Selecteer een pagina

MITCHEL TOMBAL

MITCHEL TOMBAL – ALS IK JE VRAAG 2023

(8 september 2023) In 2018 kwam Mitchel Tombal met de single ‘Als Ik Je Vraag’. Door de jaren heen bleef deze track populair en ging het liedje steeds meer leven in het land. Dit deed Mitchel en zijn team besluiten om een geheel nieuwe 2023 versie uit te brengen. De verwachting is dan ook dat ‘Als Ik Je Vraag 2023’ uit kan groeien tot een grote hit.

Hiermee vervolgt Mitchel met succes zijn weg om stap voor stap verder te komen in de muziekwereld, en overtuigt hij dat hij er zeker zal komen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MITCHEL TOMBAL – ZONDER EEN WOORD

(7 april 2023) ‘Zonder Een Woord’ is de nieuwe single van Mitchel Tombal. Deze door Martin Sterken geschreven song werd in een vrolijk en pakkend jasje gestoken door het productieteam Sonic Solutions. Met deze single zal de Harderwijkse zanger zeker weer nieuwe stappen maken in zijn carrière. “Met deze single heb ik gekozen voor een lichte koerswijziging ten opzichte van mijn eerdere singles. Het is nu iets volkser dan voorheen, want daar ligt mijn hart. Met deze stijl wil ik dan ook doorgaan” alsdus Mitchel. De single verschijnt via CDHamster Music.

Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

MITCHEL TOMBAL – DANSEN HEEL DE NACHT

(22 juli 2022) Mitchel Tombal timmert alweer zo’n 5 jaar aan de weg om zijn weg te vinden in de muziekwereld. En met succes, want met ‘Dansen Heel De Nacht’ presenteert hij weer een pakkende single, welke onder leiding van Sonic Solutions tot stand is gekomen. Hiermee vervolgt Mitchel met succes zijn weg om stap voor stap verder te komen in de muziekwereld, en overtuigt hij dat hij er zeker zal komen. Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MITCHEL TOMBAL – ALS JIJ NAAST ME STAAT

(4 juni 2021) Na het succes van de laatste solo single ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ en de samenwerking met DJ Carlo met de single ‘Speeltijd’ lanceert de in Harderwijk geboren zanger Mitchel Tombal met ‘Als Je Naast Me Staat’ zijn allernieuwste single. ‘Als Je Naast Me Staat’ werd geschreven door Chris Cohen en werd geproduceerd door het befaamde producersteam Sonic Solutions. Het resultaat is een frisse, zomerse en dansbare single. Hiermee zal Mitchel ongetwijfeld weer een stapje hoger op de ladder komen. Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

MITCHEL TOMBAL FT DJ CARLO – SPEELTIJD

(19 juni 2020) De in Krabbendijke geboren en in Renesse woonachtige DJ Carlo heeft samen met zanger/entertainer Mitchel Tombal een nieuwe versie opgenomen van ‘Speeltijd’ van de Vlaamse artiest Niels Destadsbader.  Opgenomen in de studio van Sonic Solutions zijn de eerste reacties veelbelovend en ziet het er naar uit dat DJ Carlo en Mitch Tombal een grote hit gaat scoren.

De DJ carrière van Carlo begon in de zomer van 1999 waar hij een van de eerste feestcafés van Nederland ontwikkelde. Mede daardoor heeft hij zich ontpopt als allrounder van het hoogste niveau. Energiek draaien, vlotte babbel en volledig ingespeeld op het publiek neemt hij je mee in één grote mix van oa meezingers, levensliederen, feest, aprés ski, top 40 maar ook een lekkere houseknaller zal natuurlijk niet ontbreken. 

Met enige regelmaat is DJ Carlo te vinden in de bekende en legendarische Après Skihut Rotterdam; maar ook zaken als Bubbels Amsterdam, Café Candlelight, Bloemenbeppie, vrienden live en Get Back. 

DJ Carlo fanatiek wintersporter en dus is de kans groot dat je hem ook met enige regelmaat tegen zult komen in de Oostenrijkse après-ski!

De uit Harderwijk afkomstige zanger Mitchel Tombal wint steeds meer terrein en bracht eerder al vijf solo singles uit, waaronder ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ en ‘Als Ik Je Vraag’. Deze samenwerking met DJ Carlo zal hem zeker meer naamsbekendheid opleveren waardoor Mitchel Tombal volgende stappen kan maken in zijn carrière.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

MITCHEL TOMBAL – HOE KAN IK JE HART BEREIKEN

(5 juli 2019) ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ is alweer de vijfde single van de uit Harderwijk afkomstige Mitchel Tombal (23). De single werd geproduceerd door het befaamde producersteam Sonic Solutions en een hippe, zomerse en dansbare single is het resultaat. Eerder wist Mitchel een succes te behalen met zijn single ‘Als Ik Je Vraag’ en nu heeft hij met ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ een ijzersterke opvolger in handen. Hiermee zal Mitchel ongetwijfeld weer een stapje hoger op de ladder komen. Een bijpassende videoclip volgt snel.

Meer info over mijn diensten?