat Mike Noye met ‘Wok Met M’n Wijf’ de kroegen en feesttenten op zijn kop zal zetten.

MIKE NOYE – ‘t kleine café aan de heuvel

(10 juni 2022) De Tilburgse volkszanger Mike Noye timmert al een geruime tijd aan de weg, met diverse singles op zijn naam en vele optredens is hij dan ook inmiddels een bekend gezicht in de scene.

Een liedje over het bekende plein de Heuvel, en een Café dat moet dus een goed idee zijn.

Zo kwam Mike na een optreden in gesprek met de eigenaar van Tapperij de Lange Goedzak, Mick van Geene.

Mick had al langer de wens om een nummer te maken wat perfect aansluit bij zijn eigen Café welke natuurlijk hoe toepasselijk aan de Tilburgse Heuvel is gelegen.

Na dit gesprek is er besloten om de bekende single van Pierre Kartner om te dopen tot een herkenbaar opzwepend nummer genaamd ” ‘t Kleine Café aan de Heuvel” 

Mike is wederom de samenwerking aangegaan met zijn inmiddels vaste producer Mario Veltman om het nummer helemaal naar zijn hand te zetten.

Met een knallende intro en uptempo beat is het dan ook een kwestie van tijd dat er in de kroegen luidkeels zal worden mee gezongen!

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

MIKE NOYE ft DJ-JES – ZOALS JIJ BENT (APRÈS SKI REMIX)

(4 maart 2022) Na ‘Ga Met Me Mee (En Vlieg De Wereld Rond)’’ presenteert de vrolijke Tilburger Mike Noye weer enorme party-kneiter met ‘Zoals Je Bent’ Hiervoor ging hij de samenwerking aan met DJ-Jes onder prodctionele leiding van producer Mario Veltman.  Mike Noye schreef zelf de tekst van ‘Zoals Jij Bent’ en deze zal ontgetwijfeld binnenkort volop in het uitgaanscircuit te horen zijn. De single verschijnt via Hit It! Music en de promotie is in handen van Casper Janssen Music Promotion.

MIKE NOYE – GA MET ME MEE (EN VLIEG DE WERELD ROND)

(16 juli 2021) Met ‘Ga Met Me Mee (En Vlieg De Wereld Rond)’’ steekt de vrolijke Tilburger Mike Noye weer een bekend liedje in een nieuw jasje. Samen met producer Mario Veltman heeft Mike er een heerlijke zomerse uitvoering van gemaakt, welke perfect past in deze tijd van het jaar. ‘Ga Met Me Mee (En Vlieg De Wereld Rond)’ is de opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Leven Voor Altijd’ waarmee Mike Noye de playlisten wist te bestormen en de verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. De single verschijnt via Hit It! Music en de promotie is in handen van Casper Janssen Music Promotion.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

MIKE NOYE – LEVEN VOOR ALTIJD

(15 mei 2020) Met ‘Leven Voor Altijd’ steekt de vrolijke Tilburger Mike Noye weer een bekend liedje in een nieuw jasje. Met het origineel ‘My Favourite Waste Of Time’ behaalde Owen Paul in 1986 een 6e plaats in de Nederlandse Top 40. Samen met producer Mario Veltman heeft Mike er een bijzondere uitvoering van gemaakt, door verschillende stijlen met elkaar te combineren. Mike Noye schreef zelf de Nederlandse tekst voor deze hitgevoelige single. ‘Leven Voor Altijd’ is de opvolger van de vorig jaar verschenen ‘Altijd Maar Zomer’ waarmee Mike Noye de playlisten wist te bestormen en de verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. De single verschijnt via Hit It! Music en de promotie is in handen van Casper Janssen Music Promotion.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

MIKE NOYE – ALTIJD MAAR ZOMER

(24 mei 2019) Met ‘Altijd Maar Zomer’ verschijnt er een hele toepasselijke single voor de komende zomer van de Tilburgse zanger Mike Noye. ‘Altijd Maar Zomer’ is inmiddels al weer de 5de single van de Tilburgse zanger Mike Noye. En zoals we gewend is het wederom een nummer dat er voor zorgt dat het dansen dichterbij is dan het stilstaan.  De productie is verzorgd door Mario Veltman. Mike schreef zelf de tekst voor ‘Altijd Maar Zomer’. Mike was in het verleden jarenlang actief als DJ in de Tilburgse kroegen, waardoor hij weet hoe de sfeer gemaakt moet worden. Dit is natuurlijk duidelijk terug te horen in ‘Altijd Maar Zomer’, welke ongetwijfeld in de komende zomer veelvuldig te horen zal zijn op radio en in de diverse kroegen. Met een herkenbare sound en up-tempo beat geeft Mike wederom zijn visitekaartje af.

De videoclip zal volop te zien op de clipkanalen.

MIKE NOYE FT FEEST DJ LESLEY – WE GAAN ERVOOR

(8 juni 2018) Na de airplayhit ‘Als Ik Jou Beloof’ meldt de in Tilburg geboren zanger Mike Noye zich terug met de vrolijke en dansbare single ‘We Gaan Ervoor!’. Hiervoor ging hij de samenwerking aan met Feest DJ Lesley, waardoor het geheel een feestelijk sfeertje krijgt. Daarnaast was Mike zelf jarenlang actief als DJ in de Tilburgse kroegen, waardoor hij weet hoe de sfeer gemaakt moet worden. De bekende producer Mario Veltman was verantwoordelijk voor de productie en schreef samen met Mike de tekst.

Het resultaat is een vrolijke en uiterst radio vriendelijke productie, met een zomerse en dansbare inslag. Een mooie bijpassende videoclip is momenteel volop te zien op de clipkanalen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

MIKE NOYE – ALS IK JOU BELOOF

(21 juli 2017) “Als Ik Jou Beloof” is alweer de derde single van de in Tilburg geboren zanger Mike Noye. Mike heeft al jaren een enorme passie voor muziek en was jaren actief als DJ in het Tilburgse kroegen circuit. “Als Ik Jou Beloof” is een bewerking van de klassieker “If I Said You Had A Beautiful Body”, waarvoor Mike zelf met producer Mario Veltman de Nederlandse tekst schreef. Het resultaat is een vrolijke en uiterst radio vriendelijke productie, met een zomerse en dansbare inslag. Een mooie bijpassende videoclip is momenteel volop te zien op de clipkanalen.

MIKE NOYE – ALLES KOMT GOED

(16 september 2016) Met “Alles Komt Goed” presenteert de in Tilburg geboren en getogen zanger Mike Noye zijn 2e single. Het is de opvolger van de vorig jaar verschenen single “Zoals Jij Bent”. Mike heeft al jaren een enorme passie voor muziek en was jaren actief als DJ in het Tilburgse kroegen circuit. Inmiddels heeft hij een volgende stap gezet en heeft een zangcarrière gestart. Componist Jeroen Krauwels zorgde voor de compositie, en Mike schreef zelf de tekst voor “Alles Komt Goed” waardoor dit liedje een speciale en persoonlijke betekenis heeft gekregen voor Mike. “Alles Komt Goed” werd opgenomen en geproduceerd in de studio van Mario Veltman. Het resultaat is een vrolijke en uiterst radio vriendelijke productie. Een mooie bijpassende videoclip is momenteel volop te zien op de clipkanalen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?